7 kapitola

270 4 2
                                    

Nicolasuv pohled------

Ta mrcha mi zdrhla
Až ji najdu tak to odnese tohle posrala. tohle prostě neměla dělat takže až ji objevím tak končí.

-------------

Ok, takže jsem dostal zprávu od Charlotty otce že jí našel a že jí má doma ale má přísný zákas jí cokoliv udělat nehodlám jí dostat v strašném stavu stačilo to jednou ja jí potrestám trochu jiným způsobem rozhodně né tak aby to šlo na ní vidět takže můj velice oblíbený trest...
ale když jí něco udělá tak ho asi zabiju ta holka si toho prožila dost a nehodlám jí utěšovat, ale když tak přemýšlím tak si ve mě získá důvěru a budeme v pohodě.

mezitím, pohled charlotty

--------

strašný nic horšího jsem v životě nezažila takže doufám že mě otec už vratí Nicovi. Vím že u něj si to taky odskáču ale ne takhle... NEBO SPIŠE V TO DOUFÁM NO CO UŽ MŮŽU SI ZA TO SAMA , ALE TĚĎ LITUJI TOHO ŽE JSEM VŮBEC UTEKLA.


PO ASI HODINĚ ZA MNOU PŘIŠEL OTEC ŽE SI PRO MĚ PŘIJEL NICO A AŤ JENOM ZKUSÍM NĚCO ŘÍCT ŽE SI PRO MĚ DOJEDE A TO UŽ BYCH PRÝ NEMUSELA PŘEŽÍT.

Nicolas...

Ta mrška malá si to odskáče tohle jí nedaruju ikdyž... kdyz to nechamm bejt třeba si ve mě utvoří důvěru a podvolí se mi. Takže teď sedím v autě a jedu si pro CHarlotte, nemůžu se dočkat až jí uvidím.......
konečně jsem tu a už se na ní neskutečně těším. Ještě než stihnu dojít ke dveřím už z nich vylít její otec s ní v náručí nevypadala vůbec dobře. Hned jsem začal řvat na Johna co jí udělal on odpovedel pouze :dostala to co si zasloužila:
hned se ve mě začala vařit krev ale nechtěl jsem se dneska prát a tak jsem odjel domů samozdřejmě s mojí malou Charlott.

doma...
CHARLOTTA
Po dlouhé cestě konečně doma. Ikdyz teď se strašně bojím co nastane u mafiána nikdy nevíte. Nico si mě ani nevšimal. Upřímně jsem za to byla ráda. Vypadá to ze z toho nic nebude. Asi jsem se zbláznilo ale začínám ho mít ráda. Nic mi zatím neudělal a to jsem mu vlastně zdrhla.

Moc děkuju ze mate furt o tento příběh zájem zatím je jen krátká kapitola ale hned jak skončí škola hodlám tuto knihu rozjed. Tak jestli máte zájem dejte to vědět v komentářích ❤️❤️

Majetek MafiánaWhere stories live. Discover now