Seznamovací ples

684 15 0
                                    

Chtěla bych varovat že tato část je trochu brutálnější takže slabší povahy radši nečtěte to😀❤


Otec mi otevřel dveře od auta a nabídnul mi ruku, příjmula jsem jí. Když se otevřeli dveře do velkého sálu nikdo si nás na štěstí nevšimnul. Otec mě dotáhnul k malé skupince mužů. Po cestě jsem spatřila krásného kluka a řekla si "kéž by to byl on můj budoucí manžel". Ani jsem si nevšimla že jsme zastavili u té skupiny. "Čau Carlosi kde máme našeho budoucího ženicha?" Řekla můj otec nějakému staršímu muži. "Za chvíli přijde" odpověděl Carlos (otec mého budoucího manžela).

Pohled Nica (Nicolase)

Šel jsem si pro panáka whisky, když v tom jsem zahlédl nejhezčí holku v mém životě. Hned jsem si přál aby to byla ona má nevěsta. Měla na sobě tyrkysové šaty bez ramínek a s hodně nařasenou sukní  (media). Měla hubenou postavu a šlo vidět že cvičí pač měla zpevněné ruce. Ah a ty prsa :3 byly nejmíň trojky. Když jsem se vracel zpět za mým otcem tak jsem jí uviděl jak tam stojí měl jsem neskutečnou radost, ale nedával jsem to znát tvářil jsem se a choval jako kdyby se mi nelíbila.


Pohled Charlotte

Čekala jsem mlčky vedle otce než přijde můj budoucí ženich. Když přišel tak nás Nicův otec seznámil. Nicolas mi nabídl ruku a vyzval k tanci, musela jsem přijmout jinak by mě doma otec zbil.Když mě Nico dotáhnul skoro až do středu sálu tak jsme začali tančit.  Během tance se mě vyptával na různé věci. Na vše jsem mu odpověděla, ale když se mě zeptal na intimní věc tak jsem se zarazila a nechtěla mu odpovědět, když mě ale chytl za ruku tím stylem že jsem sykla bolestí tak jsem radši odpověděla i když viděl že mi to vadí a že se za to stydím. Když hudba skončila tak mě Nico odvedl spět za otcem, tak ještě domluvili pár smluv a my s otcem odjeli domů. Doma jsem si šla hned lehnout do svého pokoje. Ale asi v 1:30 jsem se vzbudila protože přišel do mého pokoje otec, lekla jsem se a bála se či bude dál. Přišel až úplně ke mě a pošeptal " musím si ještě užít než odejdeš".
Jenom jsem si dala nohy k bradě a klepal a se strachy co se bude dít dál. Přišel ke mě blíž, zakleknul na mě,  svázal mi ruce a nohy k posteli. Měla jsem strach co se bude dít. Otec mě začal být páskem úplně všude ne vynechal jedno jediné místo potom si vzal bič a pokračoval. Asi po půl hodině mě něčím uspal. A já upadla do nekonečné tmy...

Doufám že se vám druhá část příběhu líbí a jestli mám pokračovat tak bych byla ráda za ňáke znamení třeba komentáře nebo like❤❤❤

Majetek MafiánaWhere stories live. Discover now