3. kapitola

607 15 3
                                    

Probudila jsem se v jiném pokoji ani jsem to tu nepoznávala měla jsem pocit že nejsem ani v našem domě. Najednou se otevřeli dveře a v nich byl Nicolas. Chtěla jsem se skoulit do klubíčka ale nešlo to, byla jsem přivázaná za ruce i nohy k posteli. Když se Nico přibližoval tak jsem se čím dál víc bála. Když úplně u mě tak jen řekl " Milá Charlie svatba měla být sice až za 2 týdny ale to bychom nestihly pár obchodů tak jsme to urychlily a svatba už byla". Jen jsem se na nej podívala a zeptala se "A co moje ANO?". "Nebylo potřeba" odvětil Nico.  "Noa teď si užijem ne?" "Ne prosim Nicolasi " poprosila jsem ale Nicolas se na mě jen vražedně podíval a zeptal se to jako proč? Chvíli jsem se od mlčela a potom potichu řekla "rosviť prosím" on tedy rosvitil a asi pochopil proč ne, už podle Nicolase výrazu jsem usoudila že se divy co mi můj otec udělal, byla jsem neskutečně zbita.
Nicolas po chvíli řekl " No dobře, ale až se dáš dohromady potom otcovi náletu tak ANO?!ROZUMÍŠ?" Jen jsem kývla hlavou pro souhlas ale nic neřekla. Přišel ke mě a rozvázál mě , vzal do náruče a odnesl do jiné ložnice a tam mě položil ne postel se slovy : TAK A OD TEĎ BUDEŠ SPÁT TADY V NAŠÍ LOŽNICI.
A to v naší naschvál zdůraznil. Hned jsem usnula a probudila až další den odpoledne. Cítila jsem se mnohem líp než včera ráno. Když jsem se otočila tak na nočním stolku byl papírek a na něm napsani: AŽ SE VZBUDIS PRINCEZNO TAK PŘIJĎ DOLŮ ZA MNOU DOLŮ DO KUCHYNĚ.
Tak jsem vstala vykoupala se a našla ve Nicově skříni košili kterou jsem si také vzala a šla za ním. Dole na me čekala snídaně a také krásné objetí od Nica. Když mě objal cejtila jsem se po dlouhé době v bezpečí. Přestala jsem se klepat a asi to vycítil pac mi začal hladit záda a říkal neboj se princezno já tě týrat nebudu ale musíš poslouchat a nic se ti nestane. Začala jsem brečet když to zaregistroval odtáhl mě od sebe a zeptal se co se děje jen jsem sklopila zrak dolů na své nohy a začala ještě víc brečet nechala jsem slzám volný průběh. Zvedl mi hlavu a podíval se mi do očí musel v nich vidět strach, bezmoc jen mě políbil na čelo a opět obejmul. Vzal mě do náruče a odnesl do ložnice tam mě začal líbat ale nespolupracovala jsem nechtěla jsem a asi to pochopil protože toho nechal a lehl si za mě. Obejmuli a taky v tom objetí jsme usnuli.

Tak další část je na světě vím dneska ale dneska mám proate chuť psat❤❤❤❤

Budu moct ráda opět o like, komentáře ❤❤❤❤❤❤

Majetek MafiánaWhere stories live. Discover now