three - gay

2.9K 246 530
                                    

talking

"Siktir, harikasın." Remus'un altındaki kız zevkle bağırdı. Buna karşılık Remus, onun göğüslerine birkaç öpücük bıraktı ve son kez hızlanıp üzerine yığıldı.

Kızın üstünden kalkıp kıyafetlerini aramaya başladığında, kız onun çıplak vücudunu süzüyordu. Çok kaslı biri sayılmazdı, ancak sıska da değildi. Kol ve karın kaslarının şişkin olması da bunu kanıtlıyordu. "Adın ne?" diye sordu kız Remus'a. Klasik bar sahnelerini yaşamışlardı. Birkaç içki, biraz dans ve bam, Remus gecenin sonunda kızın evinde ve kızın üstündeydi.

"Neden bilmek istiyorsun?" Remus gömleğini iliklerken sordu.

"Belki bir ara takılırız?"

Remus sırıttı. "Nerede yaşadığını biliyorum. Takılmak istersem gelirim."

Kız yüzsüzce kıkırdadı. "Belki bir erkek arkadaşını daha getirirsin?"

Yeşil gözlü oğlan kıza ateşli bir öpücük vermeden önce mırıldandı: "Eğer bir erkekle gelirsem, seni değil onu beceririm."

-

"Beni her gün istediğini söyle/ Beni her şekilde istediğini/ Bana ihtiyacın olduğunu/ Süper psikopat aşk ile aklımı kaybettirdin!"

"Nişan, tetiği çek/ Acının büyüdüğünü hisset/ Sinirli olmaktan deliye döndüm/ Süper psikopat aşk için aklımı kaybediyorum!"

"Ben de gürültüden aklımı kaybetmek üzereyim!" Euphemia odaya girdi ve televizyonu kapattı. Sirius ve James de somurtarak koltuktan indiler. "Okuldan uzaklaştırma almış olmanız böyle eğleneceğiniz anlamına gelmiyor."

"Zaten dışarı çıkmama cezası almamış mıydık?" Sirius homurdandı.

"Evet, bahçeye çıkış Patiayak'la bile oynayamıyoruz." Odanın köşesindeki siyah köpek onlara hak verircesine acı acı uludu.

Euphemia, o ikisine kanmayacak kadar zeki bir kadındı. "Cezanız üç gün olduğu için oldukça şanslısınız bence. Duyduğuma göre o ikisi iki hafta uzaklaştırma almış."

Sirius gözlerini devirdi. "Çünkü bize saldıran o ikisiydi. Biz sadece karşılık verdik. Zaten McGonagall'a kalsa bize ceza da vermeyecekti."

"Neyse ne. İkiniz de odalarınıza gidip dersinizi çalışıyorsunuz. Kontrol edeceğim!"

Sirius ve James, baygınca birbirlerine baktılar.

texting

Remus: Sirius, müsait misin?

Sirius Black: evet

Sirius Black: bir şey mi oldu?

Remus: Bugün sana bakmak için fizik laboratuarına gittim ama

Remus: Sınıfta yoktun

Remus: Lily de sizin uzaklaştırma aldığınızı söyledi

Sirius Black: üç gün sadece

Sirius Black: sen bir de karşı tarafı gör

Remus: Hak ettiler

Sirius Black: kesinlikle!

Sirius Black: pekiii, ne yapıyorsun?

Remus size bir fotoğraf gönderdi.

Remus:

Remus:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
wild-cat || wolfstarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin