BÖLÜM 52: "Sonsuz Ol"

1.1K 61 30
                                    

Biliyorum bana kızgınsınız. Haklısınız da. Ben de burda bi okuyucuyum ve bu kadar geç bölüm atan yazarlara en içten dileklerimle küfürlerimi sunuyorum. Ama geri döndüğünde de onu yalnız bırakmıyorum. SİZ DE BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN BE YAPRAK SARMALARIM.. :(( YENİ BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM! ÖPTÜMM :*


TUNÇ'UMUZU DEĞİŞTİRDİM!! YENİ YAKIŞIKLIM BU! TAKTIM BU ADAMA! ÇOK TATLI DEĞİK MİĞĞĞĞĞ 😵😚 ( MATTHEW NOSZKA ❤)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

TUNÇ'UMUZU DEĞİŞTİRDİM!! YENİ YAKIŞIKLIM BU! TAKTIM BU ADAMA! ÇOK TATLI DEĞİK MİĞĞĞĞĞ 😵😚 ( MATTHEW NOSZKA ❤)


AZRA ABLAMIZ! BENCE DAHA GÜZEL OLDULAR

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AZRA ABLAMIZ! BENCE DAHA GÜZEL OLDULAR.. 


-Dolunay-

"Ne var Tunç, ne var?!" Bana ayıplar bakış attı. "Kız sen sevin diye Yalın'ı İngiltere'ye getirttim moralin düzelsin diye sen anca somurt. Canım amcam diye boynuma atlayacağına anca somurt Dodo!"

Ona gözümü devirip bakışlarımı sahneye çevirdim. Ben seviyorum diye Yalın konserine gelmiştik. Yav sen Yalın'sın ne işin var elin İngilteresinde? Kalsana ülkende napıyon gavur ellerde?

Şarkıya eşlik ederken Tunç arkaya bakıp bi anda sırıtarak el sallamaya başladı. Kafamı utançla yere eğerken etrafımızdaki insanlar değişik değişik bize bakıyordu.

Kafamı arkaya çevirdiğimde iki tane Eg- ay pardon bi Yiğit, bi Ege, sarışın baya baya güzel bir kız, yeşil gözlü kirli sakallı ayrı bir yakışıklı bi de en önce Azra abla bize doğru geliyordu. Ben de kendi etrafıma baktım. Okuldan bi kaç arkadaşım. Tunç bi de ben. Halamlar yorgun olduklarını söylediklerinden gelmemişleri. Adamlar resmen Şampiyonlar ligi; Biz Mahalleler arası lig. Adamlar Real Madrid, Barcelona; Biz, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, Batman Petrol A.Ş. Spor. Abi adamlar Galatasaray; Biz Fenerbahçe! Aramızdaki fark bu kadar büyükken nasıl aynı ortamda bulunabiliriz ki siz söyleyin! (YAZAR BURDA GALATASARAYLIYIM DİYOR.. 💛❤)

Yanımıza geldiklerinde Tunç ve Azra abla anlamadığım bi şekilde iyi anlaşıyorlardı. Ben depresyondayken neler olmuş yahu?

Yiğit yanıma gelip bana sarıldığında aynı sıcaklıkla ona karşılık verdim. Bakışlarım Ege'ye kaydığında umursamazca Yalın'ı izliyordu. Yiğit'i biri ensesinden tutup biraz uzaklaştırdığında bunu yapanın yanlarındaki o yeşil gözlü yakışıklı olduğunu gördüm. Elini uzatıp samimice güldü. Yiğit arkadan kaş göz yapınca ben de gülüp elimi uzattım.

İzmir KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin