Capitolul 8

164 8 0
                                    

Akatsuki si bunele manire

Pain: Buna dragilor si bine ati venit la emisiunea mea minunata. Azi va informam despre bunele maniere, cum ar trebui sa va comportati in societate si mai ales limbajul elevat. 
Deci sa incepem azi vom da un videoclip...
producatorul: Stop, stop nu am filmat mai poti vorbi odata.
Pain: Ce nu ati facut?
producatorul: Nu am filmat.
Pain: Bai in rasa voastra ce cocalari basinosi, puuu darar ciuma verde in voi, pai ma puneti sa vorbesc dean'pulea asa, retarzilor nu sunteti buni de nimic.
producatorul: Gata, gata esti in direct.
Si dintr-o data Pain afiseaza o privire calda si calma, ca un domn ce este . (Daca asta-i domn eu sunt papa Dopol)
Pai: Asa deci dragi mei azi vom vorbi despre bunele maniere, cum ar trebui sa va comportati in socetate si mai ales sa aveti un limbaj elevat. 
Uitativa la mine sunt asa calm, vorbesc foarte foarte calm nu injur, si nu ma enervez repede asta e cel mai important. Daca cineva incearca sa ma dispere eu raman calm si relaxat, nu injur persoana respectiva incerc sa vorbesc cat mai elevat sa ma pot intelege calumea cu acel om, si ar trebui sa ii aratati....

Dar din spate se aude un zgomot puternic ce ceea ii distruge atentia lui Pain si uita ce sa le mai zica telespectatorilor si asta....asta il infurie rau de tot.

Pain: Cine? Cine mama draqului ma deranjeaza bai!!! cacamasi pe voi, va dau foc va omor cine ma deranjeaza oameni inculti, analfabetilor care sunteti analfabeti, huaaaa fiarelor, obositilor, ducetiva acasa in puii mei daca nu stiti ce e aia munca ticalosilor imbecililor huaaaaa!!!!
cameramanul: Gata gata s-a rezolvat nu te mai enerva asa, acum poti vorbi iar.
Pain: Daca mai da mama draqului sa faceti un zgomot va omor jur, incultilor care sunteti. dati in plm video-ul ala cu manierele p***li mele.

Primul videaoclip: In acest montaj este vorba despre un domn care a busit o masina. 
Ce ar trebui sa feceti:
Domnul: OOOO am busit o masina ar trebui sa il astept pe domnul acela apoi ii dau banii pentru reparatii si imi voi cere scuze.

Dar ce se intampla cu adevarat:
Domnu: Vai sa-mi bag pula, ce am facut frate i-am stricat masina lu asta, ai sa-mi fut una, imi bag ceva eu plec de aici sper sa nu ma vada nimeni, vai de plm daca ma vazut careva am imbulinato dupaia trebuie sa ii platesc la asta reparatiile, bag pula am fugit ca ma baga la puscarie.

Pain: Vai de mine nu trebuie sa te comporti asa. Acest gest e ca a unui taran imputit de la tara sincer. Eu as astepta pe propietar si ia-si explica, mai mai nu se face asa. Si sa zicem daca cineva mi-ar lovi masina, masi comporta frumos cu el doar iasi cere daune atata tot. 
Poftim cineva mia busit masina? cine mortii masii mia busit masina, boralasi in gura, retardu pulii il ucid il omor, sunati la politie acum.

Al doilea videoclip:
Cum ar trebui sa te comporti intr-un restaurat daca gasesti o musca in ciorba ta 

Ce trebuie sa faci:
-Chelner?
-Da domnule?
- In timp ce mancam am observat aceasta musca in ciorba mea va rog sa luati acest castron din fata mea si imi aduceti alta ciorba si nu voi plati masa pentru ca este absolut deranjat sa gasesc asa ceva intr-un restaurant de lux.
-Da domnule va inteleg alta ciorba vine acum.

Dar ce se intampla in realitate...
-Chelner!!!!! 
-Da domnule?
-Sa ma fut in ma-ta, ce e asta ca ti-o torn in cap
- Ciorba.
-E ma-ta in chiloti de tabla am o musca in ciorba in rasa ta de budos borat. Ia de aici. Iar clientul ii tranteste castronul in cap
-domnule...
-Si nici nu o sa platesc masa uite asa.
-Nu platesti masa? Au fututi rasa matii, platesti masa ca te fut in gura misca de aici.
-Au au au nu ma mai lovi cu bata aia domne ca doare.
-darar ciuma in tine iauzi nu platesc masa, ca te fut in gura de urgenta ai auzit.

Pian: Vai vai nu asa se vorbeste, nu asa se comporta, eu nu as proceda asa nici in locul clientului nici in locul chelnerului of of.
Poftim, cum adica o sa intarzie mancarea, bai futuva in gura cum adica nu vine mancarea , bai mie fomae bai mafomistilor, gainilor bete, retarzilor huaaaaa. Publicitate!!! pana ii omor pastia boramasi pe ei de fomisti handicapati.

Publicitate:
Nou acum si in magazine, e minunat, e senzual, iti da o placere aparte, este este....nouuuuul senzadu, nou prezervativ acum imbunatatit, dureaza mai mult, si da senzatii tar si..si...restu istorie dar veti vedea si voi. Acum puteti comanda si pe net sunt la reduceri, va asteptam cu drag.

Pain: Bun emisiunea de astazi s-a terminat ne vedem data viitoare. Acum aplaudati boratilor, ciumpalati cretini ce sunteti.

The adventures of the AkatsukiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum