κεφάλαιο 19ο

47 4 8
                                    

Αφού έφυγε από το δωμάτιο καθόμουν για 10 λεπτά ακίνητη και προσπαθούσα να κατανοήσω τι ακριβώς έγινε

Μπορεί να τα κατάφερα αλλά με το ζόρι συνήλθα. Και όταν συνήλθα  κατάλαβα πως έχω μόνο ΜΙΣΉ ΏΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ. 20 ΛΕΠΤΆ ΒΑΣΙΚΆ

Πήγα και έκανα γρήγορα ένα μπάνιο και όταν βγήκα ξεκίνησα αμέσως να ντυνομαι και αφού ντύθηκα ξεκίνησα να βάφομαι. Έκανα το πιο απλό μακιγιάζ που μπορούσα να κανω διότι είχα να κάνω και τα μαλλιά μου.

Δεν ήξερα τι ακριβώς να κάνω με τα μαλλιά μου γι αυτό και μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να τα αφήσω στο φυσικό τους διότι το φυσικό μου είναι ίσιο

Αφού τελείωσα, κοίταξα το δωμάτιο αριστερά και δεξιά και κατάλαβα πως ήταν ένα αχουρι. Σκέφτηκα να το μαζέψω αλλά είχα μόνο 5 λεπτά και παρόλο που θα προλάβαινα να το καθαρίσω, βαριόμουν.

'Θα το καθαρίσει η Σία, σιγά το πράγμα' είπα από μέσα μου ώστε να καθησυχάσω τον εαυτό μου

'Ναι όμως εγώ από εδώ και πέρα μένω με τον Αχιλλέα άρα η Σία δεν μπορεί να καθαρίσει, την τύχη μου μεσα' είπα και ξεκίνησα να μαζεύω το δωμάτιο.

Είχαν περάσει αυτά τα 5 λεπτά που είχα στην διάθεση μου και ο Αχιλλέας χτύπησε την πόρτα ακριβώς στην ώρα του

'Θεέ μου κάνε να ντύθηκα κατάλληλα, θεέ μου κάνε να ντύθηκα κατάλληλα' έλεγα ξανά και ξανά στον εαυτό μου, γιατί να σας θυμίσω πως δεν μου είπε ο κύριος έξυπνος που θα πάμε

Άνοιξα την πόρτα και είδα μπροστά μου τον Αχιλλέα με ένα μαύρο παντελόνι και ένα άσπρο μπλουζάκι με ένα σακάκι από πάνω. Ορκίζομαι πως τα άσπρα μπλουζάκια τον κάνουν τόσο σεξυ (όχι το ότι δεν είναι, απλά τονίζουν πιο πολύ τα τατουάζ του)

'Είσαι τόσο πανέμορφη' είπε και με κοιτούσε ασταμάτητα από πάνω μέχρι κάτω

Δεν είπα τίποτα απλά πήρα το τσαντάκι μου και έβαλα μέσα το κλειδί του δωματίου, το κινητό μου και χρήματα

Κατεβηκαμε κάτω και μας περίμενε μια μαύρη μερσεντες 

Κατεβηκαμε κάτω και μας περίμενε μια μαύρη μερσεντες 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Distance means nothing Where stories live. Discover now