Prolog

25.9K 797 18
                                    

Soarele isi imprastie spice de aur peste pamantul uscat. Prin sticla fumurie a geamului, primele firicele de aur se innoada cu picaturile firave de ploaie si inunda incaperea. Ma ridic obosita din pat si imi deschid laptopul. O alta zi obisnuita incepe.

Imi fixez clapita argintie si introduc parola. Astept cateva minute, minute ce mi se par ore, iar in fata ochilor imi apare o pagina albastra, presarata de diferite rubici, reclame si noutati. In coltul paginii zaresc scris cu litere mari ingrosate: Facebook. Imi arunc privirea spre lista de notificari, apoi mesaje si intr-un sfarsit cereri de prietenie. Un mic sentiment de neliniste imi incolteste in suflet si vad ca am o cerere de prietenie noua. Ciudat, nici macar nu sunt o persoana populara. Nu am sute de like-uri la poza de profil, nu imi incarc zilnic poze si obsinuiesc sa intru destul de rar. Intr-un chenar alb un nume nou isi face aparatia. "Sebastian Scott". Sebastian? Ce nume mai e si asta? Parca este rupt dintr-un film istoric! Nu ma pot abtine si schitez un zambet la aparitia numelui sau. Dau click pe profilul lui si imediat poza sa imi atrage atentia. O maresc si simt cum pamantul imi fuge de sub picioare. Doi ochi caprui parca ma fixeaza cu privirea, iar un zambet dulce ii se intinde pe toata fata angelica. Parul ii este brunet, scurt, dar totusi voluminos si se incadreaza perfect. Doamne, zici ca e cazut din Rai! Nu pot sa cred ca exista ceva atat de frumos! Mai rasfoiesc cateva poze si ma decid sa-i accept cererea de prietenie. Totusi, ce am de pierdut?

*dupa o ora*

Deschid din nou laptopul si imi accesez contul de facebook. Un puncticel rosu in dreptul casutei de mesaje imi apare instantaneu. Il deschid si un cadran gri rasare in josul paginii. Il citesc dintr-o suflare. Oh, asta nu e de bine. Asta nu e de bine deloc.

Sebastian Scott: Buna :)

~_________________________________~

M-am apucat de umor :)) Sper sa va placa, e facut la intamplare. Cum? Pur si simplu mergeam pe strada si mi-a venit ideea asta. Ciudat nu? Okay nu va mai retin si sa aveti o zi superba!

Kisses.

Facebook chatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum