Bahçe

3.8K 308 32
                                    

 Bahçeye çıktığımda düellolarını bitirenlerin hepsi çıkmıştı. Ve bana bakıyorlardı. Ne yani kızı  bayılttıysam. Öldürmedik ya ! 

Boş bir bank bulup oturdum. İyiki de oturmuşum ! Çünkü kısa sürede düello faslı bitmiş, herkes dışarı çıkmıştı. Amy şimdi bana kesin bir ton laf söyleyecekti. Neden? 

Çünkü o Amy'di..

En iyi arkadaşım..

Cassandra' yı daha arkadaşım olarak saymıyordum. O benim için tanıdıklarım listesindeydi. Önümden geçenler bir bana bakıp yanındakilerle fısıldaşıyorlardı. Tek kelimeyle banane .  Yaklaşık 10 dakika orada oturdum. Sonra uzaklarda Dael göründü. Sanırım hiç bu kadar sevinmemiştim. Gözlerimiz birbine kesiştiğini hissetiğimde ona doğru koşasım geldi ama kendimi tuttum. Zaten o bana koşarcasına geldi. Geldiğinde ona kocaman bir sarıldım. O da karşılık verdi. " Sen gördüğüme çok sevindim" dedik aynı anda. Gülüp banka oturduk. Birbirimize anlatacak çok şeyimiz vardı. Bana göre 2 gün , ona göre 5 gün... Çünkü ben 3 günü uyuyarak geçirmiştim.. O sırada hiç de rüya görmemiştim. Oysa ben nerdeyse her yattığım da rüya gören biriyimdir. Neyse.. Ben niye şimdi bunları düşündüm ki ? O bana yaptığı bütün şeyleri heyecanla anlattı. Ama ben.. Herşeyi kestirip attım. Müdüre ile konuştuklarımızın hepsini söyledim. O da " Sen merak etme, dert etme. Ben bir yolunu bulur yanına gelirim. Tabi evinde bana da yer varsa ? "  dedi. 

İşte arkadaş...

İşte dost...

İşte kanka be! 


Dayanamayıp bölüm yayınlayan ben... 

Yeni bir kitap yazmayı düşünüyorum. Dünyanın sonu ile alakalı olacak. Ama eğer ona başlarsam bu kitaba ara vermek zorunda kalabilirim :-( Sizce ne yapmalıyım ? Birde kitabın adını bulamadım. İlham verir misiniz :-) 

Vote sınırı: 5

Yorum sınırı : 5 ( ama beş farklı kişiden :-) )


Irklar Akademisi (Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin