5.Bölüm

904 90 287
                                    

"Anskm Erwin, Hange ve Levi da müzik yarışmasında!"

Sasha, ağlak gözlerle yarışmacılara bakarken gözleri koltuklardan birine oturan yakışıklı kantinci niccolo'ya çarptı.

"bunu kazanmalıyım!" diye geçirdi içinden, niccoloya rezil olursa bir daha oradan nasıl tost alabilirdi? bir daha nasıl niccolo'nun kaslı kollarıyla biscolata şarkısı eşliğinde seksi şekilde tost makinesini ekmeğe bastırdığını görebilirdi?

bunlar bir kabustan daha beter hayallerdi

Bu yüzden kazanmak zorundaydı

Gariban aile çocuğu Armin ve hawli eren beraber içeriye girdiler ve Mikasaların oturduğu sıraya oturdular. Reiner, Ymir ile birlikte oturan Historia'yı gözetlemeye çalışırken "Ah mavi gözlerinden öpeyim." demesiyle Armin çığlık attı ve elleriyle gözlerini kapattı.

yazik hala kendisinden bahsediliyor sanıyordu

"Pieck'in uyuduğuna gerçekten inanamıyorum." Porco sinirle homurdanıp arkasına yaslanırken beş metre boyu olan Bertholdt arkadaki kişi sahneyi görsün diye koltuk ile bütünleşmek zorunda kalmıştı

içten içe götünü artık hissedemediği için ağlıyordu

"EERREEEEHHHHHĞĞNNNN!!!!!!"

hssktr

eren flochun sesini duyduğu an kendini yere attı ve komando gibi yerde sürünmeye başladı, kendisini teröristlerle dolu bir ormanda çamurların içinde sürünüyormuş gibi hissediyordu. terörist de flochdu.

Eren sürünmeyi bıraktığı esnada siyah converse giyen birisinin ayağının dibine geldiğini gördü, kafasını kaldurduğında siyah saçlarını balık sırtı ören, dudağına koyu mor ruj sürmüş, kaşında ve burnunda siyah piercing olan Mikasa'yı gördü.

hawli eren, okulda popüler olan eren o an ilk defa asik olduğunu anladı. midesinde garip bir his hissetti, hatta sanki karnına tekmeler atılıyormuş gibiydi.

oysa gibi değildi zaten mikasa karnına tekme atıyordu.

"Kalk lan üstümden salyan ayakkabıma aktı!"

Eren ıhğ diye inleyerek eliyle karnını tuttu, demek ki asik olduğu kız mikasa sert seviyordu. erenin karnında yine kelebekler uçuştu, yine karnına tekmeler yiyormuş gibi hissetti.

çüünkü bu sefer de Annie karnına tekme atmıştı.

"Kalk dedi kız kalksana!"

"İYİ BEĞ"

Eren'e iğrenerek bakan mikasa ardından gülerek yanında oturan Annie'yi döndüğünde eren Mikasa'nın lezbiyen olma ihtimali ile kafasından aşağıya sular boşaldığını hissetti.

Ama bu da mecaz anlamda değildi çünkü bu sefer de Ymir erenin başından aşağıya su dökmüştü.

şimdi hem ymir hem mikasa hem de annie ona iğrenerek bakıyorlardı.

eren mikasanın ona lezbiyen vibeı verdiği için ağlayarak oradan ayrılırken sonunda Levi, Hange ve Erwin üçlüsü sahneye çıkmışlardı. Erwin haşmetli sesiyle "Hepiniz hoş geldiniz." dedi ve önünde duran gitarı çalmaya başladı.

uh üçü de çok seksiydi

herkesin ağzından erenin mikasaya bakarken akıttığı gibi salyalar akıyordu

levi herkes erwinin kaslarına bakıyor diye şarkı söylemekten vazgeçti ve sinirlenip mikrofona "gözlerinize sahip çıkın orubsular." dedi ve gitarı yere haşmetli şekilde vurarak sahneden çıktı.

leviların diskalifiye olmasıyla sıra connie ve sashaya geldi, beraber sahneye çıktıklarında Sasha mikrofonu alıp "herkese merhaba özellikle de kantinci olanlara." diyerek yakışıklı kantinci niccoloya göz kıptığında connie onun kafasına saplak attı ve mikrofonu aldı.

"size çok özel bir sarki söyleyeceğiz umarım ağlarsınız."

"Suretime aldanıp sakın yanılmaayyıınnn, yüzümün güldüüüğüüneee baaakkmaaayın, aşktan canı yananlardanım ben deee, bu yüreği taştan saanmaaayııınn!"

Sasha'nın şarkıyı söylemeye başlamasıyla eren gözyaşlarına boğulup kendisini yanında oturan kişinin üstüne attı ve onun kollarında ağlamaya başladı. üstüne atladığı kişinin floch olduğunu bilmeden ağlamaya devam ederken floch ilk defa eren ile bu kadar yakın olduğu için o da ağlamaya başladı.

"Kanar yaralarım kanar, ruz bastıkça anıllaarr.
Efkar benim öteki adddımmm!"

Reiner efkarla historiaya dönüp ağlamaya başlarken armin de reinerın ona bakarak ağladığını zannedip korkarak ağlamaya başladı.

baka

Sasha fazla gaza gelip kendisini yere atarak "KKKKOOOĞĞĞRRRR KOOOĞĞĞRRR AZGIN YANGINLARDA CAN EVİM CİĞERİM YAAANNIIYYYOĞĞRRR!" diye bütün salonu inletti, artık salonda sadece gözyaşı değil kan da akıyordu.

Connie de kendini yere atarak "ZZZOOOOĞĞRRR ÇOK ZZOOOORRRRR NE ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİR AALLAAHH BİİLİİYYYOOORORRR!" diyerek şarkıya girdiğinde Bertholdt dayanamayıp Porco'nun üstüne kustu.

"IY PİS HERİF-ÖÖÖĞĞĞĞGHHHKKKKKK"

porco da bertholdt'un üstüne kustu, tüm bunlar olurken de pieck hâlâ uyumaya devam ediyordu.

Connie ve sasha beraber son kez "ZZZOOOOOOORRRRR!" diye bağırırken birden bütün ışıklar söndü ve sasha yanlışlıkla sahneden aşağıya düştü. connie "SASHA?!" diye bağırıp kendini aşağıya sarkıttı ama çok geçti kemik kırılma sesini buradan bile duymuştu.

rest in peace

- - -

rip sasha

kardeş dudağında bir şey kalmış haWhere stories live. Discover now