Film

41 2 9
                                    

Daleka budućnost, tehnologija je dostigla vrhunac. Sada je moguće izmjeniti neki dio pjesme koju slušate, dok je slušate. Takođe možete i ući u film i posmatrati kako se radnja odvija kada se doda vaš lik. Sami birate kakav ste lik i, ako želite, osobu sa kojom ostvarujete ljubavnu vezu.

Čak i prijatelje možete da birate. Upravo to je ono što je privuklo mladu srednjoškolku, koju su redovno maltretirali u školi, i odlučila je da pokuša. Svi prijatelji koje je imala su joj zabili nož u leđa, pa zašto onda ne bi izabrala sama sa kim želi da se druži, i naravno da oni žele da se druže sa njom.

Odlučuje da uđe u film koji možemo okarakterisati kao romamtika/triler. Smatrala je da će joj tako biti zabavnije, imaće romantičnu stranu, a opet moći će da, sa svojim novim prijateljima i momkom, krene u istragu o novom serijskom ubici koji se sprema da dođe u njihov grad. U početku joj se sve to čini divno i uživa u društvu i ljubavi onih koji je vole zbog nje, iliti vole jer ih je tako programirala, ali to su nevažni detalji, i svojim dragim.

Ali šta će se desiti kada se ispostavi da film u koji je ušla ima neke druge planove za nju? Serijski ubica dolazi u grad zbog nje! Ona je njegova trenutna meta, zbog njegovih veoma dubokih personalnih razloga, i porukom koji ostavlja ispod brisača na njenim kolima, obavještava je da će ubiti sve koje voli ako se ne preda.

Ona pokušava sve da obustavi tako što će izaći iz filma, ali i ubica izlazi sa njom, i on ne zna da više nije u filmu, tako da sada mora da brani one stvarne ljude koje voli. Da li će uspjeti? Ili će morati da se preda? I da li će baš u tom trenutku, u stvarnom svijetu, naći prijatelje i momka, u najgorem mogućem trenutku za sve njih? Saznajte u ovoj priči.

---***---
Nadam se da vam se ideja sviđa, ukoliko želite da pišete priču po ovoj ideji, javite se u komentar ili u inbox. ❤

P.S. covere možete uzeti ako želite napravljeni su isključivo za te priče, a i ne morate nije obavezno 😊

•Ideje Za Priče•Where stories live. Discover now