Who the hell did I marry?

57 2 0
                                    

Glavna junakinja ove priče pronalazi svog ''savršenog muškarca''. Bez obzira na to što se njena porodica protivi tome da se ona uda za njega, ona to čini i uživa u svakom sekundu njihovog zajedničkog života. Nakon nekoliko godina srećnog braka, ona primjećuje da njen muž svakim danom sve više pije. Pokušava da mu pomogne da prestane, ali joj se čini kao da se udala za sasvim drugu osobu od ove sa kojom trenutno živi.

Počinje da se osjeća pospanom više nego inače, čak i posle osam sati sna. Pripisala je to svom poslu, ali jedne večeri je budi jarko svjetlo i ona vidi svog muža sa nekom bočicom u ruci i pipetom. On pokušava da se izvuče, govoreći joj da su to zapravo ljekovi koji će joj pomoći da bolje spava. Nije joj bilo jasno zašto je mislio da joj to uopšte treba kada je uvijek do sad odlično spavala, zaspala bi čim bi joj glava dotakla jastuk.

Ostavlja to po strani, pokušavajući da sačuva svoj brak, ali kada se taj incident ponavlja, par nedelja kasnije, ona shvata da sprovede istragu i da sazna šta se dešava. U njegovom telefonu pronalazi video snimke u kojima ona spava, a njen muž je dodiruje i vodi ljubav sa njom. Njena drugarica, koja radi u naučnom institutu joj govori da je to miks nekoliko različitih tableta za spavanje, i da bi ako tako nastavi mogao da je ubije. Šta će se desiti? Da li će imati hrabrosti da prijavi svog muža policiji ili ne? Da li će poživjeti da vidi svoju djecu kako rastu ili će ipak uskoro biti njen kraj? Ostavljam to piscu ove priče na volju.

---***---
Nadam se da vam se ideja sviđa, ukoliko želite da pišete priču po ovoj ideji, javite se u komentar ili u inbox. ❤

P.S. covere možete uzeti ako želite napravljeni su isključivo za te priče, a i ne morate nije obavezno 😊

•Ideje Za Priče•Where stories live. Discover now