Bütün Gladerlar Toplandık!

465 42 122
                                    

Herkese merhaba Runner/Gladerlar!

Öncelikle aramıza ve hikayemize hoş geldiniz. Aslında pek hikaye sayılmaz ama bir amacımız vardı ve biz de bunu gerçekleştirmek için böyle bir yola başvurduk.

Amacımıza gelirsek, ne kadar süredir wattpad kullanıyorsunuz bilmiyoruz ancak eskiden biz wattpadde kocaman bir aileydik. Yüzlerce kişi kardeş gibi olmuştuk ve o kadar çok eğlenirdik ki! Fakat zamanla bu bozuldu, hesaplar kapandı, kitaplar silindi. Ancak biz ailemizi geri istiyoruz! Siz de istemez misiniz? Gelin hep birlikte tekrardan aile olalım, oyunlar oynayalım, sohbet edelim. En önemlisi birbirimize destek olalım.

Biz şimdilik altı kişiyiz ve bir yola baş koyduk. Bizi tanımanız için de kısa da olsa kendimizi anlattık.

Asya, 14 yaşındayım. 3 yıldır Glader'ım. Filmi izledikten sonra kitapları okuyup fandom'a katıldım. Bilim-kurgu ve fantastik türde kitap okumayı ve film izlemeyi severim, spor yapmayı severim. Seride aklıma takılan çok fazla şey var, ilk kitaptan beri. Labirentteki favori karakterim Newt ve birçok kişinin aksine Gally ve Teresa da sevdiklerimin arasında.

Ben Nisa, 13 yaşındayım. 1 yıldır Glader'ım. Birinci kitabın yarısındayken filmi izledim ve fandoma katıldım. Aşk kitabı olmayan tüm kitapları okurum neredeyse ama bilim kurgu ve distopya daha cok okuyorum. Film izlemeye, spor yapmaya (özellikle masa tenisine) komik videolar izlemeye ve sarkı dinlemeye bayılırım. Dolan Twins hayranıyım. DolanGirl ve Bromiomie'yim yani. Army'im. Labirent benim hayatımda çok büyük etki yarattı ve en önemlisi okuma alışkanlığı kazandırdı. En sevdigim karakter Newt. Teresa'yı severim.

Merhaba ben Öykü! ♡ Yıl olarak 16 olsam da aslında 15 yaşındayım. (Yaşasın kasım doğumlu olmak!) 3 yıldır Glader'ım ve bunun için çok minnettarım. Labirent benim için gerçekten çok özel. Şu an bunun hakkında dünyalar kadar konuşabilirim ama zaten bu yazıyı zar zor kısalttım. Favori karakterim Teresa. Hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek, kitap listeleri hazırlamak, sinemaya gitmek, hayal kurmak... Bana o kadar şey öğrettiler ki! Birçok hayatı, özel güçlerimi, sevgiyi, mücadeleyi... Bunun yanında şu an öncelikle Virüs Kodu ve diğer kitaplardaki cevapsız sorular dolayısıyla delirme durumundayım.

Ben Tuğba, 15 yaşındayım. 3 yıldır Glader'ım. Kitabı okuduktan sonra filmi olduğunu öğrenip hemen izledim. Gerilim ve fantastik türde kitap okumayı ve film izlemeyi severim. Favori karakterim Newt. En sevdiğim aktiviteler şarkı dinlemek ve uyumak. Labirent benim hayatımda okuduğum en iyi kitapların arasındadır fakat sevgili yazarımızın kafamızda bıraktığı çok fazla soru var. Umarım bu soruları burada beraber çözeriz.

Say Hi Gladers! Ben Emine. 16 yaşındayım ve film çıktığından beri Glader'ım. Ben kitabı filmle keşfettim. Vizyondaki filmlerden görüp araştırdım ve kitabı olduğunu görünce filmden vazgeçip kitabı okudum. Pişman değilim.
Gizem gerilim okumaktan ve izlemekten hoşlanırım. Anlamını bilmediğim sürece her çeşit müziği de dinlerim. Slow müzikleri ender olarak dinlerim fakat dinlerim. Boş zamanlarımda yazmakla ve okumakla vakit geçiririm başka hiçbir faaliyette de yeteneğim yok. Favori karakterim Newt çünkü çok sakin bir karakterdi. Sakin insanları severim.
Bu kitapla Gladerları bir araya toplamaktan onur duyuyorum.

Selaaaamm! Ben Gülsüm. 13 yaşında yaşı küçük ama hayal gücü büyük bir Fangirl'üm. Ablam (yani Emine) kitabı okumaya başladığında bende merak edip okumaya başladım. Gerçekten çok sevip ve iki defa okuduğum bir kitap. Filmi defalarca kez izledim. Favori karakterim Minho çünkü onu kendime yakın hissediyorum. Yazmaktan, okumaktan en çok da müzik dinlemekten hoşlanırım. Genellikle panda gibi yuvarlanır, koala gibi uyurum. Biz Gladerlar'ı çok seviyorum. Birlikte uzun bir zaman geçirmek dileğiyle.

Ve biz bu altı çılgın Runner/Glader kapımızı sonuna kadar açtık! Tek yapmanız gereken aramıza katılmak. Yorumlara yazın, tavsiyelerde bulunun, konuşalım. Haydi siz de yorumlarda bizim yaptığımız gibi kendinizi tanıtın! Yorumlarınızı bekliyoruz ve sizleri çooook seviyoruz.

Glader AlarmıWhere stories live. Discover now