Gün 5

24.8K 1.1K 234
                                    

Saat gece yarısına yaklaşıyordu ve ben aşağı inip inmemek konusunda oldukça kararsızdım. Odamda bir ileri bir geri yürürken ona bir mesaj yazdım.

Bilinmeyen: Nerdesin?

Egehan: Sana ne?

Mesajına oldukça büyük bir göz devirip kendimi tutamadım ve evden çıktım. Asansörden indiğimde bir yandan da etrafa bakıyordum. Binadan çıkmadan dışarı baktım ve siteye giriş yapan onu gördüm. Bugün koyu mavi bir tişört giymişti ve gerçekten çok yakışmıştı. Aptal aptal onu izlemek istesem de hemen asansöre koştum.

Asansörün düğmesine bastığımda binanın kapısının açıldığını duymuştum. Bu sefer daha dikkatliydim. Ona her gün onun için bu saatte aşağı indiğimi belli etmemeliydim. Asansör geldiğinde ondan tarafa hiç bakmayıp asansöre bindim ve çıkacağım kata bastım. O da asansöre bindi ve çıkacağı kata bastı.

Asansörün kapısı kapanırken bu küçücük alanda kokusunu kolaylıkla hissedebiliyordum. Kokusu çok güzeldi. Yüzüne bir kez bile bakmadan telefonumu cebimden çıkardım ve instagramda dolaşmaya başladım. Amaç karşılaşmalarımızın tamamen tesadüf olduğunu düşünmesini istememdi.

Bana baktığını hissettiğimde bakışlarımı yavaşça ona çevirdim.
"Ne bakıyorsun?"
Diye oldukça soğuk bir şekilde sorduğumda bakışlarını vücudumda gezdirdi ve güldü. Heyecanlanmıştım ama bunu belli etmedim. Kalbimin hıphızlı atmasını umursamamaya çalışarak
"Ne?"
Dedim. Kocaman gülümsedi ve
"Pijamaların çok güzelmiş"
Dedi. Önce gözlerim pörtledi, sonra bakışlarım üstüme kaydı. Tavşanlı pijamalarımla evden çıktığıma inanamıyordum! Onun beni bu şekilde gördüğüne ise hiç inanamıyordum!

Utanmıştım ama onun hâlâ güldüğünü fark ettiğinde gülüşüne bakarak ben de güldüm.
"Saol"
Diye mırıldandım ve bakışlarımı aynaya çevirdim. Dağınık topuzum ve pijamalarımla gerçekten komik görünüyordum.

Asansörün ötmesiyle gülümseyerek
"İyi akşamlar"
Dedim ve asansörden çıktım. Asansörün kapısı kapanırken gülümseyerek
"İyi akşamlar"
Dedi.

Şu an ona bir kez daha aşık olmuştum. Her gün ki gibi.

×

Bölüm hakkında yorum yapmayı ve vote vermeyi unutmayın. Sizi seviyorum♡ Yeni bölümde görüşmek üzere!

Asansörde 90 GünOù les histoires vivent. Découvrez maintenant