41.

1K 41 1
                                    

Ta vila je ještě úžasnější a nádhernější z blízka. Strašně se mi líbí, jak je to do krásné bílé a to jak je prosklená.

Justin otevřel vstupní dveře pinem, který se naťuká na tabulku vedle dveří

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Justin otevřel vstupní dveře pinem, který se naťuká na tabulku vedle dveří. Dveře se sami otevřeli, což je naprosto úžasné. Když budu mít plné ruce, tak se sami otevřou.

Vstoupili jsme dovnitř a objevili se ve vstupní hale.Ani si nevyzul boty a hned se vydal někam doprava a já hned za ním. Hned jsem viděla nádherný obývací pokoj. Krásnější jsem snad ani neviděla. Myslím, že tady budu trávit nejvíce času, protože mi to tu připadá uklidňující. A ta televize, je tak obrovská, takže se budu pořád dívat na filmy.

"Všechno co uvidíš, tak jsem zařizoval já, takže doufám, že se ti to bude líbit

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.




"Všechno co uvidíš, tak jsem zařizoval já, takže doufám, že se ti to bude líbit. Dalo mi to celkem hodně práce" Řekl, když mě viděl, jak se dívám na ten obývák. Musela jsem se pořád usmívat, jak jsem šťastná. Můj život má konečně nějaký smysl a ten mu dal Justin. Jsem strašně moc ráda, že ho mám.

Bez dalšího slova se vydal do dalších dveří které byli tady v obýváku. Naskytl se mi pohled na plně vybavenou, "dřevěnou" kuchyň.

Tak tady se mi bude vařit dobře si myslím

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak tady se mi bude vařit dobře si myslím. Třeba mě to i začne bavit a mohla bych začít i péct. Chci se to naučit a hlavně dort, abych si ho mohla upéct, kdybych měla chuť. Ano, vím jsem trošku divná, ale prostě miluji dorty.

"Myslím, že tady budeme trávit oba hodně času. Ty budeš vařit a já jíst" Řekl se smíchem a koukl se na mě. Tohle nebude tak pravda.

"Nebo to bude naopak" Řekla jsem a pohladila si břicho. Budu strašně moc jíst, protože už mi to začíná teď.

"No jo vlastně" Řekl a přišel ke mě a dal mi pusu na čelo. Tohle gesto naprosto miluji."Jdeme dál. půjdeme rovnou nahoru, protože tady dole jsou už jen koupelny a pokoje pro hosty" Vzal mě za ruku a táhl mě nazpátek ke vstupním dveřím.

Šli jsme jako by na druhou stranu a tam za rohem byly nenápadně velké schody. Vyšli jsme je a objevili se na obrovské chodbě.

Otevřel první dveře vpravo a na mě vykoukl hezký, šedo-bílý pokoj s nábytkem a manželskou postelí. Tohle vypadá na pokoj pro hosty, jinak nevím pro koho by to bylo.

"Tohle je pokoj pro hosty, kteří mají i vlastní koupelny. Je jich tu asi osm. Čtyři dole a čtyři nahoře" Takže jsem to uhodla. Je to tu strašně moc velké, takže bych se ani nedivila, kdybych se tu ztratila.

Justin zavřel dveře a vzal mě jemně za ruku. Vyšli jsme k dalším dveřím, které už nebyly bílé, ale šedé. Všimla jsem si, že jsou tu dvoje takhle zbarvené dveře. Jsem zvědavá co za nimi je, když jsou tak jiné.

Koukl se na mě a s nejistotou začal otevírat dveře. Pomalu vešel dovnitř a já za ním. Uviděla jsem snad tu nejkrásnější ložnici na celém světě.

Určitě jsem měla otevřenou pusu až někde na zemi

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Určitě jsem měla otevřenou pusu až někde na zemi. Tohle je prostě nádhera a docela se divím, že Juss umí takhle zařizovat. Vždycky jsem si myslela, že o za něj někdo dělá a on potom jen řekne, jestli se mu to líbí nebo nelíbí.

"Doufám, že se ti líbí" Řekl s já na něj koukla. V očích měl nejistotu, což ho dělalo ještě více roztomilého. Nechápu, jak si může myslet, že se mi to nelíbí. Já jsem se do toho úplně zamilovala.

"Je to nádherné, děkuji" Řekla jsem a došla k němu, abych ho mohla pevně obejmout. Dneska mám strašně moc objímací náladu a myslím, že jemu to vůbec nevadí.

On mi to samozřejmě opětoval a dal mi pusu do vlasů. Je to strašně moc uklidňující a já se cítím v bezpečí. Vím, že by mi nikdy neublížil nebo by nikomu nedovolil, aby někdo ublížil mě. Je strašně moc ochranářský, což na něm úplně miluji.

"Málem bych zapomněl, pojď" Řekl rychle a vyšel ložnice. Šel k těm druhým šedým dveřím. Otevřel je a v tom pokoji nic nebylo. Nechápavě jsem se na něj koukla, ale on se pořád usmíval.

"Tady bude mít pokoj prcek" Došel ke mě a dlouze mě políbil. Jsem ráda, že na něj taky myslí a asi chce, abych si ho zařídila sama. Přece jen neví, co budu potřebovat a tak.

Domluvili jsme se , že dneska tu ještě spát nebudeme. Musíme si sbalit věci doma a ještě k tomu tu není ani elektřina. Zítra to půjde Juss vyřídit, aby jsme tam už mohli bydlet. Taky mi zapomněl říct, že tu vnitřní obrovský bazén a vířivka. Taky tu má studio.

Zahrada je úplně obrovská. Rybníček, bazén, altánek, houpačky a dalších takových věcí. Je to tu prostě nádherné, úplně jsem si to tu zamilovala.

Teď už ležíme v posteli u Justina a povídáme si. Byla jsem už unavená, tak jsem si lehla na bok a pomalu zaspávala.

Soulmates II. Kde žijí příběhy. Začni objevovat