9.

1.1K 48 0
                                    

Probudil jsem se na záření slunečních paprsků, které mi svítily do obličeje. Bylo to nepříjemné, ale aspoň jsem věděl že dnes bude krásný, sluneční den. Aspoň můžeme jít na tu pláž. Do ruky jsem si vzal mobil a koukl se na hodiny. Bylo půl desáté. Za hodinu mám být u Starbucks na rohu ulice. Tam máme sraz. Měl jsem dvě nepřečtené zprávy. Koukl jsem se a byly od mamky.

Mamka: Justínku můžeme zítra přijet? Prckům se stýská?

Mamka: Pozdravuje tě Jazzy a Jaxon.

Konečně zase uvidím prcky. Neviděl jsem je dva týdny. Teď jsem poblíž Straffordu, ale neměl jsem zatím čas. Tak aspoň je uvidím. Na zítra si nic nebudu plánovat.

Já: Ahoj mami můžete přijet, rád vás uvidím.

 Odložil jsem mobil a pomalinku jsem si sedl. Docela mě bolely záda. Nevím proč, postel mám pohodlnou. No neřešil jsem to a stoupl jsem si. Zem byla studená a pro mé teplé nohy to bylo nepříjemné. Rozešel jsem se ke koupelně a tam jsem si vyčistil zuby. Nesnáším tu chuť v puse nevyčištěných zubů. Po vyčištění jsem došel do šatny a začal si vybírat oblečení.

Je teplo, takže jsem si vzal modré kraťasy a černý nátělník. Dnes si kšiltovku brát nebudu, protože bych měl zpocené vlasy. To nesnáším. Oblékl jsem se a šel do pokoje. Vzal si do ruky zase mobil a koukl se na hodiny. Bylo deset. Mám půl hodiny. Hodil jsem mobil na postel a šel do koupelny si upravit vlasy. Začal jsem si tam dávat gel, aby to mělo objem. Po deseti minutách jsem byl hotový. Vzal mobil do ruky a šel do kuchyně.

Bylo pro mě překvapení že Scooter seděl v kuchyni na barové židli a dělal něco na mobilu. Nevšiml si mě tak jsem si odkašlal. Rychle se na mě koukl.

"Než se zeptáš co tu dělám, tak ti jdu říct jednu novinu" Řekl a chvilku se odmlčel. "Nevím jestli to bude pro tebe dobrá nebo špatná zpráva. Za týden máš koncert na Floridě" Dořekl. Já pojedu na mou vysněnou Floridu? To je úžasný. Vždy jsem tam chtěl a zatím nebyl čas. Konečně se tam podívám a ještě k tomu tam budu mít koncert. Zjistím jaký tam jsou Beliebers. Hrozně moc se těším.

"To je super" Řekl jsem mu můj názor. Z lednice jsem si vzal mléko a z krabice jsem si rovnou napil. Je to tak lepší, než si to nalévat do sklenice. Vrátil jsem ji do lednice. Koukl jsem se na Scootera a ten mě se zájmem pozoroval.

"Kam jdeš?" Zeptal se nadšeně. Nevím proč, ale moc se o to zajímat nebudu.

"Se Sel na pláž" Odpověděl jsem. Scootovy se rozzářily oči. Byl strašně rád, že jsem chodil se Sel. Má ji rád a prý mě vede k lepšímu. Koukl jsem se na hodiny nad dveřmi a bylo 10:20. Já nestíhám. "Scoote já musím, už i tak nestíhám" Řekl jsem rychle a utíkal se obout. Z botníku jsem vzal klíče od auta. Vyběhl jsem ze dveří a sedl jsem si do auta. Vyjel jsem rovnou do Starbucks.

Dojel jsem o pět minut později. Snad se Sel nenaštve. Svedu to na Scoota, že mě zdržel, i když je to pravda. Rychle jsem vystoupil a zamkl a utíkal dovnitř. Už z výlohy jsem viděl Sel jak sedí u dveří a kliká něco do mobil. Nevšimla si mě. Chtěl jsem vzít za kliku, ale pípla mi správa. Byla od Sel.

Selana: Kde jsi?

Stálo v ní. Něco mě napadlo. Stoupl jsem si před výlohu, ale tak aby mě ještě neviděla. Rychle jsem naťukal do mobilu:

Já: Koukni se z výlohy

Rychle jsem si tam stoupl a čekal kdy se podívá. Viděl jsem v jejích očích jiskřičky, když mě zahlédla. Zvedla se, nechala peníze na stole a šla za mnou.

"Už jsem si myslela, že nepřijdeš" Řekla místo pozdravu a objala mě. Nezměnila se. Skoro nikdy mě nezdravila, vždy hned řekla co si myslí. To je další věc co se mi na ni líbí, ale někdy by měla promyslet co řekne. Někdy z ní vypadnou, ne zrovna hezké věci.

"Ahoj. Mám se dobře a ty? Že taky dobře. Tak to je dobře" Sarkasticky jsem odpověděl. Na tohle byla zvyklá. Jen převrátila očima a neřešila to. Nesnáším, když někdo nade mnou převrací očima. Selena to moc dobře ví, ale teď jsem to nechtěl řešit.

"Jdeme?" Zeptal jsem se v klidu. Kývla, tak jsme vyšli na pláž. Není odtud daleko, takže jdeme pěšky. Stejně mám nejradši chození na pláž, než jezděním autem tam. Takhle je to klidnější a hezčí. Po cestě jsme si povídali a zjistili jsme že máme ještě víc společných věcí, než jsem věděl. To není ani možné, jak jsem si podobní. I když se říká že se protiklady přitahují, ale my jsme určitě vyjímka. My se přitahujeme i když jsme stejní.

"A co budeš dělat příští týden?" Zeptal jsem se po pár chvílích ticha. Chci se jí zeptat, jestli by nejela se mnou a Raynem na tu Floridu. Mohla by to tam být sranda. Se Sel a Raynem jsem si vždy nejvíc užil. Ti dav když jsou spolu, jakoby přitahovali trapasy. Vždy něco udělají a začnou se smát na celé kolo a já dělám, že je neznám. Je nejhorší, když si nás začnou lidi fotit. Mám rád Beliebers, ale když mám "dovolenou" tak chci klid.

"Mám volno, proč?" Zeptala se nechápavě. To mi hraje do karet. Ještě aby chtěla se mnou někam jet. Nikdy neodmítla, ale teď spolu nechodíme.

"Chtěl jsem se tě zeptat, jestli by jsi se mnou a Raynem nejela na Floridu. Mám tam koncert a pak týdenní dovolenou" Odpověděl jsem jí po pravdě. Třeba bude chtít a třeba ne, ale kdo by nechtěl týdenní dovolenou. Ale je tu problém, budu tam já.

"Jo pojedu ráda" Řekl a zářivě se na mě usmála. Ani jsem si nevšiml, že stojíme před pláží. Nikdo u nebyl. To je dobře, aspoň nikdo nebude fotit. Sel si vyzouvala boty a já si je taky vyzul. Vzal jsem si je do ruky a vyšel směr moře. Koupat se asi dnes nebudu, protože fouká trošku studenější větřík, tady u moře.

Šly jsme poděl pláže a bylo ticho. Teď nebo nikdy.

"Sel?" Zeptal jsem se opatrně. Kývla a zvedla ke mě hlavu. "Taky někdy přemýšlíš jaké by to bylo kdyby jsme se nerozešly?" Zeptal jsem se. Já nad tím přemýšlím pořád. Zase kývla. " A nechceš to zkusit znovu?" Zeptal jsem se nejopatrněji jak to šlo. Zvedla ke mě hlavu a...




Soulmates II. Kde žijí příběhy. Začni objevovat