30.

960 46 0
                                    

Slzy mi začaly téct po tváři a já se je ani nepokoušela zastavit. Moc jsem přes ně neviděla, ale rozeznávala jsem, že se ti dva pořád líbají. Strašně mě bolelo v hrudníku u srdce. Byla to strašná bolest, bolest ze zlomeného srdce a zrazené lásky. Tu bolest si nedokážete ani představit. Špatně se mi dýchalo od breku, ale já na o nijak nereagovala. nemohla jsem odtrhnout zrak od těch dvou. Každá sekunda co jsem se na něj dívala mě bolelo u srdce, ale já musela vědět jestli o zajde někam víc. Na chvilinku jsem zavřela oči, aby a bolest ustoupila, ale nijak to nepomohlo. Představovala jsem si jak jsme byli s Justinem šťastní, seděli jsme na tomhle místě a povídali si o všem možném. Byla o krásná představa, ale já vím, že realita je teď krutá. Povzdechla jsem si a otevřela oči, z kterých mi pořád teklo nespočet slz.

Chodil vždy za ní, když řekl že jde za Scootem nebo něco do práce? Určitě, protože při pauze nic dělat nemusí, ale j husa pitomá mu to věřila. Jsem strašná naivka a teď jsem na to doplatila a to hodně.

Zajímalo by mě kolikrát mě s ní podvedl. Třeba to byl každý den večer, když už musel jet domů, aby mu na to ona nepřišla. Třeba jí to tak vynahrazoval a říkal jak ji miluje. Možná jsem já byla jen ta hračka, protože on chtěl začít něco nového. Určitě mě ani nemiloval a říkal to jen proto, abych mu dala to co on chtěl. Bral ji taky na romantické večeře nebo ji vždy bral na naše místo. To je další fakt co mě bolí. Ukázal jí naše místo, i když jsme si slíbili, že to nikdy nikomu neřekneme. Nedá se mu už vůbec věřit, v ničem.

Už jsem se na to nemohla dívat, musela jsem něco udělat.

Soulmates II. Where stories live. Discover now