Chapter 44.

9.3K 438 79
                                    

"Ti si glupa da gluplja ne možeš biti. Curo, gdje su ti sve daske u glavi? Nakon svega što ti je napravio ti se odlučiš za ovo! Jesi li ti normalna?" Komotno bi je mogla zamijeniti za ludaču, jer način na koji maše rukama upravo dokazuje da ona i jest jedna.

Rekla sam joj, ne sve naravno. Izostavila sam sve djelove koje joj još nisam spremna reći, ali rekla sam joj za Samanthu, Vraga i naravno ljubaznu Jessicu koju jedinu mogu podnesti. Izostavila sam važan dio Lucasova života, a to je naravno, mafija. Izgleda kako još uvijek nisam spremna reći joj sve o tome, a kada dođe vrijeme za to, mrziti će me do kraja života jer sam joj cijelo ovo vrijeme to tajila.

"Da je meni to neki muškarac napravio, da mi nije rekao za tajanstvenu ženu koja može biti njegova ljubavnica, kastrirala bi ga istoga trena." Bijesno će ona dok joj vatra gori u očima. Totalno se uživila u ovu ulogu koju proživljavam u stvarnom životu. Cijenila bi njezin trud, ali mi pričanje o katriranju Lucasove muškosti nimalno ne pomaže.

"Večeras idem na proslavu pa ću iskoristiti priliku i pitati ga sve. Rekla sam ti već da sam mu rekla sa me nazove jedino ako planira biti iskren prema meni, i dobila sam taj poziv. Nije mi drago što ću morati susresti sotonu, ali eto, život nije bajan." Ispijam gutalj svoje druge kave te uzimam komad krosana koji sam kupila u obližnjoj pekari i stavljam ga u usta. Dok se mekano tijesto pomalo rastapa u mojoj ustima, razmišljam o Lucasu čije su usne slađe od čokolade koja popunjuje kroasan.

Frustrirano uzdiše i izdiše. "Ma u pičku materinu rekla sam ti plan ako naletiš na to đubre. Pljuneš mu u facu i kažeš da se vrati u pakao jer zle duše traže svog vraga. The end, problem sa sotonom je riješen." Koluta očima u Ashleynom stilu.

Ovaj plan bi mi bio koristan da planiram biti na ratnoj nozi sa Damianom, ali iskreno, ne želim. Unatoč svemu, želim da ja i on budemo u redu. Ako Lucas planira biti iskren sa mnom velika je vjerovatnost da ću se odmah vratiti u onu kuću. Želim da mogu proći pored Damiana bez da bacam uvrede na njega.

"Imati ću to na pameti, ali ništa od toga." Govorim kroz smijeh. Uzmem gumicu za kosu iz svoje torbice i zavežem kosu u neurednu pundžu.

"Ne možeš mu dopustiti da te tretira kao smeće. Ti si čovjek od krvi i mesa isto kao i on, to imate zajedničko. Ne dopušaj da se ponaša prema tebi kao da je nešto bolji, jer nije." Bilo kako bilo, Ashley ima poantu -i to dobru. Možda nisam milijarder i vrlo uspješan biznismen, ali barem imam svoje ja što je i više nego dovoljno kako bi bila sretna u životu.

Ako želim sreću vrijeme je da zauvijek ušutkam prokletog Damiana Kingstona i nastavim sa svojim životom bez njegovih uvreda. On uspjeva srušiti moje samopouzdanje na nulu, i više ne planiram trpiti to.

"Znaš da si u pravu, ali zašto da odem tamo i glumim hrabru ženu kad zapravo serem u gaće od straha." Idem tamo zbog Lucasa a ne zbog Damiana, ali ako odem bolje je da budem spremna za susret s Damianom nego neugodno iznenađenja.

"Koga briga. Lucas će biti tamo i sigurna sam da mu neće dopustiti da te gura na dno. Jaka si ti, Steph. Samo što toga nisi svjesna koliko bi trebala biti."

"Ja i ti uopće nismo bili na istoj stranici kada si došla a sad si sva puna podrške."

"To tako kod nas funkcionira, nemoj se praviti da to već ne znaš." Zakoluta očima dok ispija svoju kavu. Nije prošlo ni pola sata a već ih je tri popila.

Ne mogu si pomoći a da ne gledam pozorno oko sebe kako bi bila sigurna da ničije znatiželjne uši ne prisluškuju naš razgovor. Iako smo izabrale stol u kutu još uvijek sam paranoična.

"Uglavnom, kakvu haljinu nosiš?" Pogledam je dosađeno. Vodimo razgovor o temi koja mi doslovno može uništiti ljubavni i cijeli život općenito, a ona spominje haljinu. E pa zaboli me kurac za taj komad odjeće! Da mogu otišla bi tamo u donjem rublju, ali jebiga, ipak su to ugledni ljudi i u pitanju je Jessica.

The Mafia BossWhere stories live. Discover now