8. Bölüm •

2.2K 145 47
                                    

Kız karakterinin resmini paylaşıyorum. Fazlasıyla Derin karakterine uyan bir model. Sert duruşu, bakışları,tarzı... her şeyi ile adeta bir Derin. 'Soydan' evlendikten sonra aldığı soyismi. Erkek karaktere uygun içime sinen birini bulamadım. Belki bir dahaki bölümde Berzah'ı da görmüş oluruz.

 Belki bir dahaki bölümde Berzah'ı da görmüş oluruz

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

•••

Üzerimdeki beyaz elbise ile aynanın karşısında dikilmiş kendime bakıyordum. Anlam veremediğim duygular bedenimi esir almış ve ne yapmam gerektiğini düşünemez olmuştum. Kendimi bırakmak bana göre değildi. Bunca zamandır kardeşim için onca şeyi göze almış ve her zorluğun üstesinden gelmiştim. Bir evlilik için kendimi güçsüz gösteremezdim. Bu duruma düşmek bana göre değildi.

Yatağın ayak ucu kısmında yere bırakılan kutuya doğru ilerledim. Beyaz ayakkabıları da alıp giyindikten sonra tamamiyle hazırdım.

"Her şey kardeşim için!"

Derin bir nefes alıp kendime çeki düzen verdim. O esnada kapı tıklatılmıştı.

"Gel!"

Kapı yavaş bir şekilde açılırken aynaya bakmayı bırakıp kapıya doğru döndüm. Berzah üzerinde takım elbisesi ile odaya giriş yaparken ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyordum. Odaya girdiğinde bakışları beni bulmuştu ve bir süre ve baştan ayağa incelemişti.

"Hazırsan çıkalım."

"Hazırım. Çıkmadan önce Deniz'e bakmak istiyorum."

"Öğlen uykusunda şu an."

"Biliyorum. Yine de onu görmek istiyorum."

Kafasını olumlu bir şekilde aşağı yukarı salladıktan sonra dışarı çıkmıştı. Bende hemen arkasından çıkıp miniğimin odasına yöneldim. Bugün benim ayakta durmamı sağlayacak tek şey miniğimdi. Odasının önüne geldiğimde kapı kulpunu yavaşça indirip kafamı içeri uzattım. Huzurlu bir ifade ile uyuyordu. Bu benim için paha biçilemez bir şeydi. Ten renginin canlılığı ve sıcaklığı benim yaşama sevincimdi.

O görüntüden sonra daha iyi hissederek aşağı inmiştim. İçimde olumsuz bir şey neredeyse hiç kalmamıştı. Evin çıkış kapısında arkası dönük bir şekilde beni bekleyen Berzah'ın yanına ilerleyip beni farketmesi için hafif bir şekilde öksürmüştüm.

"Gid-"

"Teşekkür ederim."

Berzah'ın konuşmasını kesmiş ve ona söylemekte zorlandığım sözleri sonunda dile getirebilmiştim. Her ne kadar kardeşime yardım etme biçimi kötü olsada, miniğimin hayata tutunmasına yardımcı olmuştu. Deniz'im şu an onun sayesinde huzurlu bir şekilde uyuyordu ve gerçekten bir teşekkürü hakettiğini düşünüyordum.

Yüzüme anlamaz bir şekilde bakan Berzah söylediklerime bir nevi şaşırmış gibi duruyordu.

"Kardeşimin sağlığına kavuşmasına yardımcı olduğun için. Her ne kadar uygunsuz bir teklif yapmış olsanda şu an senin sayende Deniz acısız bir şekilde uyuyor."

Mor SalkımOù les histoires vivent. Découvrez maintenant