The HQ party

65 13 2
                                    


Ο αέρας βγήκε από τα πνευμόνια της Ντιάνα με μια βαθιά εκπνοή. Τα μάτια της, κατακόκκινα, πάλευαν να μείνουν ανοιχτά στο ημίφως της τραπεζαρίας. Έβλεπε θολές μορφές να περιφέρονται δεξιά και αριστερά, δεν ήξερε αν κουνιόντουσαν πραγματικά ή απλώς είχε πιεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να δεί ούτε στα πέντε μέτρα.

Πιθανώς το δεύτερο.

Έσμπρωξε με το κεφάλι της την Άννι, η οποία μάλλον είχε κοιμηθεί όρθια.Είχε γείρει το κεφάλι της προς τα κάτω, και ο κότσος της είχε σχεδόν λυθεί. Για την ακρίβεια, τα μισά της μαλλιά ήταν λυτά και τα άλλα μισά μαζεμένα. Το ένα χέρι της κρεμόταν άψυχο περασμένο από τον ώμο της Ντιάνα, ενώ το άλλο αγκάλιαζε ένα γυάλινο άδειο βρώμικο μπουκάλι.

Η Ντιάνα κρατούσε με την σειρά της ένα μισογεμάτο ποτήρι, το οποίο περιείχε ένα  κόκκινο υγρό. Ή μάλλον έτσι φαίνονταν. Δεν μπορούσε να πει με σιγουριά, αφού ένιωθε πολύ παράξενα.Ένας έντονος πόνος είχε απλωθεί σε όλα τα νεύρα του κεφαλιού της, διπλασιάζοντας τους ήχους που υπήρχαν μέσα στον χώρο ( τις συζητήσεις, τις φωνές, τις βρισιές), χαρίζοντας της έναν υπέροχο πονοκέφαλο, ο οποίος είχε παραλίσει ολόκληρο το σώμα της.

- Ά-Άννι... Κατάφερε να τραυλίσει. Η φωνή της ακουγόταν πιο βαριά απ'ότι συνήθως.

Η Άννι ψιλοξύπνησε από τον αθόρυβο λήθαργο της. Μετέφερε τις κόρες των ματιών της προς την Ντιάνα, χωρίς ωστόσο να γυρίσει το κεφάλι της.

-Μμ? Έκανε βαριεστημένα.

- Μ-μάλλον είμαι μεθυσμένη...

-Σωωωώπα...

Σαρκασμός.

Η γυναίκα με τα μαύρα μαλλιά δεν μπορούσε αντέξει άλλο τους συνεχείς (και ανυπόφορους) πόνους που χτυπούσαν τα νεύρα της, μέχρι που στα αυτιά της δεν ακούγονταν τίποτα άλλο εκτός από ένας ατελείωτος βομβός. Έτσι, το μέτωπο της έπεσε πάνω στον ώμο της Άννι.

-Έι....

 Η ξανθιά κοπέλα πίεσε με το χέρι της το κεφάλι της άλλης γυναίκας στον ώμο της, καθώς ήταν έτοιμο να πέσει κάτω στο πάτωμα.

-Θέλεις να φύγουμε, μικρή?
 
Η Ντιάνα σήκωσε το κεφάλι της, μοιάζοντας αρκετά ζαλισμένη.

-Μη με λες μικρή.

Η Leonhart έβαλε πάλι το μπουκάλι στα χείλια της. Το κατέβασε ωστόσο αμέσως, μόλις συνειδητοποίησε οτί δεν υπήρχε τίποτα μέσα.

The Wings of FreedomWhere stories live. Discover now