~7~

3.1K 110 0
                                    

Alexys

„Tatínek je drsný." Se smíchem jsem se dívala na televizi, šimrala Zaynieho na bříšku a ten s hvězdičkami v očích sledoval tatínka.

Zadrmolil, ukázal ručkou, spíš jen v náhodě, ale i tak mě to pobaví.

„Ano, tatínek je v televizi a je naštvaný. Všechny zajímáš jen ty a tatínek by byl radši, kdyby se svět staral o jeho hudbu, než o tebe a o mě." Ukáže dva maličké zoubky, zakření se.

Nicméně, po Zaynově vyjádření máme pokoj. Najednou... Tedy, z velké části za to může asi i Gigi a její spamování sítí fotkami s odhaleným břichem, s obličejem Ricka a komentáři o tom, jak jsou šťastní.
Nemůžu se zabránit pocitu, že tak jak Zayn nás chrání před veřejností, ona bude prcka cpát na web v každé situaci, nejlépe několikrát za den.
I my měli fotek Zaynieho víc, než dost, za den jich vzniklo několik, ale byly jen pro nás a pro rodinu. Proč ho cpát na veřejnost...
Zaynovi fanoušci by to nepochybně ocenili, ve zprávách co Zaynovi chodily a on je sem tam přečetl stálo, jak moc by chtěli malého vidět, nebo alespoň znát jeho jméno. Vědomí, že je to chlapeček, prostě nestačilo.

Zaynie oslavil rok, culil se před dortem, spokojeně jej ničil ručičkama, které si pak otřel do Zaynovi tváře.
Vznikla šílená hromada fotek a když jsem si je pak prohlížela, chtěla jsem alespoň jednu zveřejnit. Najednou jsem měla nutkavou potřebu.
Klukům zářily oči, oba se smáli a Zayn vypadal opět rozdílně, než když jej fotily někde na ulici nebo se nechal fotit pro photo shoot.

„Ty fotky jsou crazy!" Vyprskla jsem smíchy, přikývla a skousla Zaynovi ucho. Zachrčel, stiskl mi zadek a sklonil se.
„Copak, kočičko?" „Nechceš tuto zvřejnit? Zaynie je stejně tak umazaný, že mu tvářička moc vidět není , ale ty očka... Jste tak šťastní!" „Chci, ale ne tuto. Co tuto?" Ukázal mi fotku u sebe na mobilu.
Oni dva umazaní, vysmátí a já držící špinavý uzlíček, který mi otírá do tváří zbytek šlehačky z ruček.
Po chvilce váhání přikývnu na souhlas a netrvá to dlouho a Zayn si musí vypnout na mobilu upozornění. Jinak by nám vibrace rozbořili snad celý byt.

Pár dní po zveřejnění fotky, Zayn znovu je pozvaný do show Jimmyho Fallona a prvních dvacet minut, se Jimmy zaobírá fotkou a Zayn je poprvé sdílnější.

„Oslava proběhla jen s námi, naši přiletět nemohli, ale nevadí. Užili jsme si to i ve třech."
„Co malý dostal?"
„Hromadu hraček, jak k zábavě, tak k učení. Oblečky, nový kočárek... Prostě klasiku, co mimčo potřebuje."
„Fotka, co jsi přidal, zbořila internet. Proč jsi ji zveřejnil? Zrovna ty, který poskytl fanouškům jen jednu, jedinou fotku, kde malý zjevně spinkal."
„Proč? To je zvláštní dotaz. Spíš se ptají, proč žádnou nezveřejním. Chtěl jsem ji přidat, Alex chtěla jinou, já chtěl fotku, kde je i ona. Ta fotka je šílená, baví mě doteď. Malý byl z dortu nadšený, celý jej zničil a šlehačku jsme z nábytku stírali ještě druhý den. Ty fotky byly spontánní, on blbnul, já se přidal a říkal jsem si, že by nebylo špatný prostě tu fotku přidat. Jen tak. Aby fanoušci viděli, že jsme šťastní, že náš chlapeček má právě rok."
„Fotka je úžasná! Já sám byl ohromený. Myslím Zayne, že nikdy jsem tě neviděl spokojenějšího."
„Přesně tak. S Alex a malým, mám vše, co k životu potřebuju. Potřebuju jen je."
„V zákulisí jsi mi řekl, že mi odpovíš maximálně na pět dotazů ohledně rodiny, tak tedy další; budeš držet embargo nad rodinou i ve chvíli, kdy malý bude už větší? Chráníš ho jen proto, že je ještě miminko? Plánujete mu pořídit sourozence a otázka, co zajímá všechny. O Alex mluvíš jako o své „ženě" je to oprávněné? Má Alex tvé příjmení a tobě se jako jedné z mála hvězd povedlo utajit svatbu?"
„To jsou čtyři otázky jen teď... Nepřesáhl jsi mých pět povolených?"

Vyprskla jsem smíchy a čekala, co Zayn řekne dál.

„Chráním ho, protože to tak cítím. Nemám potřebu jej cpát na sítě, ukazovat, jak se koupe, jak si hraje, jak se s námi mazlí, jak žužle lžičku s přesnídávkou a má ji až za ušima. Je to moje volba, moje rozhodnutí, které chce i Alex. Soukromí je pro nás hodně důležitý a pochybuju, že když bude mít třeba pět let, že se to změní. Nemám tu potřebu prostě... Jednou za čas něco přidám a tím to hasne.
Jo, plánujeme další miminko a silně doufám, že až budeme mít druhé, tak někdo přijde s další spekulací, že si Alex užila s jiným a já jsem jen vůl, co to neví a myslí si, jakej je borec, že má druhého prcka."
Ta ironie doslova bodá...  
Možná jo." 
„Předpokládám Zayne, že teď už mi na žádnou otázku ze soukromí neodpovíš, takže se vrhneme na hudbu?" 

Zayn se rozesmál, přikývl a zbytek rozhovoru se řešila už jen jeho hudba a novinky... Tedy, já už je slyšela, ale přesto jsem se od televize neodtrhla.

„Víš, že jsi právě vytvořil další spekulace?" „Jaké?" Zašramocení klíčů v zámku, sebrala jsem Zaynieho ze země a šla přivítat Zayna.
Po rozhovoru, mi psal že odjíždí do studia. Dodělat poslední písničku, pak si dá týden volno a pak se vrhne na další videoklip.
Teď bylo po deváté, drobek byl vykoupaný a spokojeně se tiskl k tátovi, který si jej bral, aniž by se zul.

„S tou svatbou." Vtiskla jsem mu pusu na rty a mrkla. „Vsadím boty, lásko, že zítra se to objeví v novinách." Otočila jsem se na patě, mířila do kuchyně a halasně přitom vykřikla, pravděpodobný název zítřejších sprasků.
„"Zayn Malik a jeho přítelkyně do toho praštili! Je to pravda, nebo nás Zayn vodí jen za nos?!" Více na straně 4,5,6,7 – až poslední strana."
K mému překvapení, se jen uchechtl. Žádná salva smíchu, no mě to tedy pobavilo víc.

„Udělala jsem ti maso a ameriky, s pepřovou omáčkou, máš velký hlad?" Houkla jsem z kuchyně, za pár minut pobaveně vydechla. Zayn mi narazil do těla, silně mě sevřel a skousl mi krk.
„Mám hlad... Ale víc na tvoje tělo, jak na tohle výborný jídlo." „Pán je nadržený?" „Pán má chuť od momentu, kdy jsi mi poslala fotku z koupelny. Kde byl akorát Zaynie?" „Spinkal a ty jsi zněl v telefonu frustrovaně. Musela jsem ti zvednout náladu." „Zvedla jsi mi pomalu i něco jinýho. Baby... Co kdybych kocourka uspal a spolu si dali vanu, mhm? Udělám ti masáž, nevynechám jediný místečko tvýho krásnýho těla a pak, pak si tě ve vaně vezmu. Dlouho jsme sex ve vaně neměli, mhm? Rychlovky ve sprše mi už nestačí." „Děláš, jak kdybychom se milovali jen tam." „Mhm, to ne... Pokřtili jsme všechny místnosti, všechen nábytek, ale ve vaně... Tam to máš sama moc ráda." „Ještě že máme tak prostornou vanu."

Broukl na souhlas, otočil k sobě čelem a narazil na linku.

„Copak ty to nechceš? V tý zprávě to znělo jinak... Provokovala jsi mě, slůvka o tom, jak mě chceš, jak si chceš na mě sednout a zničit mě. Už tě chuť přešla?" Zavrčel a zkřivil ret. Omotala jsem mu ruce kolem krku a kousla jej do brady.
„Chci tě, o tom nepochybuj. Nikdy. Potřebuju tě, každý den, miluju to, miluju tebe a nedokážu bez sexu být." „Ale teď přijde to odporný „ale", že?" Dusím smích, znovu jej kousnu a mumlu, ať se nají. Že uspím maličkého já a pak se mu budu věnovat.
Neví, že jsem seběhla se Zayniem do obchodu, kde koupila jahody, sekt... Chtěla jsem nám udělat příjemný večer, právě ve zmíněné vaně.

„Fajn, tak ho uspi, já si dám rychlou sprchu." Mrkl, na můj komentář o tom, zda se jde holit, reagoval hozením plyšáka a za smíchu zmizel.
Než jsem malého uspala, potvůrka nechtěl usnout, Zayn byl osprchovaný a s osuškou kolem boků, do sebe naházel jídlo během pár minut.
Kazil mi plány...

FaithfulnessWhere stories live. Discover now