11.

17 1 2
                                    

,,čo tu robíš?" Vyštekla som hneď ako som ho zbadala. Zbraň som zaistila a schovala. ,,Čo tak poďakovať?"
,,Zvládla by som to. Mala som to úplne pod kontrolou"
,,Vážne mne to tak neprišlo teda vlastne nepríde." Nevinne sa usmial a zapozeral na ruku. Čo? ,,Ups."
,,To je Ups?" Zhrozil sa Cameron. Ono to totiž bol hlboký škrabanec tiahnuce sa mi od ruky ku lakťu. Šarlátová tekutina z nej vytekala jedna radosť. Rozviazala som si mikinu čo som mala na páse a zamotala si do nej ruku. ,,Áno je to ups ak si si nevšimol som na odchode tak Ciao" odzdravila som ho a pobrala sa smerom preč od neho smer veci pred parkom. ,,Io vengo con te" ozval sa Cameron. Nechápavo som sa na neho zahľadela. ,,Nemám ani poňatia čo si práve povedal." ,,Ja som si myslel že vieš po Taliansky" nevinne sa usmial. ,,To že viem odzravit neznamená že viem."
,,Dobre povedal som že idem s tebou"
,,Nie dik."
,,Ale no tak Mellisa. Ako ti mam dokázať aby si mi verila ?" Zúfalo si prehrabol vlasy. ,,Oh Cameron prepáč ale nemám rada niekoho ako ty"
,,Ako ja ?"
,,Áno. Myslíš si že máš všetko a všetkých. Myslíš si že ti patrí svet len kvôli tvojmu titulu. Lenže si na veľkom omyle Cameron ja niesom tvoj poddaný ktorý ti bozkáva ruky nohy." Otočila som sa že odýdem no to by mi nemohli zabrániť niekoho ruky. Chytil ma za lakeť a otočil tvárou k sebe. ,,Cam.." nestihla som dopovedať a už klačal predomnou na kolenách. Nechápavo som na neho hľadela. ,,Čo to stvaraš" spýtala som sa na oko šokované. ,,Melisa Hope Mariah Cassandra Krasfordová prosím dovoľ mi ti dokázať opak tvojich slov. Viem že mi nebudeš zo začiatku veriť no skús to prosím" on ma práve vážne prosí na kolenách. Vážne ma prosí.
,,Fajn už má ale pusti a postáv sa robíš mi hanbu"
,,Vážne komu tomu múru?"
,,Presne a tamtej starej panej v okne" žmurknem a vykročim opäť tento krát s Cameronom v pätách. Musela som sa zasmiať bol ako psík. A to doslova cupkal zamnou akokoľvek som zrýchlila alebo spomalila bol skrátka za mnou. ,,Čo ti je smiešne ?" Nadvihol obočie. ,,Ale nič nič" zadušala som sa smiechom.

Došli sme až k veciam a stará teta tu ešte stále sedela. ,, Ďakujem veľmi pekne madam."poďakovala som sa jej a zobrala veci. Cameron si ma premeral a všetko mi zobral z rúk. ,,Vráť to "
,,Nie nechcem aby si si ublížila"
,,Ja si neubližim takže mi to vráť čo keď tomu niečo spravíš a nieje to pre mňa ty ty .." hľadala som správne slovo ako ho pomenovať no nič ma nenapadalo až na pijavicu no to by som ho urazila. ,,Ja čo?" Pobavene má sledoval ako sa zlostim. ,,Veď to ešte nakazis niečím upirskym navaľ to"
Ani s ním nehlo. Porazené som si vzdychla. ,,Fajn ale keď sa tomu niečo stane si mŕtvy"
,,Áno madam" sa výstrel do pozoru. Zasmiala som sa. Možno nieje taký zlý ako sa na prvý pohľad zdá. Ale stále tu zostava to že je upír a ja upírov nemusím už len skrz tie blbé sny.

🌹🌹🌹

,,Aaa deti už ste tu oh som nevedel že ideš s nimi Cameron" usmial sa na nás riaditeľ. ,,Nech sa páči tu sú veci a to Zero neprišiel ešte ?"
,,No "zamlčal sa. ,,Viete čo povedzte mu že má vážne sklamal nemyslela som si že by bol schopný ma tam nechať samú nebyť tu Camerona zrejme si na mne pochutnáva ťa beštia"
,,Čo ?"
,,To je jedno idem na obhliadku" naštvane som zabuchla dvere ale Cameron sa objavil za mnou. Psík vážne je ako psík. ,,Prečo si nepovedala pravdu že vlastne si toho upíra zabila?"spýtal sa lebo nechápal mojej reakcii. ,,Pozri sa na to takto keď sa ho spýtala na Zera zostal mierne vykoľajený otázkou a potom sa mu zrýchlil dych a nevedel mi pozrieť do očí. To znamená že Zero nebol ďaleko a pravde podobne bol v jeho kancelárii alebo vedľa v miestnosti preto som to mierne zakričala a trochu prikrášlila aby si uvedomil čo vlastne sa mi mohlo stat"
,,Aha" pretočila som očami. Neznášam jednoduché odpovede. ,,Počuj Mell nechceš ísť na čaj?" Spýtal sa ma po chvíli ticha. Fajn teraz má zaskočil normálne by som odmietla no teraz keď som vážne nahnevana na Zera a neprišiel mi oznámiť že on je už v dome mám chuť sa mu pomstiť. Takže to prijmem už len s princípu toto by mal byť dostatočný trest pre neho možno si uvedomí že ma môže stratiť a začne sa správať normálne. Je to taka mala pomsta pre neho.

Dark BloodWhere stories live. Discover now