MAFYADAN HAMİLE POLİS 4

34.9K 1.2K 747
                                    

Midemin bulantısıyla uyandığımda hızla kalkıp odanın banyosuna koştum.Midemdekileri boşaltıp halsiz bir şekilde klozetin yanına çöktüm.
Mide bulantım hala devam ederken odamın kapısının çalmasıyla yavaşça ayağa kalkıp sifonu çektim ve elimi yüzümü yıkayıp halsiz bir şekilde odamın kapısını açtım.Ayşe Teyzeciğim gelmiş !
"Aras bey yemek saatlerine geç kalınmasını sevmez"
dediğinde kaşlarımı çatıp "saati söyleseydiniz kalmazdım ! " diye çıkıştım.Bana sinsi bir şekilde bakıp yalandan surat asarak "unutmuşum demek ki Aras bey fazla sinirli fazla bekletmeyin !" dediğinde sinirlerim tepeme çıkmıştı.Onun malı falan değilim ! Salak herif !
"Beyine söyle aç değilim ! Sende bana bilmem gerekenleri söylemeyi unutursan bende seni bu evden unuttururum!" diyip kapıyı suratına çarptım.
Yaşlılara saygım vardı ama bana saygı duyan yaşlılara.Bu ne be ! Allahın manyakları ! Zaten midemdeki herşeyi çıkarmaktan ve öğürmekten canım çıktı birde bu salak karının oyunlarıyla uğraşamam.Şimdi gider birde abartılı bir şekilde anlatır Aras beyciğine !
Sinirden dönen başımla yatağıma ilerleyip tutunarak oturdum.Dünya'm tepetaklak anasını !
Çocuğum yavrucuğum neden böyle şeyler yapıyorsun bize ? İkimizde aynı bedendeyiz allah korusun bak birşey olur falan hadi anneciğim yapma bana böyle şeyler diyerek dudak büzdüm.
Ay acaba kadının fazla mı üstüne gittim ?
Off ben bu hormonların ta neyse  !
Tam yatağa uzanacakken hızla açılan kapıyla başımı kimin geldiğini görmek için kaldıramazken boğazımdan tutulup yatağa bastırıldım.
Tam hamle yapacaktım ki bu kişinin Aras olduğunu görmemle polis olduğum ortaya çıkar diye boğazımı sıkmasına izin verdim.
"A aras bırak ! " gözleri gözlerime nefretle bakarken ben altında kıvranıyordum resmen.Lan bir hamleyle kurtulurumda ! Boğazımdaki acı ve damarıma uygulanan baskıyla gözlerim kararmaya başlarken boğazımı sıkan elinin üstüne koyduğum elimi yavaş yavaş gevşetmeye başladım."SEN KİMSİN LAN ! KENDİNE GEL KIZIM ! BU EVDE ÇALIŞAN HİZMETLİLERE BİR TEK BEN EMİR VERİRİM ! SEN KİMSİN ! KİMSİNDE KARNINDAKİNDEN GÜÇ ALIP AHKAM KESİYORSUN ?! SENİ ÖLDÜRÜRÜM ANLADIN MI ?! KENDİNE GEL TEK BİR YANLIŞ HAREKETİNDE BEBEĞİNİ VE SENİ KAPIYA KOYARIM ! " diye bağırdığında hafifçe gülüp "yapamazsın ! " dedim.Bu dediğimle boğazımı daha fazla sıkarken dayanamayıp erkekliğine tekme atıp onu bulduğum son gücümle yatağa ittirdim.Üstümdeki güç kalkarken sarsılarak yere düştüm.Boğazımdan geçen her hava canımı yakarken öksürmeye başladım.Öksürmekten midem bulanınca öğürerek banyoya koştum.Klozete midemdeki safrayı çıkarttıktan sonra elimi yüzümü yıkayıp kızarmış boynuma bakarak nefret ve öfkemle odaya döndüm.
Yataktan yavaşça kalkıp tam bana ilerleyeceği sırada bağırmaya başladım "ASIL SEN BANA BAK ! SENİNDE O SİKİK EMİRLERİNDE UMURUMDA DEĞİL ! TEHLİKELERDEN KORUNMAK İÇİN BURAYA GELDİM AMA ASIL TEHLİKE SENMİŞSİN ! BEBEĞİNE ZARAR VEREBİLECEK BİR BABA HAH ! BABA DENİRSE TABİ ! O PİSLİK HİZMETLİ SANA NE DEDİ BİLMİYORUM AMA YEMEK SAATLERİNİ VE EV KURALLARINI BANA GELDİĞİMDE SÖYLEMEDİ AYRICA SEN SOFRAYA GELMEMEME KIZARKEN BEN BURADA MİDE BULANTIM VE BAŞ DÖNMEMLE BAŞ ETMEYE ÇALIŞIYORDUM!
BU KIZ NEDEN İNMEDİ DİYE DÜŞÜNÜP YUKARIYA ÇIKSAYDIN ANLARDIN NEDEN İNMEDİĞİMİ ! AMA SEN YUKARIYA BENİ BOĞMAK İÇİN ÇIKTIN ! BEN BEBEĞİMDEN DEĞİL KENDİMDEN CESARET ALIYORUM VE EMİN OL SENDEN KORKMUYORSAM O SALAK OYUNLAR ÇEVİRİP AMACINA ULAŞAN PİSLİKLERDEN HİÇ KORKMUYORUM ! ŞİMDİ YA SEN DEFOL ODAMDAN YA DA BEN EŞYALARIMI ALIP BEBEĞİMLE BİRLİKTE BU EVDEN GİDİYORUM !
Aras pişmanlık ve sinirle bana bakıp kapıyı çarparak odadan çıktı.Kapının çarpma sesiyle sinirden akan gözyaşlarımla birlikte yere çöktüm.
"SENİN HAYATINI MAHVEDECEĞİM ARAS KARAHAN ! MAHVEDECEĞİM ! "

Yemek yemeden halsiz bir şekilde yatakta uzanıyordum.Boğazımdaki iz belirgin bir şekilde ortadaydı ve ben acizliğime kızıyordum.
Çalan kapıyla yavaşça yataktan kalktım saat gece yarısı olmuştu."Gel" dememle kapıyı açıp içeriye Aras girdi.Elindeki yemek dolu tepsiyi bana uzattığında alıp yatağın üstüne koydum.
"İtiraz etmedin bu da birşey kafama atmanı beklerdim " dediğinde alayla gülümseyip boğazımdaki izi göstererek "güç toplamam gerek bana her saldırdığında kendimi ve bebeğimi korumam için " dedim imalı ve sinir bozucu bir şekilde.Aras'ın yüzü soktuğum laf yüzünden sinirden asılıp çene kaslarını sıkmaya başladı."Ye ve uyu yarın bu odadan asla çıkma evde misafirlerim olacak" dediğinde ona dönüp "ben senin kölen falan değilim ! Emir verip durma ! " diye bağırdım ve odadan kapıyı çarpıp çıkmasını umursamadan yemek yemeye devam ettim.
Ne çok acıkmışım ya !
Semih'e iyi olduğumu ayrıca bu mafya bozuntusunun güvenini kazanana kadar onunla konuşamayacağıma dair bir mesaj attım ve mesajı telefonumdan sildim.
Kendimi tekrardan uykunun kollarına bırakıp güzel bir uyku çektim.

MAFYADAN HAMİLE POLİSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin