MAFYADAN HAMİLE POLİS 🥀 1

37K 866 157
                                    

Multideki müzik sizleri bekler 🌹

Başımdaki ağrıyla gözlerimi araladım,neler olmuştu böyle? Hayatım bir anda boka sarmıştı.
Mesleğimden aptal ve pislik bir mafya babasının bana kurduğu kumpas yüzünden uzaklaştırılmıştım !
Lanet herif ! Neler olduğunu kısaca anlatayım.
Ben İdil yirmi dört yaşında ve narkotik şubede görevli bir polistim ta ki düne kadar.O pislik ,mafya ve uyuşturucu kaçakçısı Aras Karahan hayatımı bok etti ! Aslında beni İdil olarak tanımıyor görevdeyken kod adımı Ege koymuştuk unisex bir isimdi ve kafasını karıştırırdı.Ve öylede olmuştu beni erkek sanıyordu ama çok yanılıyordu.Neyse bu Aras pisliği girdiğim gizli görevde başıma öyle bir iş açtı ki meslekten uzaklaştırma aldım.Yıllardır hayalini kurup ulaştığım ,baba yadigarı olan mesleğimi benden almıştı.Evimden yüklü miktarda uyuşturucu çıkmış,Aras'ın kesinlikle bilerek yakalanmasını sağladığı adamları güya benim Aras'a hizmet ettiğimi polislerden aldığım baskın bilgilerini Aras'a taşıdığımı söylemişti.Ayrıca ilerleyen zamanlarda yapılması için planlanan gizli ve çok az kişinin bildiği baskın dosyalarını nasıl olduğunu bilmeden Aras'a sızdırılmış ve adamları sanki onlara ben söylemişim gibi ifadeler vermişlerdi.
Allahtan merkezdeki çoğu kişi beni tanıyordu ama beni tanımaları yetmemişti ve soruşturma sonuçlanana kadar meslekten uzaklaştırılmıştım.
Dün gecede fazla efkarlanıp içkinin dozunu kaçırmıştım...da ben nerdeyim ya ?!
Yataktan doğrulacakken çıplak bedenimi hissettim,yatak o kadar sıcaktı ki bedenimin çıplak olduğunu bile farketmemiştim.
Bakışlarım hızla yanımdaki adama kaydığında büyük bir şok ve ardından küfürlerimi saydırmaya başladım.Bu bu olamazdı ! ARAS'LA YATTIM !
ALLAHIM NE YAPTIM BEN ?! Şimdi sıçtın işte İDİL ! Önce kumpasa düşerek sıçtın şimdide çok güzel sıvadın ! Şimdi sittin sene Aras'la çalışmadığını açıklayamazsın,ayrıca Aras eğer benim gerçek kimliğimi öğrenirse buradan cesedim çıkar.
Çalan telefonla bedenim irkilirken hızla telefonumu bulup alarmı kapattım,pisliğe ve ilkimi alan adama baktığımda uyanmamıştı.Derin bir nefes alıp yataktan kalkarak dağılmış kıyafetlerimi bir yere toplayıp sırasıyla giyindim.En son olarak postallarımı giydiğimde çantamdaki özel ,babamdan kalan silahımı kontrol ettim.Umarım görmemiştir,gerçi görse beni öldürürdü ama neyse.
Kapıyı açıp dışarıya bir adım attığım anda önüme iki izbandut çıktı -Abi çıkmadan çıkamazsın !
kükredi resmen ayı ! Adama her ne kadar bulaşmak istemesemde kendimi tutamayıp -Hadi ya bak bakalım nasılda çıkıyorum ! diyerek bir adım attım ki kolumdan tutulup duvara fırlatıldım.
Lan varya elimden bir kaza çıkacak !
-Sen beni duvara mı ittin ?! sinirle çıkan sesime gülerek -İtmek yerine inletmek isterdim ama abinin kullandığısın onun dokunduklarına dokunamıyoruz yavrum !
Hey hey hey adamım bu fazla oluyor!
Şimdi o söylediği kelimeler teek tek gözümün önünden geçmeye başladı.Kullandığısın ! İnletmek!
-Ben seni inletirim ama dediğimde keyifle gülümsedi sonra durup -Ama.. dedi devamını getirmemi isteyen bir şekilde,-Ama acıdan şerefsiz piç ! Adamın yakasından tutup duvara öyle bir vurdum ki beyni yarılacaktı neredeyse,diğer adam arkadan boğazıma sarıldığında dirseğimle karnına yumruk atıp kafamı ve bededimi geriye çevirip yüzüne kafa attım.
O da acıyla yere düştüğünde kapının açılma sesi geldi,hızla eşyalarımı yerden alıp koridorda koşmaya başladım.Beni görmemeli,ve basit bir gece kızı olarak hatırlamalı ! Kahretsin!
Mekandan dışarıya çıktığımızda dün gece sarhoş olmadığım bilincimin yerinde olduğu son saniyeler ve yaşadıklarım gözümde parça parça canlanıyordu.
Yan sokaktaki bıraktığım arabama doğru ilerlerken son olanları düşündüm,mekana Aras hakkında birşeyler bulurum ümidiyle geldim.Ama sonra bir iki derken baya içtim, Aras hatırladığım kadarıyla gece geç bir saatte mekana teşrif edebilmişti.Onu izlerken nasıl onun koynuna girebilmiştim,Allahım ben ne yaptım ya ?! Lan resmen hayatıma sıçan adamın koynuna girdim !
Kahretsin seni İdil ! ALLAH SENİ KAHRETSİN!
Arabama binip evime gitmek için yola çıktım,evime girecek ve ortalık durulana kadar ortalarda görünmeyecektim.Aras hem İdil'i hemde Ege'yi unutmalıydı.Trafik vs derken sonunda eve varabilmiştim,merkezdeki çoğu kişi soruşturmada olduğum için benimle konuşamıyordu.Yok bilgi sızımı olurmuş,yok bana haber uçururlarmış hah götüm ! Hepsine suçsuz olduğumu kanıtlayacağım derken iyice batmıştım.Off allahım off !

~~~
Aras
Dışarıdan gelen gürültüyle uyandığımda yanımın boş olduğunu gördüm,dün gece ilki olduğum kız kaçmaya pek hevesliydi demek ki ?!
Normalde kızlar ben gidene kadar yanımda kalır tekrardan aynı şeyleri yaşamamız için resmen yalvarırlardı ama bu kızın farklı olduğu belliydi.
Dün gece mekanın bar kısmında onu gördüğümde uzun süre onu izlemiştim,sürekli bana bakıyordu ayrıca mekana gelen diğer kızlar gibi orasını burasını açarak bana kendini beğendirmeye çalışmamıştı.Aksine giydiği postal , dar pantolon ve deri ceketiyle fazla seksiydi.
Of Aras oğlum sen ne ara bu kadar detaylı bir şekilde kadınları hatırlar oldun ! Kahretsin kendine gel ! Daha büyük sorunların var senin ! Mesela EGE ! Evet,evet EGE ! Önce o aptal Ege belasından kurtul,inatçı polis ! Ama belasını buldu ! Uzaklaştırma aldı ! Hah çok üzüldüm !
Üstümü giyinip odanın kapısını açtığımda yerde yatan adamlarıma bakıp hızla silahımı çıkardım,baskın ya da saldırı falan mı olmuştu ?!
-Ahh abi kusura bakma
İnleyerek ayağa kalkan adamıma bakıp kaşlarımı çatarak -Yine neyi beceremediniz lan ! diye bağırdım.-Abi kız gitti,normalde salmazdık ama hatun fena çıktı Osman'la beni haşat etti resmen.
Hallerinden fena oldukları belliydi.Vay ,vay, vay küçük asi kızımız dövüşmeyi de biliyormuş !
Yüzümde tam bir gülümseme oluşacakken kendime gelip Reşat'a döndüm -O kızı takip edin önemli bir haber alırsanız bana bildirin,Ege itinden haber var mı ? bunu söylememle ikisininde yüzleri ciddi bir hal alırken yutkunup üstlerine çeki düzen vererek ayağa kalktılar.-Abi kızı merak etme onu takibe alırız ama Ege hakkında söyleyeceklerim canını sıkabilir , kaşlarımı daha fazla çatıp -SÖYLESENE LAN ! Önümde şekilden şekilde girdin ! diye bağırdım. -A abi Ege dün akşam mekandaymış,kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Ne demişti o ?!
EGE İTİ BENİM MEKANIMDA VE DİBİMDEYDİ ! AMA APTAL HERİFLER ONU BULAMAMIŞTI !
Osman'ın yakasına yapışıp duvara ittim -LAN O ŞEREFSİZ DALGA GEÇER GİBİ BENİM MEKANIMA GELSİN İÇİP SIÇSIN DİBİME GİRİP BENİ TAKİP ETSİN VE SİZ SİKTİĞİMİN MEKANINDA ONU BULAMAYIN ÖYLE Mİ ?! SİKTİRİN GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN ONU BANA BULANA KADAR GÖZÜME GÖZÜKME OSMAN !!
Bağırarak odama girmiştim,o iti bulacaktım ve öldürecektim! Onun yüzünden belki kardeşim ölebilir ! Lanet olsun lanet !

Dün geceki kızı takip ettirmemin sebebi ise erkenden basıp gitmiş ayrıca bana ilkini vermişti yani fazla gizemliydi.Bir süre gözümün önünden ayırmamalıyım.

Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum:)
Hikayeyi uzunn süre önce yazdım yani o zamanlar daha küçüktüm ve hikaye bitmiş bir şekilde bir kenarda duruyordu bende dedim ki neden yayınlamayayım.Belki bu hikayemi seversiniz ;)
Hızlı ilerliyor tıpkı DSK serisi gibi olayları kısa tutmuşum aksiyon,abartı ve aşk bol !
İyi okumalar ! Yorumlarınızı çooooook merakla bekliyorum 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

MAFYADAN HAMİLE POLİSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin