MAFYADAN HAMİLE POLİS 3

28.8K 804 117
                                    

Multideki şarkıyla birlikte okuyun🌹🥀🖤
Aras
Hastaneye nasıl geldik nasıl içeriye girip onu sedyeye yatırdım bilmiyordum ama nedense bebeğimiz dediği andan itibaren daha benden bile olup olmadığını bilmediğim bir bebek için endişelenmiştim.
Osman yanıma geldiğinde onunda bu durum yüzünden şaşkın olduğunu tahmin edebiliyordum.
"A abi bu o kız değil mi ? " sorduğu soruyla boynumdaki kıravatımı gevşetip şakaklarımı ovarak
"o kız osman o kız" dedim sesim sonlara doğru kısılırken.Osman şaşkınlıkla bir şeyler söylediğinde onu duymazdan gelip çıkacak olan doktoru beklemeye başladım.Bu adını bile unuttuğum kızın yüzü ve tarzı aklımdan çıkmamıştı.
Tamam belkide kardeşimden sonra aklımı ve düşüncelerimi en çok kaplayan kadın içeride yatan ve belkide benim bebeğimi taşıyan kadındı .
Çıkan doktora hızla ilerledim,"hastanın nesi oluyorsunuz beyefendi ?" ebesi,demek istesemde fazla sinirimi bozmamak ve uzatmamak için "sevgilisiyim" dedim.Osman şaşırmış bir şekilde bana bakınca kaşlarımı çatarak ona kendine gelmesini ima eden bakışlarımı yolladım ve doktora döndüm.Doktor Osman'la beni kısaca süzerek tekrardan bana döndü ve "anne adayımız fazla stres ve dengesiz beslenmeden dolayı bebeği tarafından biraz zorlanmış ama merak etmeyin bebek ve annemiz gayet iyi sadece stresten uzak durmalı ve doktorunuzun vereceği ya da verdiği beslenme listesine uyarak riskli ayları kolaylıkla atlatmalı.İlk üç ay çok önemlidir bebek açısından ve bu üç ay boyunca diğer altı aya nazaran sevgilinizi daha el üstünde tutmalısınız tekrardan geçmiş olsun İdil hanım uyandı fazla yormamak kaydıyla yanında kalabilirsiniz"
ne konuşmuştu hemde daha yeni öğrendiğim bebeğim hakkında.Ya da bebek! Ne diyorum lan ben ? Ne kolay sahiplendim !
Doktor gittikten sonra sinirle odaya girdim İdil denen kız yatağın içinde doğrulup bana bakmaya başladı.
İçeriye girip kapıyı kapattım ve yanına ilerleyerek sakin kalmaya çalışıp ilk cümlemi sıktığım dişlerimin arasından saldım.
"Bebeğin benden olduğunu nerden biliyorsun?!"
İdil kocaman açılmış gözleriyle yatakta daha fazla doğruldu.Sanki kendini sakin kalmak için zorluyor gibiydi ki bu beni içimden baya güldürmüştü.
İdil sinirle soluyup sakin kalmaya çalışan ses tonuyla "senden Aras" dedi.Sinirle gülümseyip "kaç kadın gördüm başkasından olan bebeğini bana kakalamaya çalışan sence buna inanır mıyım ?!"
sesim kendimi sıkmama rağmen yüksek çıkmıştı.
Yataktan her an üstüme atlayacakmış gibi bana bakıp "KAKALAMAK MI ?! Ağzını topla önce ! Yeter be kendimi tutayım diyorum ama tutamıyorum! Sus, sus ,sus ! Alttan al ,alttan al eeehh bende insanım be ! Bu bebek senden ! Ben sadece sana bir bebeğinin olacağını söylemeye geldim ! O bahsettiğin kadınlar gibi ne çocuğumu senin paran için kullanırım ne de kendimi sana satarım !
Bana orospu gözüyle bakmak kolayda sarhoş bir kızdan yararlanıp hamile bırakan sana nasıl bakılır bilmiyorum ! Ah ! " gerçekten güzel bir performanstı.Ne hırçın bir kız ! Vay ! Çok etkilendim ! Hah ! Acıyla inlediğinde ona yaklaşıp geri yatağa yaslıyacaktım ki kollarını benden kurtarıp kolundaki serumu çıkartarak ayağa kalktı.
O kalkınca bende hızla kalktım.Ne yapıyordu bu aptal kız ?!
Postallarını giydiği sırada onu kollarından sertçe tutup "YAT ŞURAYA ! Aptal aptal haraketler yapıp bebeği tehlikeye atma !!" dedim.Gözleri gözlerimle buluştuğunda çırpınmayı kesti.Galiba onu durduran tek şey ne benim kuvvetim ne de onu oturtma çabamdı.Tek şey bebeğine zarar gelecek olabilme ihtimaliydi.
"Çek ellerini !" diye sinirli bir şekilde bağırdığında hamile olmasa gerçekten bu cadıyı boğabileceğimi düşündüm.Ellerimi çekip yanındaki iskemleye oturdum.O da sakinleşip postallarını çıkararak yatağa uzandı ve elleriyle oynarken "ne yapacağız şimdi ?" diye sordu.Gerçekten bunu bende bilmiyordum.Başımda Rüstem iti gibi bir bela varken ve o it kardeşimi kullanıyorken birde ona bebeğimi koz olarak sunamazdım.
"İdil eğer karnında taşıdığın  bebek bendense benim sunduğum şartlar altında yaşamalısın !"
dediğimde itiraz etmesini beklerken bakışlarını bana çevirip "Tamam kabul ama sadece bebek doğana kadar" bu kadar kolay kabul etmesi bende şüphe uyandırınca bunu onu süzen bakışlarımdan anlamış olacak ki kendini açıkladı."Bak aptal bir kadın değilim tehlikeli olduğun her halinden belli ve eminim tehlikeli olduğun için bir sürü düşmanın vardır.Bu yüzden kendimi ve bebeğimi tehlikelere karşı korumak için bunu kabul ediyorum.Ama sadece bebek doğana kadar.Ayrıca bebek senden."
gerçekten fazla zeki ve cesur bir cadı.Ama umurumda bile değil onu yaklaşık dokuz ay evimde misafir edip bebeğim doğduktan sonrada yollayacağım bu yüzden fazla düşünmeye gerek yok.
Ayağa kalkıp "Osman'la evine git eşyalarını topla benim evime taşınacaksın ayrıca hastaneden çıkmadan önce Dna testi için gereken şeyleri yapın"
diyerek cevap bile vermesini umursamadan odadan çıktım.
Çalan telefonumu açtığımda o itin sesini işitmemle
sinirlerim tepeme çıktı.
"NE VAR LAN ?! "
"Aaa cık cık cık Aras bey hiç yakıştı mı böyle sinirli sinirli konuşmak ?! "
"KISA KES ! KARDEŞİMİN ARKASINA SAKLANMAK KOLAY ! SIKIYORSA ÇIK LAN KARŞIMA ÇIKTA SENİ KURŞUNA DİZEYİM !"
"MALLARIM ARAS ! SEN SÖZÜNÜ TUTAMADIN BU YÜZDEN KARDEŞİNİN CANI YANACAK TAA Kİ MALLARIMI İSTEDİĞİM YERLERE SEN ULAŞTIRANA KADAR ! "
"SAKIN ŞEREFSİZ ! SAKIN KARDEŞİME ZARAR VEREYİM DEME !"
"Aile Aras...Aile en büyük zaaftır"
Telefon kapandığında arabamın direksiyonuna vurup "ULAN EGE İTİ SENİ BİR ELİME GEÇİREYİM VARYA KARDEŞİMİ SEBEBİ OLDUĞUN HER AN İÇİN CANINI YAKACAĞIM !!!" diye bağırdım.
O şerefsiz yüzünden ülkeye malları sokamamıştım.Bu mallar benim değil kardeşimi kaçıran Rüstem itinin mallarıydı ve o Ege yüzünden tüm malları polis yakalamıştı.Rüstem şerefsizi mallarını kaybetmenin verdiği sinirle kardeşime zarar verecekti ve ben hiçbirşey yapamayacaktım !

🌹🥀🌹
İdil
PİSLİK HERİF ! Allahın hödüğü !
Dokuz ay sonra tabikide evinden çıkacağım ama sende çıkacaksın hemde kelepçelerle !
Dna testi için gerekenleri yaptıktan sonra geçen ay dövdüğüm Osman pisliğiyle evime gidip eşyalarımı topladık ve Aras'ın evine doğru yola çıktık.
Eve yaklaştıkça büyüyordu ve devasa bir hal almaya başlamıştı.Fazla güzel ve gizemli.
Osman arada bana bakıp kim olduğumu çözmeye çalışır gibi süzüyordu.
"Sen neden tek yaşıyorsun ?"
dediğinde araba durdu ona dönüp "Annemler İzmir'de ben üniversite okumaya gelmiştim"
dedim ve arabadan indim.
Fazla sorguya gerek yok !
Osman valizimi alıp eve doğru ilerlediğinde bende peşinden ilerledim.Neredeyse tüm korumalar gözleriyle beni süzerek takip ediyorlardı.
Onlara dönüp "NE BAKIYORSUNUZ ?!" demek istesemde yanaklarımı ısırıp kendimi tuttum.
"Ayşe teyze sana odanı gösterir abi zaten ona talimatları vermiştir " diyerek yanımdan ayrılan Osman'ın arkasından hareket çekip ayşe teyzeye döndüm.Evin içide fazla güzeldi, kaç genci zehirlemek için sattığı maddelerden kazandığı parayla yaptırmıştır bu evi.PİSLİK !

Hadi ama normalde mafyaların yanında yaşayan teyzeler tatlı olur bu ne böyle muşmula suratlı ! "Yukarıda sağdan ikinci oda ! Yemek akşam yedi gibi hazır olur !" diyerek yanımdan ayrılacaktı ki onu durdurup "valizimi birine çıkarttırın taşıyamam" d...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hadi ama normalde mafyaların yanında yaşayan teyzeler tatlı olur bu ne böyle muşmula suratlı !
"Yukarıda sağdan ikinci oda ! Yemek akşam yedi gibi hazır olur !" diyerek yanımdan ayrılacaktı ki onu durdurup "valizimi birine çıkarttırın taşıyamam" diyerek merdivenlerden çıkıp odama girdim.Biliyorum gıcık davranıyorum ama onlar bana böyle davranırsa bende onlara onlar gibi davranırım hiçte acımam ! Kaç pislik gördüm tek bir bakıştan anlarım milletin niyetini ve bu Ayşe cadısını hiç sevmedim.Kesin bunun kızı yeğeni falan vardır Aras beyle arasını yapmaya çalıştığı bu yüzden bana böyle davranıyordur.Ay götüm !
Neyse ben bebişimle biraz hem keyif hemde plan yapayım ayrıca Semih'e haber vermem gerek.

Pofidik otel yatakları kadar rahat olan yatağı gördüğümde gülümseyip "ya da biraz kestireyim ay evet evet uyumak en iyisi " diyerek kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Keşke bırakmasaydım diyecekti kız...Neden mi ?

Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum 🌹🥀💋

MAFYADAN HAMİLE POLİSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin