Kapitel 5

32 1 0
                                    

2 dagar efter

Jag brukar sova med bara underkläder så det första jag gör när jag vaknar upp är att ta på mig mina mjukisar. Sedan går jag på toa och gör min behöv, sen sätter jag upp mitt hår i en tofs och sminkar mig lite.

Idag ska vi ha en till konsert fast lite tidigare på dagen så jag och alla andra äter frukost väldigt snabbt, byter om och sen drar vi. Efter 1 timme var vi äntligen där. Jag, Justin och alla andra dansare är nu i backstage. Vi brukar träna lite innan så vi inte glömmer någonting av dansen. Vi pratar inte speciellt mycket och det ända vi har snackat om är konserten.

Ska jag vara ärlig så har jag försökt dem här dagarna att sluta vara kär i Justin, men det går inte alls bra. Jag börjar känna mig deprimerad på nåt sätt. Jag orkar inte med något alls. Många brukar säga att "du kan inte sluta älska någon om det är äkta kärlek" och just den här meningen gör mig orolig för det känns som att det är exakt vad som händer med mig. Jag kan inte få bort honom ur mina tankar.

Justin går runt i backstage och sjunger för sig själv. Efter 10 minuter är det dags för honom att gå på scenen. Några minuter senare går jag och andra dansare och på scenen och dansar som vanligt. Tanken på att jag måste dansa med honom efteråt och få den där jävla ögonkontakten gör mig nervös...Nu menar jag inte att jag ogillar det...nej jag älskar det! Men jag blir bara mera och mera kär i honom. Idag har jag inte alls mått bra...jag har haft så negativa tankar om allt som pågår. "Everything's gonna be alright" tänker jag och går fram till Justin.

Sorry jag vet att jag har inte varit aktiv på länge men jag var verkligen upptagen men här har ni en till kapitel och jag hoppas att ni gillar den❤️

The popular guyWhere stories live. Discover now