Kapitel 3

42 2 0
                                    

BBbbbZzzzzzz
BBbbbZzzzzzzzzz

Jag vaknade till att min mobil vibrera. Gnuggade ögonen och som vanligt så var det min mamma som hade ringt. Hon brukar ringa mig varje morgon och fråga om hur jag mår sen så säger hon saker som får mig att börja dagen med ett bättre humör. Just idag så ville jag inte berätta för henne om vad som hände igår. Faktiskt så kommer jag ihåg allt med Justin, killarna och när Ella gick men sen kommer jag inte ihåg mer. Jag är rädd att jag kanske skämde ut mig igår kväll men så tänker att det händer såna saker för alla i livet och det är bara att försätta.

Jag slänger bort lakan och går till badrummet. Där använder jag massa krämer till ansiktet. Jag har fortfarande den där svarta och osköna klänningen på mig så jag byter om till snygga mjukis och går ut för att äta frukost.

Jag ser att alla sitter runt matbordet och kollar på mig när kommer ditt. "Godmorgon" säger Ella och försöker le mot mig. "Godmorgon" svarar jag tillbaka. Jag sätter mig på min plats, Ella sitter bredvid mig så jag frågar henne om vad som hände igår kväll. Hon berättar allt och säger att jag inte gjorde något skämmigt utan var verkligen ledsen.

Som det ser ut så har Justin redan ätit frukost och sitter längre bort. Plötsligt känner jag hur ont i huvudet jag har. Så jag går till köket och letar efter värktabletter. Justin kommer in efter mig och tar ett glas vatten.
-mår du bra? Frågar han med orolig röst.
-Jadå
-Säker?
-ja...
-Igår kväll hade jag faktiskt inte druckit så mycket så jag kommer ihåg att du mådde skit dåligt.
-Aa, Ella berättade men alltså det var inget viktigt. Jag kommer inte ihåg ett skit efter att jag drack massor.
-Jag men innan det? Du mådde dåligt då också. Vi har jobbat tillsammans länge och nu är vi bästa vänner. Jag tycker faktiskt att du har förändrats dem här dagarna.
-Alla förändras men jag lovar att jag kommer bli bättre. Alla har svåra perioder.
-vänta! Säg att du inte har pms!
-Nää så mycket pms brukar jag inte ha och nej det är länge kvar tills jag får min mens. Säger jag och skrattar.

Även om han är anledningen till att jag mår dåligt så får han mig på bättre humör. Han är så fantastiskt. Jag förstår inte hur det kan finnas människor som hatar honom.
Efter frukosten brukar vi alla gå till danssalen och träna där. Jag byter om till idrottskläder och drar ditt med Ella och Chris.

//Frågan är nu " Vem är Chris?"❤️
"Den ända personen som kan göra dig hel är den som krossade dig" -unknown

The popular guyWhere stories live. Discover now