Kapitel 2

66 2 0
                                    

"Du ser ut som en ängel" Säger han och ler mot mig."En trött ängel" Säger jag och skrattar.
"Men snälla! Kan inte ängeln följa med till klubben?" Då märker jag att han och alla andra har fixat sig klara och väntar på mig. " Åhh nej förlåt! Jag ska bara fixa mig snabbt" säger jag och springer till rummet. Jag hör hur dem andra skrattar när jag drar därifrån. Fyfan va jag skämde ut mig. Det var verkligen tur att han är så snäll mot mig och ja! Han kallade mig för ängel men vi är bara bästa vänner. Jag har dansat med honom i fyra år alltså sen när jag var 16 år. Han har alltid varit snäll mot mig och vi är som bästa vänner nu. Det är som att jag växte upp med han från tonåringen till en 20 åring nu som räknas som vuxen. Samma sak för honom, han var 19 år då.

Jag kollar i min resväska och letar efter en klänning. Till slut hittar jag en tajt och svart klänning som är verkligen öppet framifrån så man ser brösterna väldigt mycket. Skitsamma tänker jag och tar den på mig. Under klänningen har jag på mig en bh och ett par svarta string. Jag tar på mig mina svarta klackar. När jag ställer upp mig och kollar runt ser jag att jag har råkat kasta massa kläder  i rummet. Jag suckar och kollar i spegeln . Som tur så hade jag inte förstört mitt smink så jag tar bara lite röd läppstift på. Håret hade jag plattat på morgonen så jag bara kammar ut det. Tar min svarta hand väska och springer ut.

"Det var värt väntan" säger Justin och kollar sexigt på mig. Det kändes lite stelt...men jag försökte bara strunta i vad han sa och hur han kollade på mig så jag bara skrattar.

Vi åker till klubben och går in. Det var verkligen många där och det blev flera då Justin kom in. Jag går till baren och tar en drink. Justin går upp på den lilla scenen och sjunger. Jag ser hur Ella ler och kommer fram till mig. Hon har också varit med oss i fyra år, vi är verkligen bra vänner. Jag brukar berätta mina hemligheter för henne, kanske inte alla men dem flesta som får mig att må dåligt. Hon finns alltid för mig där och får mig alltid på bättre humör. "Ska vi ha lite kul?" Frågar hon och kollar på dem snygga killarna som står lite längre bort. Jag fnissar åt hennes fråga. "Kom igen! Varför vill du aldrig ta chansen?! Dem är skitsnygga!" Säger hon och tar tag i min handled, sen drar hon i mig till dem killarna. Det hon gjorde såg verkligen töntigt ut. "Hej!" Sa hon till en av dem killarna och han hälsade tillbaka. Sedan såg jag bara att dem gick därifrån. Så var det bara jag nu som står där med tre killar. Jag ser hur killarna kollar på varandra och en av dem stannar, den snyggaste. Jag får typ panik och vill bara springa därifrån. Men står helt stilla. "hej! " säger han med ett leende. "Ehh hej!" Svarar jag väldigt stelt. "Brukar du inte festa?" Frågar han med ett litet skratt. "Jo men jag är bara trött" säger jag och kollar åt andra håller och ser att Justin är full och håller med några tjejer. Då känner jag bara att jag inte orkar mer. Jag är skit trött och blev till och med krossad just nu. Varför försöker han flörta mig när han egentligen inte alls gillar mig?.." Kom så ska du få vila" säger killen och drar i mig till ett rum. "Nej tack!" Säger jag och försöker putta honom sen går jag snabbt tillbaka till baren och sätter mig.

Jag sitter där och dricker mig full medans jag kollar på Justin. Efter ett tag kommer Ella och kollar oroligt på mig. "Mår du bra?" Frågar hon med ett orolig röst. " Jag mår jätte bra! Ser du inte hur kul alla har!" Svarar jag och kollar på Justin och så börjar jag gråta. Ella kramar mig och säger till en av vakterna att jag mår dåligt. Sedan åker vi tillbaka till hotellen. Ella hjälper mig med att lägga mig i sängen och tar av mig mina klackar. Hon är världens bästa vän tänker jag. Efter några minuter hör jag att dem andra också har kommit tillbaka. Jag hör att Justin undrar om hur jag mår och Ella svarar att jag mår lite dåligt och att hon tror att jag har somnat nu. Hur kan Justin komma ihåg mig och bry sig om mig när han är full tänker jag. Jag börjar gråta igen, jag känner hur ont det gör i hjärtat när jag inte vet hur en person känner för mig. Tänk om han inte alls har några känslor för mig, tänk om han vill bara leka med mig, varför gör han så mot mig tänker jag och somnar långsamt.

//Det blev lite känslosamt i slutet av kapitlet men jag hoppas att ni gillade den❤️

The popular guyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt