Del 9

9 2 1
                                    

Jeg satt med hodet nedover og tegnet i skriveboken min. Jeg førte blyanten lett over arket. Jeg tømte hodet for alle tanker og lot meg selv slappe av. Musikken dundret i hørepluggene som jeg hadde puttet i ørene i skjul. Mr. Burckhart sto å snakket og underviste, men ingen så ut til å bry seg. Jeg hørte det banket hardt på døren. Jeg så forsiktig opp og så rektor komme inn. Jeg satte musikken på pause og så opp mot ham. Han hadde roet seg ned litt i forhold til tidligere. "Hvis dere vet hvem som tagget på skolen så vil jeg at dere skal henvise dere til en lærer eller meg. Vi klarer ikke å få identifisert dem på videoopptaket, men vi vet det var 4 personer. Vi har våre mistanker, men vil gjerne få dem avklart. Straffen vil bli mildere hvis dere henviser dere istedenfor at vi finner ut av det selv," sa han og så strengt utover klassen. 

Jeg kjente skuldrene senke seg litt, de hadde enda ikke funnet ut at det var meg. Jeg satte meg tilbake med blyanten i hånda og hørepluggene i ørene. Jeg hadde mange følelser som fløy rundt meg på engang. Jeg var redd, nervøs,glad og lettet.

Timen sneglet seg unna, jeg var så klar for å komme hjem og trene. Energien boblet i meg som en vulkan. Jeg satt urolig og trippet med foten. Kunne ikke bare den forbaskede læreren si at da var timen slutt? Hvorfor må de alltid pine og til klokken er presis? "Ja, da er det på tide å pakke sammen sakene," sa han sent. Jeg spratt opp fra stolen og satte stolen opp på pulten. Klassen strømmet ut døren og jeg skulle til å følge etter dem da jeg føk i bakken. "Oops, hahaha," fniste fjompenissene. De reiste seg opp og smilte harskt mot meg. "Det var for det du gjorde mot Jenny, vi er ikke redd deg selv om alle andre er det," sa den nest kommanderende og snudde på rumpa og vrikket seg ut av klasserommet. Jeg reiste meg sint opp og skulle til å gå etter henne, men Mr. Burckhart stoppet meg. "Ikke gjør noe du vil angre på," sa han og så mot meg. "Men så du ikke hva hun gjorde mot meg?" protesterte jeg. Jeg viftet med hendene irritert i lufta. "Ikke noe men. Ikke slåss på skolegården, du er i nok trøbbel fra før av. Du trenger ikke å gjøre alt verre enn det det er," sa han og så "smart" mot meg. Jeg la fra meg et grynt og kastet hendene oppgitt i lufta og forsvant ut av skolen. 

Jeg løp hjem og slang sekken og ytterklærne i gangen. Jeg måtte få ut litt sinne og frustrasjon. Jeg fant frem treningsklærne og tok dem på meg. Jeg satte håret opp i en høy hale og løp ut. Jeg startet rolig før jeg økte tempoet etterhvert som tankene raste mer og mer inn. Kroppen gikk på autopilot og jeg lot den bare løpe. Svetten rant nedover panna og ryggen, men jeg ignorerte det helt til jeg var hjemme igjen. Jeg la meg ned og begynte med sit-ups. Jeg fylte bare inn med flere øvelser helt til jeg kom til bokseputa. Jeg teipet hendene sånn at jeg ikke skulle skade dem så hardt. Jeg slo, flyttet kroppen bakover, hoppet frem og sparket. Sånn repeterte det seg hele tiden. 

Etter en god treningsøkt gikk jeg i dusjen og lot det varme vannet renne nedover de slappe musklene. Jeg sto og nøt det varme vannet renne og musikken som spilte i høyttalerne. Jeg sukket høyt for meg selv og skrudde av vannet og gikk ut av dusjen. Jeg så på mobilen mens jeg tørket håret. Der var der kommet en melding fra Ajax. 'Hei, hva gjør du på?' Jeg kjente magen kriblet. Jeg smilte, en så liten melding kunne bety ingenting for andre, men for meg så var det stort. Det var noen som tekstet MEG. Det var noen som startet en skikkelig samtale med meg. Jeg begynte å tappe inn bokstaver. 'Kom akkurat ut av dusjen du da?' sendte jeg. Jeg ventet spent på meldingen. 'Uhh, bilde?' Jeg lo, typisk gutter. 'Hva tror du om meg? ;P' sendte jeg og lo litt mer. 'Er det et ja?' fikk jeg tilbake. Jeg bare ristet på hodet og knyttet håndkleet rundt meg og gikk inn på rommet for å ta på meg nye klær. Det plinget i telefonen på ny og jeg så på skjermen. 'Tar det som et nei, men jeg lurte på om du ville bli med ut? Vi skal ut å spille paintball og trenger en til for å gjøre laga fair' Jeg tenkte meg litt om og så på klokka. Den var blitt 8 på kvelden og det begynte å bli mørkt. 'Så sent når det er mørkt ute?' sendte jeg. Jeg fikk meldingen kjapt tilbake. 'Er jo det som gjør det så kjekt! Husk svarte klær! Vi møter hjemme hos meg' Jeg sukket og fant frem svarte klær som jeg tok på meg og løp ned. Jeg skrev en kjapp lapp til Ophelie og løp ut døra. For som gjettet var hun ikke hjemme enda. 

Jeg gikk opp trappa og banket på døra. I døra sto gutta klar med paintball geværa, vester og nattsynsbriller. "Klar?" spurte de. Jeg nikket og de kom mot meg. "Hvor skal vi spille?" spurte jeg og så på den en etter en. "Den forlatte skogen," sa dem og smilte. I dette mørket? Er de seriøse? "Okei, jeg skal ikke ha en jente på laget! Jeg skal faen meg ikke tape," sa Diesel og lo. Jeg så stygt mot han. "Har du skutt før med paintball gevær Aliza?" "Ehm, nei," sa jeg og så ned i bakken. "Okei, så det er egentlig veldig lett. Du holder geværet oppe sånn som dette og skyter med den her knappen. Og sikt på folk eller kroppsdeler," sa Ajax og hintet mot Diesel. Jeg lo og nikket. "Jeg er på laget til Diesel, så da er det guttene mot jentene?" sa Cameron alvorlig. Når han så uttrykket til Ajax så vi hvordan de begynte å le. Ajax bykset mot ham og begynte å lekeslåss. "Hei! Skal vi komme i gang eller skal dere holde på hele kvelden?" ropte Diesel. De reiste seg opp og kom mot oss. Ajax tok ledelsen. "Okei, jeg og Aliza er på lag. Vi starter i nordenden og dere i sør der med den dammen vet dere? Så møtes vi med midten der i den forlatte lille parken. Alle har forstått?" Vi nikket oss enige. "Og vi skal slå dem ned i grusen!" sa Cameron og rakk tunge til oss. 

**********

En del til. hehe, orket ikke å lese og rette igjennom, og denne delen var ferdig i går hehe. men var så trøtt at jeg ikke orket å legge den ut. Ooooog beklager for at det ikke har kommet ut en ny del, men jeg har begynt på skolen igjen som de fleste andre og har glemt ut wattpad helt, til jeg så et innlegg i facebook gruppa :D Det er lov å mase på meg hvis dere vil ha ny del assa. hahahah XD Og jeg håper dere vil få en fin uke så ses vi i neste del. forhåpentligvis så er det ikke så veldig lenge til neste gang. byeeeee <3


SilenceWhere stories live. Discover now