Fanynka

124 7 2
                                    

V ten istý večer z pohľadu Justina

Sedel som s malým v obývačke a pozerali sme rozprávky a Sam varila večeru. Som strašne šťastný že mi Sam dala šancu všetko napraviť. Milujem svoju rodinu ešte viac ako predtým a dúfam že ma Sam už neopustí. Nechcem aby sa trápila a nechcem sa trápiť ani ja, lebo keď sa trápim ja tak sa trápia aj moje Beliebers a oni si to nezaslúžia. Malý Jay je povahou po Sam. Vždy sa vie za všetko uraziť. Z myšlienok ma vytrhli ruky na mojich pleciach a dych na mojom krku.

Už je večera a moji chlapi sú určite hladný." povedala Sam a sadla si k nám

To si píš že tvoji chlapi sú hladný." povedal som a žmurkol som na ňu. Sam vzala malého a šla do jedálne ja som vypol telku a šiel za nimi. Sadol som si za stôl.

Hm krásne to vonia." povedal som a Sam sa usmiala. Začal som jesť.

Sam chcela vy si aby sme šli na spoločnú dovolenku?" opýtal som sa a Sam na mňa pozrela pohľadom ako myslíš to vážne.

Ano chcela by som ísť." povedala

Tak to som rád. Vieš ja si chcem oddýchnuť a chcem aby si si oddýchla aj ty." povedal som a usmial sa na Sam.

Budem rada ak pôjdeme spolu niekam a ide ešte niekto?" opýtal sa

No ak by si chcela tak by šiel aj Ryan s Jess." povedal som

Je to budem veľmi rada ak pôjdu aj oni vieš s Jess som dlho nebola a strašne mi chýba." povedala a pozrela na Jay-a.

Tak to som rád že s ňou budeš." povedal som

To veru som aj ja a Justin kam ideme a kedy?" opýtala sa a dvihla obočie.

No pôjdeme o 3 dni a ideme na Seychely." povedal som a Sam mala ústa do O.

T-to je super Justin veľmi sa teším." povedala detským hlasom

Som rád že sa tešíš." povedal som.

Za to ti dám odmenu." povedala a žmurkla a ja som zdvihol obočie.

Po večeri Sam šla dať malého spať a ja som zatia+ umýval riad. Bol som otečený k umývadlu keď som pocítil nečie ruky okolo môjho pasu. Zastavil som vodu utrel si ruky a otočil sa k Sam.

Je čas na odmenu." povedala a prilepila sa na moje pery. Tie jej pery chutili dokonalo.

Malý spí?" opýtal som sa

Ano." povedala a ja som ju vzal ako princeznú a šiel s ňou do izby. Kopol som jemne do dverí a tie sa otvorili. Postavil som Sam na zem a zavrel som dvere. Položil som Sam na posteľ a zasypával jej krk bozkami....................................................................................

To bolo..úžasné." dopovedala za mňa Sam a pobozkala ma. Dýchali sme ako o život. Sam si položila hlavu na môj hrudník a ja som nás prikryl.

Milujem ťa Justin." povedala

Aj ja teba zlato." povedal som a dal jej pusu do vlasov. Do pár minút som zaspal.

O 3 dni z pohľadu Sam

Dnes ideme na dovolenku a ja sa už nesmiem dočkať. Včera nás bola pozrieť Pattie,Jeremy,Jazzy a Jaon. Bola som rada že som ich po dlhšom čase znova videla. Justin sa nevie dočkať kedy tam budeme. Som rada že si konečne odpočinie. Výdy je s nami doma a potom ešte pracuje takže si odpočinok zaslúži. Malému za tie tri dni vyrástol zúbok. Justin spravil asi milión fotiek a dal ich na Twitter. Som rada že sa tak teší a som zvedavá ako bude vyvádzať keď malý bude už sám chodiť.

Sam už musíme ísť na letisko." už asi po 5 krát na mňa Justin kričí

Už idem." zakričala som mu naspäť a vyšla som z izby. Šla som po chodoch a Justin sa usmieval ako slniečko prišla som k ním.

Jay teraz ti dám jednu radu nikdy nemaj ženu." povedal Justin a ja som ho buchla do ramena

To si ako myslel?" opýtala som sa ale Justin ma ignoroval. Vôbec tomu nechápem ako to myslel ale čo už. Vyšli sme z domu a nasadli do auta a šli smer letisko. Ryan s Jess nás tam už budú čakať. Ako mi hovoril Justin tak Jess už je v na prelome deviateho mesiaca. Som šťastná že budem krstnou a budem pomáhať s Jess výchovou. Pred letiskom bolo zasa veľa kričiacich dievčať a paparazzi. Justin vyšiel ako prvý a ja som vyšla hneď za ním a mala som malého na rukách. Justin ma chytil za ruku. Hneď mi padlo so oka jedno dievča ktoré stálo úplne vzadu a nemalo šancu nás vidieť. Zvráščtila som obočie a zašepkala som Martinovy aby ma val k nej. Pustila som Justinovy ruku a on sa na mňa pozrel nechápavým pohľadom. Kývla som mu aby ma počkal dnu a ja som sa s Martinom a malým vybrala za tým dievčaťom. Prišla som k nej a usmiala sa na ňu.

Ahoj môžeš mi povedať ako sa voláš?" opýtala som sa jej a ona začala plakať.

V-volám sa Sandra." povedala a ja som sa na ňu usmiala

Máš krásne meno. Si belieberka?" opýtala som sa jej

Ano som. Bože nemôžem uveriť že sa so mnou rozprávaš." povedala a začala plakať.

Auu neplač zlato,  počúvaj nám s Justin letí lietadlo až o pol hodinu nechcela by si sa s ním zatiaľ porozprávať?" opýtala som sa jej a ona začala pišťať a plakať dokopy.

Ďakujem ti, ďakujem." povedala a objala ma

Tak poď." povedala som a vzala ju za ruku a šla do vnútra letiska. Justin,Ryan a Jess sedeli na stoličkách a pozerali na nás. Prišli sme k nim a Justin sa postavil.

Justin chcela by som si predstaviť Sandru.Justin ona je belieberka." povedala som a Sandra plakala. Justin sa na ňu usmial

Takže belieberka?" povedal Justin a zdvihol obočie a Sandra prikývla a Justin ju objal. Justin sa s ňou vyfotil a aj ja s malým aj Ryan s Jess.

Tak rád som ťa spoznal Sandra a dúfam že sa ešte niekedy uvidíme." povedal Justin a objal ju.

Milujem ťa Justin a navždy budem tvojou vernou belieberkou." povedala a ja som sa na ňu usmiala. Justin už šiel aj s Jess, Ryanom a Jaysonom.

Sandra počúvaj ma viem že si mi hovorila že nemáte veľmi veľa peniažkov a preto ti dám moje telefóne číslo a keby si sa chcela so mnou porozprávať alebo keby si niečo potrebovala tak mi zavoláš jasné." povedala som a Sandra stále plakal a len prikývla. Napísala som jej moje číslo na papierik a rozlúčila sa s ňou.

Sam som rada že si Justin vybral za ženu práve teba. Mám ťa veľmi rada." povedala a objala ma

A ja som rada že stále stojíš pri Justinovy." povedala som a usmiala sa na ňu

Už musím ísť tak Ahoj." povedala som

Ahoj." povedala a ja som sa vybrala k nášmu súkromnému lietadlu s Martinom.  

 Tak nová časť. Prepáčte že tak dlho nebola ale nemala som žiadne nápady a ani čas. Tak dúfam že tátá časť sa vám páčila. Mylíte si že Sandra zavolá Sam? A čo podľa vás bude bude chcieť? Bude s tým Justin súhlasiť? Všetko sa dozviete v ďalších častiach a aby som nezabudla táto story bude asi doraz končiť alebo ešte uvidím ale nechcem to nie ak skoro ukončiť. Rozmýšľala som nad novým príbehom ktorý budem písať keď budem mať voľnejšie v škole. Chcela by som písať drujý príbeh ale bojím sa že to nebudem stíhať preto sa vás pýtam chcete aby som už teraz začala písať druhú story alebo až keď túto skončím? píšte do komentov. Vote a Koment potešia. 

MIlujem vás  <3 

Hate and LoveWhere stories live. Discover now