Článok v novinách

154 1 0
                                    

Prepíčte že včera nebola časť ale bola som oslavovať a je mi dosť zle takže neviem aká to bude časť al dúfam že sa bude páčiť ;) 

Z pohľadu Justina 

Sam zaspala a mi sme už prstávali tak som ju pomaly zobudil. 

Sam vstávaj už sme tu." povedal som a pohladil ju po líci ona pomaly otvorila oči a poobzerala sa okolo seba a zývla. 

To áž sme tu?" 

Ano sme tu a už sme pristali." povedal som a postavil sa a chytil ju za ruku a pomohl jej postaviť sa. Vyšli sme pred letisko a všade bolo veľa beliebers,fotografov a hlavne ochranka ktorú som nasadil. POmaly sme sa predreli až k autu a nasadli a šli smerom do hotela. Vošli sme do hotela a šli smerom k recepcii dali nám kľuče od izby a šli k výťahu. Šli sme výťahom na 6.poschodie kde sme si objednali celé poschodie lebo nás je veľa. Vyšli sme z výťahu a šli k izbe s číslom 169. Vošli sme do izby a poslíček nám doniesol batožinu a dal som mu prepytné. Sam vošla do izby a mala ústa otvorené do písmena O. 

Páči sa ti to?" povedal som ona prišla ku mne 

Je to nádherné." povedala a pobozkala ma 

Pôjdeme dnes do bázéna vieš až zajtra mám koncert tak aby sme si pred ním užili." 

Jasné rada pôjdem." povedala 

Tak ja idem pozdraviť ostatných a povedať im že pôjdeme k bázenom." povedal som ona prikývla a šiel som pozrieť ostatných. 

Z pohľadu Sam.

Tento hotel je úžasny a ta izba o tej ani nehovorím. Som rada že som tu z Justinom prišla. Šla som si po kufre a dala ich do spálne. Vybrala som si z ních plavky a šla do kúpeľne. Dala som si rýchlu sprchu a obliekla si plavky na to dala biele kraťasy a sieťkované tročko nad pupok. Vyšla som z kúpeľne a Justin tu ešte nebol tak som si sadla do kresla a vzala si noviny a vydela tam článok o mne a Justinovy. 

Mladé 19 ročné dievča je nový úlovok Justin Biebera. Je to znovu len úlet ako pri ostatných dievčatách alebo oravá? Podľa nás sa s ním mladé dievča zahráva len kôli tomu aby sa zviditeľnilo a pochybujeme že im to dlho vydrží.

Keď som si článok prečítala tak sa mi po líciach valily slzy a nemohla ich zastaviť. 

To nás nemôžu nechať na pokoji prečo píšu samé klamstvá." pomyslela som si a noviny položila na stolím vedľla seba a slzy mi stále tiekly po tváry. Vydela som ako Justin otvoril dvere tak som si rýchlo utrela slzy a nasadila falošný úsmev. Justin prišiel ku mne a smutno na mňa pozrel. 

Sam prečo si zase plakal?" povedal Justin a kľakol si predomňa ja som len ukázala na noviny Justin ich hneď vzal a začal čítať. 

Sam neplač." povedal a pohladkal ma po nohe 

Ale prečo to robia?" povedala som 

Oni to robia len preto aby mali čo napísať." povedal 

Ale Justin čo ak je to pravda čo ak je to len úlet ?" sklonila som hlavu" Čo ak sa to skončí" povedala som Justin mi chytil pradu a pozrel mi do očí. 

Sam už to nikdy nehovor nie je to žiadny úlet a ja nedovolím aby sa to niekedy skončilo." povedal a chytil ma za ruku 

A teraz poď každý nás už čaká a Jezzy a Jaxon sa chcú s tebou stretnúť a chcem ťa z nimi zoznámiť ako z mojou piateľkou." povedal a ja som sa usmiala. Vzala som si kabelku a šli sme k výťahu. Vošli sme do výťahu a Justin stlačil prízemie. Vyšli sme z výťahu a a každý nás tam čakal prišli sme k nim a s každým som sa objala lebo všetci ma poznajú keď bývam u Justina ale Jezzy a Jaxon až tak nie tak ma z nimi Justin zoznámil. Veľmi som si obidvoch obľúbila a je vidno že aj oni mňa. 

Tak podme." povedal Jerremy a my sme šli k bazénom. Po ceste ma Jezzy chytila za ruku a milo sa na mňa usmiala a ja som jej úsmev vrátila. Prišli sme k bázenom a našli sme si lehátka ja som mala spoločné lehátko s Jezzy lebo chcela. 

Sam chcela by som byť taká pekná ako ty." povedala a sadli si na moje kolená 

Ale ja niesom pekná a určite budeš krásna keď budeš veľká." povedala som a pohladila ju po vláskoch. 

Mohla by si mi natrieť chrbát?" opýtala sa ma Jezz ja som len prikývla vybrala krém z tašky a natrela ju krémom. 

Čo tu robia moje princezné?" prišiel k nám Justin mňa pobozkal na pery a Jezz na líčko 

Nič rozprávame sa o ženských veciach." povedala Jezz a postavila sa zo sedadla 

Aha." povedal Justin 

Tak čo ideme už k bázenom?" spýtala som sa a šli sme k bazénom. Vošli sme do vody a s Justin sme si dali preteky kto prvý prepláva celý bazén. Odštartovali nás všetci a my sme začali plávať. Kasné že Justin vyhral. Vyšli sme z bazéna  a hneď ku mne prišla Jezzy a šli sme na tobogány. Boli sme na tobogánoch a bola to veľká sranda. Hlavne keď sme šli vláčik. V bazénoch sme boli až do večera a bola som veľmi unavená som zvedavá ako ráno chce Justin vstať a ja. Šli sme do našej izby a prezliekla som sa. Šla som si ľahnúť ale niekto zaklopal tak som šla otvoriť. Otvorila som dvere a v ních stál Jerremy. 

Ahoj čo potrebuješ." povedala som a usmiala sa. 

Ahoj Jazzy a Jaxon chcú aby si k ním prišla a dala im pusu na dobrú noc." povedal. 

Aha fájn len si vezmem kľúče od izby a môžme ísť." povedala som vzala som si kľuče a vyšla z izby a šli sme smerom k izbe Jerremyho. Vošli sme dnu a šli sme k Jazz a jaxonovy. Vošli sme k ním do izby a Jazzy sa usmiala. 

Už je tu Sam." povedal Jerremy. Ja som šla k Jezzy a dala je pusu na čelo a potom k Jaxonovy. 

Si pekné dievča Sam a som rád že si s Justinom." povedal Jax a dal mi pusu na líco ja som sa usmiala 

Ďakujem ti zlato si veľmi milý chlapec." povedala som a postavila sa 

Tak a dobrú noc a už spinkajte." povedala som a zhasla svetlo. Vyšla som z izby a vydela som ako Jerremy sedí na gauč. Prišla som k nemu a sadla si k nemu. 

Už spia?" opýtal sa 

Ano spia." povedala som a zhlboka sa nadýchla. 

Čo ťa trápy lem ninehovor že nič je to na tebe vidieť?!!" povedal ja som sa na neho pozrela 

Veľmi ma trápi že si o mne myslia len to najhoriš." povedala som 

S kade to máš že si to o tebe myslia." povedal a sadol si lepšie na gauč

Dnes som vydela článok v novinách a písali tam samé somariny ktroé ma ranili." povedala som a zadržiavala som slzy. 

Nič si z toho nerob vždy to tak na začiatku bolo keď Justin mal dievča ale potom to nechali a začali ich mať rady." povedal a usmial sa 

Ale ja som bojím že ma nebude mať rád nikto." povedala som 

Ako že nikto stačí že ťa má rada rodina v ktorej žiješ a neboj aj beliebers ťa budú mať rady novinári nie su podstatný." povedal a žmurkol na mňa 

Ďakujem že pri mne stojíte." povedala som a usmiala sa. Pozerali sme film a ja som už bola unavená tak som šla do svojej izby a ešte sa rozlúčila s Jerremym a šla do svojej izby. Bola som na chodbe a boli otvorené dvere vošla som dnu a to čom som vydela mi vadilo. 

Taaaak nová časť čo myslíte čo jej vadilo? To všetko sa dozviete v ďalšej časti. Koment a Vote potešia 

Milujem vás <3 <3 

Hate and LoveWhere stories live. Discover now