Fajn tak sa teším

135 9 3
                                    

Na druhý deň z pohľadu Sam

Celú noc som nespala. Rozmýšľala som či sa mám naspäť k nemu vrátiť alebo mám ostať tu kde som. Včera ako Justin prišiel a ja som videla tie jeho oči a pery skoro by som pred ním odolala ale musela som to vydržať. A stále mi vŕta kto povedal Justinovy kde bývam ale keď si spočítam 2+2 tak to bola určite Jess lebo ona najviac tlačí na to aby sa ku mne Justin vrátil. Z myšlienok ma vytrhol plač Jaysona. Vybrala som ho z postieľky a položila na posteľ.

Zlatko včera prišiel tvoj ocko.“ Povedala som mu. A pohladila ho po hlavičke.

Ak dnes budeš dobrý tak mu zavolám aby ťa prišiel pozrieť.“ Povedala som. Postavila som sa z postele a vzala oblečenie pre malého a obliekla ho. Vzala som ho na ruky a šla s ním dole. Dala som malému jesť a šli sme do obývačky. Sadla som si na gauč a Jaysona položila na nohy a zavolala Justiniovy.

Ano.“ Povedal

Ahoj Justin dúfam že ťa neruším.“ Povedala som

Nie nerušíš a čo si chcela?“ opýtal sa

No vieš ak chceš môžeš prísť za malým lebo ťa dlho nevidel.“ Povedala som a usmiala sa na malého

Tak to ja veľmi rád prídem.“ Povedal

Tak fajn. O taký pol hodinku prídeš?“ opýtala som sa

Ano.“ Povedal.

Fajn tak sa teším.“ Povedala som

Aj ja.“ Povedal a ja som hovor ukončila. Vzala som malého a obliekla ho. Vyšla som z izby a šla po schodoch keď niekto zazvonil tak som šla otvoriť. Otvorila som dvere a v nich stál Justin.

Ahoj.“ Povedala som a pustila ho dnu.

Ahoj.“ Povedal a šli sme do obývačky a sadli si.

Tak dáš si niečo?“ opýtala som sa

Kávu.“ Povedal. Ja som len prikývla.

Počúvaj vezmi malého.“ Povedala som a dala malého Justinovy. Bolo krásne vidieť Jaysona s Justinom. Pozerala som na nich a potom som šla spraviť kávu.

Z pohľadu Justina.

Sam mi dala malého lebo šla spraviť kávu. Som strašne rád že ho môžem znovu vidieť a držať v mojom náručí. Je strašne krásny a je dosť veľký. Zdá sa mi že má už 2 týždne. 2 týždne je tento chlapček na tomto svete. Dal som mu pusu na líčko.

Ahoj chlape ja som tvoj ocko viem že si ma dlho nevidel ale máme s mamkou problémy ktoré sa dúfam rýchlo skončia a budeme znovu rodina. Vieš kúpil som nam dom v ktorom máš krásnu detskú izbu.“ Povedal som. Potom prišla Sam aj s kávou a sadla si.

Sam som rád že si ma zavolala. Strašne mi chýbal náš synček.“ Povedal som.

Nemusíš za nič ďakovať je to moja povinnosť a aj s radosťou to spravím.“ Povedala ja som sa len usmial.

O 3 hodiny z pohľadu Sam

Justin je ešte stále u mňa. S malým sa vždy rozpráva robí s ním somariny a vždy mi hovorí že keď budem niečo potrebovať tak nech mu zavolám a mne to už lezie na nervy.

Justin dnes idem okúpať malého tak ak by si chcel mohol by si mi s ním pomôcť.“ Povedala som

Jasné že chcem.“ Povedal. Tak sme sa postavili a šli do kúpeľne. Vošli sme do kúpeľne a ja som vybrala malú vaničku do nej napustila vodu. Vyzliekla som malého a dala ho do vaničky. Držala som mu hlavičku a všade na telo dala vodu.

Justin vezmi ten sprchový gél pre deti.“ Povedala som a ukázala na modrú fľašku. Justin ju vzal a znovu si k nám čupol.

Daj si trochu na ruku a daj rozotri ho po celom tele a daj aj na hlavičku ale tam opatrne.“ Povedala som. Justin spravil všetko čo som mu povedala. Potom som z malé zmyla všetky mydliny. Potom som ho zabalila do uteráku. Bol v ňom strašne rozkošný. Mal kapucňu s uškami. Vošli sme do izby a položila malého na posteľ a Justin si sadol k nemu ja som mu zatial vybrala pyžamo. Vybrala som mu pyžamo a obliekala ho. Malý začal plakať.

Ale no nepláč. Viem že obliekanie nemáš rád ale musíš to vydržať.“ Povedala som a obliekla malého. Dala som mu pusu. Tak krásne voňal po malinách.

Justin vezmi ho a daj ho do postieľky ja mu idem zrobiť mliečko.“ Povedala som a Justin len prikývol. Vyšla som z izby a šla do kuchyne kde som malému spravila mliečko a potom som šla naspäť do izby a prišla k postieľke a dala malému jesť a potom sme ho dali spať. Vyšli sme z izby a šli do kuchyne a ja som si sadla na barovú stoličku.

Sam ja už pôjdem.“ Povedal Justin

Počúvaj ak nechceš nemusíš ísť domov aj tak je už veľa hodín veď jednu noc tu môžeš prespať.“ Povedala som a Justin sa usmial

Tak teda dobre.“ Povedal a sadol si ku mne

A rozmýšľala si o tom čo sme sa rozprávali?“ opýtal sa

Ano rozmýšľala ale neviem čo spravím. Vieš bojím sa že sa to znovu zopakuje. A nechcem znovu prežívať to čo som prežívala, vieš na vonok som bola šťastná ale v nútri som bola totálne zničená.“ Povedala som

Sam ja chcem aby si sa ku mne vrátila viem že som debil ale sľubujem že sa to už nikdy nezopakuje.“ Povedal

Ja neviem Justin.“ Povedala som a Justin len prikývol.

A ako je to s tvojim spevom?“ opýtala som sa

Veľmi hrozne. Keď si odišla tak to so mnou šlo dole vodou. Začal som piť a pár krát som sa chcel nadrogovať ale vždy ma niekto nachytal. Zrušil som všetky koncerty a neviem čo ešte.“ Povedal. Bola som veľmi smutná že kvôli mne musel všetko zrušiť.

Justin ale nemusel si veď hudba je tvoja vášeň.“ Povedala som

Ale bez teba nič nezvládam.“ Povedal

 Tak nová časť dúfam že sa bude páčiť. Myslíte že sa k nemu Sam vráti? Vote a Koment potešia. A asi začnem písať novú story ale nie som na 100% istá. 

Milujem vás <3 

Hate and LoveWhere stories live. Discover now