Škôlka

113 8 0
                                    

O 3 roky z pohľadu tretej osoby

Paul o týždeň zomrel. Lekári robili aj to nemožné aby mu pomohli. Samantha sa po jeho smrti zrútila. Pár dní s nikým nekomunikovala. Justina to tiež položilo ale musel sa držať kvôli malému a kvôli Sam. Teraz je všetko inak. Sam a Justin na Paula myslia len v tom dobrom na všetko zlé čo sa medzi nimi stalo zabudli. Ryan a Jess majú krásnu dcéru Sáru. Jay sa na ňu strašne naviazal a berie ju ako svoju sestru. Justin s Paulom mali veľmi dobrý vzťah za tie 4 mesiace pred autonehodou.

Z pohľadu Justina

Smrť Paula Sam položila ale dala sa do kopy a teraz je to ako predtým. Sam milujem ešte viac ako predtým. Pár krát sme sa pohádali ale za 5 minút sme sa hneď udobrili. Zajtra ideme s malýmdo škôlky. Jay strašne rýchlo rastie a pre mňa je to ako včera keď sa narodil.

Jayson raňajky máš na stole!“už po tretí krát na neho kričím. Počul som ako dupoce. Prišiel k stolu odsunul si stoličku a sadol si. Videl som na ňom že ma nervy. Len som pokrútil hlavou a začali sme všetci jesť.

Justin dúfam že na zajtra nemáš nič lebo ideme s malým do škôlky.“ Povedala Sam

Nemám nič.“povedal som

Tak čo tešíš sa?“ pozrel som na Jaysona

Celkom sa teším a oco do tej škôlky bude chodiť aj Sára?“ opýtal sa. Vedel som že sa to spýta Jay sa na Sáru strašne naviazal.

Asi áno.“ Povedal som a malý sa usmial. Nikto už nič nehovoril a mi sme jedli. Po raňajkách sa malý hral. Ja so Sam sme pozerali film keď mi začal vo vrecku vibrovať mobil. Vybral som ho a nad Ryanovym menom som prekrútil oči. Zdvihol som hovor a dal si mobil k uchu

Ano čo potrebuješ?“ opýtal som sa

Justin prosím mohol by si prísť je tu Scooter a Pattie a chcú s tebou hovoriť.“ Povedal

Fajn prídem.“ Povedal som a zložil hovor. Nechápem prečo neprídu k nám. A aby som nezabudol tak Ryan s Jess bývajú pri nás no lepšie povedané prejdem cez záhradu a som pri nich to je výhoda lebo keď sa niekedy pohádam so Sam tak aby som mal kde spať.

Zlatko idem na chvíľu k Rynovy.“povedal som a Sam len prikývla. Postavil som sa a šiel som na terasu cez obývačku a zasa sa Ryan mal hračky zasa po celej obývačke. Vyšiel som na terasu a namieril si to k Ryanovy.

Z pohľadu Sam

Justin odišiel a ja som pozerala film.

Jay nechcel by si aby k nám prišla krstná aj so Sárou?“ opýtala som sa Jay-a a jemu sa na tvári zjavil velikánsky úsmev.

Ano mami chcem.“ Povedal a pribehol ku mne a sadol si na gauč. Ja som vzala mobil a vytočila som číslo Jess po pár zvoneniach mi to vzala.

Ano Sam.“ Povedala

Ahoj Jess si doma?“ opýtala som sa

Ano prečo?“ opýtala sa

Neprišla by si k nám?“ opýtala som sa

Rada hneď som pri vás.“ Povedala a zložila a ja som mobil položila na stolík.

Tak čo prídu?“ opýtal sa Jay?

Ano prídu.“ Povedala som a v obývačke sa zjavila Jess postavila som sa a objala ju. Ryan už bol so Sárou a hrali sa.

Jess dáš si niečo?“ opýtala som sa a Jess si sadla.

Hate and LoveWhere stories live. Discover now