Novina :3

330 7 0
                                    

Z pohľadu Justina:

Keď som dotelefonoval s Ryanom tak som sa postavil od stola a šiel som do kuchyne za mamou a Sam keď som vošiel tak sa prestali rozprávať a pozreli sa na mňa a mama sa ma spýtala:

Kto to bol? " opýtala sa 

To bol Ryan pýtal sa či nepôjdeme dnes do klubu že má pre mňa nieakú novynu." povedal som 

Fájn choď ale nebuď dlho zajtra máš fotenie a určite tam nechceš ísť s opicou." povedala a ja som sa pousmial a povedal.

Ja budem krásny aj keby som mal za sebou 4 opice." povedal som a Sam sa zasmiala ja som sa len na ňu pozeral nechápavým pohľadom a povedal 

Je tu niečo smiešne? " 

Ano ty! povedala a šla preč ja som len zdvihol obočie a nič nehovoril.

Ešte som sa s mamou rozprával o zajtrajšom fotení a potom som šiel do izby sa obliecť. 

Vošiel som do izby a šiel som do šatníka vzal som si čierne rofle,čierne tričko,čiernu bundu k tomu zlaté supry,zltú retiazku a náramok.

Všetko som hodil na posteľ a vošiel do kúpeľne.Vyzliekol som sa a veci som dal dom koša so špynavím oblečením. Vošiel som do sprchy a pustil som vodu. Milujem keď na mňa padajú mále kvyoôčky vody.Zavrel som oči a užíval som si ten príjemný pocit.Potom som vzal sprchový gél a naniesom som si ho na telo potom šampón a aplikoval som si ho do vlasou. Nechal som všetko pár minút pôsobiť a potom som zmyl všetky mydliny.Vyliezol som so sprchy a obmotal okolo seba uterák.Vyšiel som s kúpeľne a prišiel k posteli.Kým som sa začal obliekať vybral som si boxerky potom som sa poutieral a obliekol som sa. Šiel som naspeť do kúpeľne a nagéloval som si vlasy a nastriekal na seba pár kvapiek voňavky. Keď som bol hotový tak som si vzal ešte peniaze,mobil a kľúče od auta a domu a šiel som do kuchyne.

Z pohľadu Sam:

Šla som do svojej izby. Keď som do nej vošla do izbe vzala som si mobil a ukazovalo mi tam 2 zmeškané hovori od Jess a jeden od Paula. Tak som hneď vytočila Jess po niekoľkých zvoneneiach mi to zdvihla

Ahoj zlato čo si chcela?" spýtala som sa 

Ahooj no chcela som aby sm šli spolu dnes do klubu mám pre teba novinu." povedala 

Aha a akú novinu?" spýtala som sa 

To to nepoviem tak čo pôjdeme?"

Tak fájn ale nie dlho zajtra musím ísť do práce"povedala som

Okey teším sa "povedala 

Aj ja."a zložila som 

Keď som zložila tak som šla ešte zavolať Paulovy.

Ahoj čo si chcel?"spýtala som sa 

Ahoj no hm nešli by sme dnes večer spolu von?"

NO vieš ja už mám niečo dohodnuté s kamarátkou ale môžeš prísť aj ty ak chceš? 

Ano fajn prídem a kde? 

Do klubu."povedala som 

Aha fájn takže sa stretneme tam Ahoj.!

Ahoj."povedala som a zložila.

Keď som dotelefonovala tak som sa šla pripraviť. Nesprchovala som sa šla som si vybrať oblečenie.Keď som bola oblečená tak som sa šla namaľovať.Naniesla som na pleť trochu make-up,linku,špirálu a oranžový rúž. Keď som bola namaľovaná tak som sa šla obuť a vyšla som z izby a šla som do kuchyne kde bol Justin.Sedel na stoličke a niečo pil.Vošla som do kuchyne a naliala som di džus z chladničky.Pila som džús a Justin sa na mňa pozeral a potom prehovoril

Kam ideš?"opýtal sa

Idem von problém?"

Nie len sa pýtam a ideš s Jess?" opýtal sa

Yep a ty ideš tiež von s Ryanom?opýtala som sa

Ano do klubu a ak ideš aj ty do klubu tak môžem ťa tam hodiť."

Prvé som premýšľala ale potom som súhlasila veď nebudem zbytočne míňať penize na taxík.Dopila som džus a pohár dala do drezu a s Justinom sme šli von a po ceste sme ešte pozdravili Pattie lebo bola v obývačke s nieakou pani.Nastúpili sme do auta a Justin naštartoval a auto sa pomaly pohlo.Počas cesty bolo trápne ticho.Keď sme dorazli k klubu tak som vystúpila a čakala na Justina a šli sme spolu do vnútra keď sme vošli tak som vydela Jess ako sedí pri bare tak som šla za ňou a Justin šiel za Ryanom keď som k nej rpišla tak som ju objala a objednala som si nápoj.Ona povedala

Tak mám pre teba novinu."povedala a jej sa rozžiarili oči a úsmev mama obrovzký ja som len prikývla aby pokračovala.

Tak našla som si nového chalana"povedla a ja som ju objala a blahožela som jej lebo konečne je šťastná.Potom povedala že ma z ním zoznámi tak sme sa postavili ona ma chytila za ruku a niekam ma viedla a ja som ju následovala.

Z pohľadu Justina:

Prišiel som k Ryanovy a dali sme si svoj pozdrav.Potom som si objednal panáka a Ryan začal hovoriť

No tá novina čo ti chcem povedať je že som si našiel diveča."povedal a úsme mal široký

Tak to je fájn bro."povedal som sa a s úsmevom som ho objal.

A chcem ti ju predstaviť."on sa len otočil a prišli za nami dve dievčatá prevé som im nevydel do tváre ale keď viac roziarilo svetlo vydel som Jess a Sam.

Tak toto je moja nová frajerka." povedal a objal Jess ja som sa len postavil a objal Jess a Sam objala Ryana.

Z pohľadu Sam:

Šli sme k stolu kde sedeli dvaja chlapy keď sme prišli tak som neverila vlastýn očiam bol tam Justin a Ryan.Prveé som si myslela že Jess si začla s Justinom ale potom keď som vydela ako Ryan objal Jess bola som rada že bude s ním ako s tamtym debilom pomyslela som si a potom som objala Ryana a Justin Jess. Sadli sme si a objednaly sme si celú fľašu a začali piť.Po pár pohárokov prišiel Paul a pobozkal ma keď sme bozk ukončili bola som trochu zaskočená ale mi to nevadilo lebo mi už spolu ako tak chodíme ale vydela som na Justinovy že to v ňom vrie ale bolo mi to jedno ja som bola rada že je tu Paul.Potom ma Paul zavola si zatancovať tak sme šli tancovať.Tancovali sme a tancovali a Justin na mňa stále pozeral. Ale potom ma Paul ťhal za ruku na WC a tak som šla.Prišli sme na WC a Paul ma oprel o umývadlo a začal ma bozkávať potom zašiel rukou pod moje tričko a šiel nižšie a nižšie ale ja som to ešte s ním nechcela ale on bol neodbytný tak som trochu začala kryčať že to s ním ešte nechce. Zrazu sa otvorili dvere a do ních vošiel Justin a vydel ako sa ma Paul dotýka a prišiel k nemu a dal mu päsťou Paul spadol na zem a Justin do ňho začal kopať kopol do ňho asi 5-krát a kričal nech mi dá pokoji a nedovolí aby spravil to isté čo Izabelle. neviem kto je to dievča ale teraz ma to nezaujímalo ja som odstrčila Justina od Paula on ma chytil za ruku a ťahal von z klubu.Keď sme vyšli von nasadli sme do auta a vyrazili domiv.

Tak nová časť. Mama mi nezobrala počítač to som rada. Dúfam že sa vám táto časť páčila prosím komentujte a dávajte Vote. A kto by chcem patriť do skupiny na FB do komentiu mi napíšte váš Fb a ja si vás pridám .

<3 

Hate and LoveWhere stories live. Discover now