You really love me, Martinus? Yes , I love you Katie [Martinus]

678 40 0
                                    

,,Katie vstávat"ozvalo se vedle mě a já se koukala na mamku.,,Já nechci"řekla jsem a znovu zavřela oči.,,Je ráno"řekla a já na ní vyplázla jazyk a řekla mou oblíbenou větu.,,Ale já mám ještě noc",,Zlato musíš do práce.A nezapomeň odpoledne vyzvednou Bree"řekla a odešla z mého pokoje.

Asi bych o sobě měla něco říct.Jmenuji se Katie Sayd.Jsem drobná hnědovláska s hnědýma očima.Mám 19 a mojí mladší sestře Bree jsou tři,skoro čtyři.Pak mám rodiče ,ale ti nežijou spolu ,protože taťka pracuje v zahraničí.Jako jsou manželé ,ale moje mamka nechtěla odjet z Norska ,protože tu žila celý svůj život a jak říká,,Narodila jsem se zde,žila jsem zde a taky zde chci zemřít".Taťka ,ale často jezdí domů za námi a snaží se nám vždy ten čas co tu není vynahradit.Většinou nám proto kupuje hodně drahé dárky atd.

,,No a teď už musím opravdu vstát jinak nestihnu práci."řekla jsem si nahlas a šla do koupelny.Jako každé ráno jsem se lehce namalovala a učesala si vysoký culík.

Hned po ranní kosmetice jsem se vydala do své šatny a oblékla si první co mi přišlo pod ruku.

Hned po ranní kosmetice jsem se vydala do své šatny a oblékla si první co mi přišlo pod ruku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jako každý den to byly nějaké šaty.A tyto byly mé oblíbené.Dal minje taťka k sesmnáctinám.Vzala jsem si k nim ještě bílé sáčko a černé baleríny.

Pak jsem šla už do práce.Cestou jsem se ,ale ještě zastavila ve Starbucks.Asi je vám divné ,že chodím do práce.Tato práce je pouze prázdninová stáž.Moje škola to vyžaduje mít vždy o prázdninách stáž a já jsem 'zaměstnaná' ve firmě Words.

Jsem na hudební konzervatoři a tato firma se zabývá hudbou.Je to tu úžasné a já se těším až zase za rok zde budu nastupovat ,protože za chvíli mi končí stáž a začíná škola.No za chvíli.Za měsíc a půl ,což znamená ,že půlka mojí stáže je pryč.

No ,ale zpátky ke Starbucks.Koupila jsem si jako každé ráno své Latte a dvě makronky.Jesse už na mě čekal a já vždy přišla přesně na sekundu.Jesse je můj skvělý kamarád ze střední a o prázdninách pomáhá své mamce s její prací zde.Vždy mi ráno nachystá mou objednávku abych nemusela čekat a nepřišla do práce pozdě.Každý den sem příjdu přesně v 7:20.Tudíž 10 minut před začátkem práce.

,,Ahoj Jessi"řekla jsem a podala mu už automaticky bankovku.Vždy přesně plus dýško pro něj.,,Díky"řekl a dál peníze do pokladny.,,Ta jak se těšíš na konec práce?",,Hrůza.Už jen měsíců a půl a jde se do školy.A aby to nestačilo tak mi bude 20"4 jo a jsem a on se zasmál.,,V kolik končíš?",,Podle toho jak bude šéf potřebovat.Znáš to.",,Co Gunnarsen?"zeptal se a uhodil na hlavičku.

,,Furt dělá jako bych neexistovala.Už to je tak dlouho a on furt nic.",,To bude dobrý"řekl a já musela odejít.

Zamávala jsem to a vešla do té odrovské budovy ve které pracuji.Nastoupila jsem do výtahu a stiskla 111.

Výtah se rozjel a přesně v 7:30 zastavil na patře mého šéfa.,,A slečna Sayd.Už jsem vás očekával."řekl a pokynul mi ,abych vešla do jeho kanceláře.

M&M One Shots [FF Marcus&Martinus CZ]Where stories live. Discover now