kraj

927 68 11
                                    

Bila je to još jedna utakmica na tadašnjem Juventusovom stadionu. Od samog početka, Juve je poveo golom Mandžukića.

Kao navijač Juventusa, bila sam presrećna. A još veći razlog za sreću mi je bio taj, što moj dečko igra. Bilo je predivno te noći pratiti ga sa tribina, u prvom redu odmah do terena.

Na samom kraju meča, Paulo je postigao gol, publika je bila oduševljena. Sudija je odsvirao kraj utakmice. Već tada Dybala je otrčao do klupe za rezerve gde mu je prišao Marko Pjaca i dao mu nešto. Svi su vikali njegovo ime, uključujući i mene. Nakon toga, potrčao je ka tribinama gledajući me, kao što sam i ja njega presrećno posmatrala.

U trku je skinuo dres, i bacio ga u publiku. Ispod je nosio belu majicu, i kako se sve više približavao, jasno se videlo crnim slovima napisano "Hoćeš li se udati za mene Helena?"

Na razdaljini od nekoliko metara je usporio i nastavio hodom ka meni. Prišao mi je i odmah kleknuo, te otvorio malu kutijicu. Jednom rukom ju je držao, dok je drugom prislonio mikrofon ustima.

"Helena Farnesi, hoćeš li se udati za mene?"

Na ekranima na stadionu, u velikom kadru smo bili nas dvoje. Na taj momenat su svi utihnuli, moram priznati da mi je bilo malo neprijatno što sam bila u centru pažnje pred toliko ljudi, koji su vikali "Reci da!"

"Da, hoću.",rekla sam i već pustila suze radosnice. Svi prisutni su počeli da tapšu.
Paulo mi je stavio prsten na ruku, nakon čega smo se poljubili i zagrlili.

...

Paulo

Dugo sam razmišljao o tom trenutku, koji je napokon došao. Imam sve što mi je potrebno za srećan život, igram za klub koji volim, imam devojku koju volim, i veliku porodicu koja će se uskoro proširiti za jednog malenog člana. Zahvalan sam na svemu tome, i ne tražim ništa više.

Paulo i Helena su ušli u brak. Napravili su svadbu gde je pozvana ostala rodbina, fudbaleri Juventusa i najbliži prijatelji, uključujući Marchisia i Lauru koji su zajedno.

Na spisku gostiju se nalazio i Marco Reus, koji je došao na slavlje sa svojom novom suprugom s kojom se poznaje već nekoliko godina. Koliko god to sakrivao, nikada u potpunosti nije prežalio Helenu.

Nakon par meseci Paulo i Helena su dobili sina po imenu Matteo. A posle dve godine, stigla je i devojčica Aurora

Hvala svima koji su ostavili vote, komentar, jer mi je to velika podrška. Hvala vam na čitanju i nadam se da vam se dopala knjiga s obzirom da mi je prva. ❤❤

Žao mi je što je došao kraj, ali šta sad. 😿

Hvala svima još jednom, i zanimalo bi me vaše celokupno mišljenje o knjizi. ❤

stay with me | Dybala, ReusWhere stories live. Discover now