✿ 7

835 60 26
                                    

Bilo mi je drago što ćemo Paulo i ja provesti neko vreme zajedno, posle toliko vremena. Ipak, kao da sam imala tremu što ćemo biti nasamo.

*pred početak filma*

Peške sam došla do bioskopa. Žurila sam kako ne bih zakasnila, pa sam došla deset minuta ranije. Ljudi su se već okupili ispred.

Primetila sam da su film došli da gledaju uglavnom parovi, a poneko je bio sam. Mora da u tom krimi filmu, ima i romantike, čemu se nisam radovala. Takve filmove u bioskopu gledaju samo zaljubljeni. To bi značilo da je ovo sastanak sa Paulom. Odbacila sam te misli, ipak bi me pitao direktno da izadjemo, i naravno ne bih prihvatila, on mi je prijatelj.

Nisam znala odakle će Paulo doći, pa kako se ne bih osećala izostavljeno čačkala sam telefon.

Tada su svi počeli da ulaze, osim mene. Stojala sam i čekala Paula, a nisam ni kartu imala. Osećala sam se tako glupo.

Nervozno sam gledala oko sebe, jer bi film trebalo da počne uskoro. I sama sam znala da početak filma nije to što me je plašilo.

paulodybala: molim te izvini, nešto mi je iskrslo i ne mogu da dodjem. Trener nas je sve pozvao, imamo sastanak. 😢

Šta sam i mogla očekivati?

Nisam htela da mu odgovorim na poruku, jer kada govorim nešto dok sam ljuta mogla bih svašta reći.

Odmah sam se užurbano uputila kući. Želela sam da dodjem što pre.

Osećala sam se kao da savki prolaznik gleda u mene i smeje mi se. Kao da sam predmet sprdnje, što verovatno i jesam Paulu.

To je njegovo izvinjenje? U poslednjem trenutku otkaže, očigledno da nije ni pomislio da sam došla ranije ispred bioskopa samo da me on ne bi čekao.

Ne zna zašto toliko razmišljam o tome. Ovakva razočarenja i neispunjeni dogovori su svakodnevnica moga života. Mislila sam da ćemo se Paulo i ja družiti kao nekada, ali novac i slava su ga stvarno promenili.

Iz njegovog ugla, možda mu je nešto stvarno važno iskrslo, ipak, kada si poznat imaš manje vremena za prijatelje, što donekle mogu da razumem.

To me nije utešilo. Kako sam mogla da budem tako glupa?! Nisam ni mislila da opet neće doći. Jer, ipak me je pozvao u bioskop kako bi se iskupio.

To mi nije više bitno, zašto bih razmišljala toliko o tome, kada on sigurno nije ni pomislio na mene.

...

Došla sam kući, ušuškala se u ćebe i uključila seriju The Flash. Tešila sam se kokicama. Život mi se svodi na gledanje televizije, kako divno.

Šta god se desilo, na kraju ista scena, ja ne krevetu i blenem u televizor.

Paulo pov.

Trener Allegri nam je objašnjavao neke stvari jer imamo utakmicu nakosutra, a Rugani se povredio pa nam priča da vežbamo isključivo na treninzima da nas ne bi zadesila nekad teža povreda.

Osećao sam se glupo što sam ispalio Helenu. Sigurno je ljuta sada. Poznajemo se stvarno dugo, ali se nismo vidjali u poslednjih par godina. Sigurno misli da sam sada uobraženi fudbalerčić.

Ubrzo se ovaj sastanak završio, nisam mnogo ni pratio šta je trener govorio.

Dok smo izlazili prišao mi Chisio i stavio ruku oko mog vrata.

"Izgledaš pokislo. Šta ti je?"

"Ma ništa.",kao da sam mogao da krijem išta od njega. Marchisio zna kad neko laže, a pored toga je i dobar psiholog.

"Reci mi, niko drugi neće saznati za to."

"Danas je trebalo da idem sa prijateljicom u bioskop, ali sam otkazao zbog ovog sastanka a ona mi nije odgovorila na poruku."

"Pa to je logično. Sigurno je povredjena, znaš kakve su žene. Ako ti ne odgovara, znači da je razočarana. A žašto je razočarana? Jer je verovala u tebe i stalo joj je."

"Šta hoćeš da kažeš?"

"Svidjaš joj se."

"Ne poznaješ je, ne svidjam joj se, i ne smem."

"U tom slučaju, samo je nazovi, ili smisli nešto što će je obradovati."

"Sada shvatam zašto tebe žene vole. Hvala.",potapšao sam ga po ramenu a on se nasmejao, pa sam ušao u svoj auto.

Razmišljao sam kako bih mogao da joj se iskupim, opet, ali ovoga puta neću uprskati.

Danas je jednom od najboljih defanzivaca na svetu rodjendan. Leonardu Bonucciju ❤❤❤ pisala bih istoriju ali ne uklapa se u ovu knjigu.

Kako vam se čini?

Hvala vam i Ly ❤❤❤

stay with me | Dybala, ReusWhere stories live. Discover now