🎁 | GAME | 🎁

132 19 7
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

GAME

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

GAME

Sadece bir oyundu...
"Sen benim hayatıma yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı gibi girdin, hayatımı renklendirdin, gökkuşağım olarak kalmaya evet der misin?"

*****

"Game" kapağı paketlenerek ONCEExo-L 'e hediye edilmiştir. Hikayeye yazarın profilinden ulaşabilirsiniz. 

Tanıtıma "Cover by Fistikyesili" yazman yeterli. :)

***

İlk kapağı çok sevdim :P Jungkook bir oyunla hapsolmuş gibi. Şişeden çıkan sürpriz gibisin Jungkook hahaha

Böylece istekler bitti... Kapağı yapılmayanlar ne yazık ki geçersiz isteklerde bulundular. Lütfen kuralları yeniden okuyun istek yaparken ponçiklerim. Ve bir iki kişiyi de isteklerden blocklamak durumunda kaldım. İsim vermeyeceğim ama istek yapma durumlarında geri dönüş yapmayacağım. Yani kapaklarınızı yapmakta yardımcı oluyorum isteyerek ama emeğim de söz konusu ve siz çöpe atıyorsunuz... Üzdü.

Neyse. Bi sonraki istek bölümünde görüşürüz. Biliyorsunuz 3. İstek bu kitabın son istek bölümü olacak. Bu nedenle 10 kişilik sınırını koymuyorum. 10 istek olunca değil 24 saat dolunca istek bölümü kapanacak. İstek bölümüne "[KAPANDI]" kelimesini yazdığımda istek almayacağım. Hala 2. Kitap yapma üzerinde düşünüyorum. Kitap kapağı olmasa da başka bir şeyler yapabilirim belki. ^^ Fikirlerinizi benimle paylaşın minnoşlar. :*

İstek bölümüne kadar yorumlarda, kapakta görmek  istediğiniz kişileri yazabilirsiniz. ^^

HQ:

Versiyon 1: https://hizliresim.com/bGa02m

Versiyon 2: https://hizliresim.com/VMG7Xj

Book Cover From Fıstık Yeşili (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin