9.část

17 2 0
                                    

Na zemi ležel Justin. Nechápu co tady dělá. Musela jsem se usmát, protože vypadal mega roztomile. Sedla jsem si na schod a dala mu pusu na tvář. Nějak jsem zapoměla být naštvaná. On se začal probouzet a hned jak si mě všimnul se usmál a sedl si. "Kate prosím přestaň se zlobit. Já jen.......byl jsem naštvaný na Selenu. Rozhodně sem nejela jen tak. Promiň mi to Kate. Mě se hrozně stýská."
Dořekl a z oka mu vytekla slza. Setřela jsem mu ji a řekla:"Přece tady nebudeš brečet."
"Klidně budu jen mi to odpusť prosím." "Dobře, odpouštím ti." Usmál se a obejmul mě. "Jedu nakupovat.....chceš jet taky?" "Jo."
Postavil se a podal mi ruku, kterou jsem příjmula a šli jsme k autu.

Když jsme přicházely už asi devátý obchod se Justin unaveně zeptal:"Kam máš ještě v plánu všude jít?" "Ještě do Brandy Melvile." "Ok. Tak už půjdem?"
"Jasně jen zaplatím."
Vyšli jsme ze Zary a zamířili si to rovnou k Brandy Melvile. Když jsem byla v kabince a zrovna si skoušela triko vletěl mi tam Justin. No....vypadal jak kdyby běžel maraton. Začala sem se smát. Ale mu to zřejmě vtipné nepřišlo. Vypadal jak kdyby se měl každou chvíli zhroutit. "Justine co se děje?" Zeptala sem se vyděšeně? "Je tady!" "Kdo?" Zeptala sem se. Absolutně sem nechápala co to mele. "Selena! Je tady Selena!" Vyhrkl a objal mě. Já mu objetí opětovala a hladila ho po zádech. "Jussi musíme jít. Prostě jen zaplatím a půjdeme." "Tak jo, ale hlavně mě nenechávej někde stát!" "Neboj." Byl úplně roztřesený. Dala jsem mu pusu a vypadalo to, že ho to trochu uklidnilo. Usmála sem se na něj a vyšla ven z kabinky s ním za zády. Šla jsem rovnou k pokladně.
Zaplatila jsem a chtěla vyjít společně s Justinem, když si přede mě stoupla. A to jsem si myslela, že už sem se jí vyhla. No nevadí....to vyřešíme."Ahoj Justine." "Co chceš?!" Řekl to tak hnusně, že jsme se ho obě lekli. Justin si toho všimnul a dal mi pusu na tvář. "Promiň. Nechtěl jsem tě vylekat." "A tohle je co? Justine vy spolu chodíte?" "Sme přá-" nenechal mě domluvit. "Jo, chodíme spolu." "To ale nemůžeš! Tahle coura si tě nezaslouží! Koukni se na ní! Určitě už měla v posteli tolik chlapů!" Už sem to dál nehodlala poslouchat. Nevadí. Aspoň budou mít novináři o čem psát.Napřáhla sem ruku a vrazila ji. Na tváři měla můj optik. Taky mi chtěla vrazit ale Justin ji včas zachytil.
"Šáhneš na Blair a nechám tě odsud vyvést." Zasičel ji u tváře. Vzal mě opatrně za ruku a šel se mnou ke dveřím. Já se ale zastavila a šla zpět k ní. "Nenechám tě zničit mu život!" Zařvala sem na ni. Pak se usmál a šla k Justinovi. Dala mu pusu a vzala ho za ruku. Odcházeli jsme z obchodu a já ji ještě naposled zamávala. Byla vzteky červená jak rajče.
Zašli jsme za roh a já hrdě řekla:"Sem taková mrcha." Zasmála sem se. "Proč myslíš?" "Přebrala sem ji tebe. Myslím, že kdyby mě někdo přebral kluka ,tak už by tady nebyl." Zasmála jsem se a Justin taky.
Sedli jsme si do starbucks a usrkávali kakao. "Blair?" "No?" "Chtěl sem se tě zeptat jestli by ses stala mou přítelkyní?" Zaskočilo mi z toho kakao.
Justin se jen smutně usmál. "Promiň špatná otázka." "Ne počkej! Chci být tvá přítelkyně." Justinovi se objevili jiskřičky v očích. "Myslíš to vážně Blair." "Jo už mě nebaví to naše "kamarádství"". Zasmáli jsme se. Stejně se tomu nedalo říkat kamarádství.  Pomyslela sem si.
Justin se ke mě naklonil a políbil mě. "Právě sem ten nejšťastnější kluk na světě." Jen jsem se zasmála. Povídali jsme si asi hodinu a pak jeli domů.

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Aug 04, 2017 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

By Your Side Место, где живут истории. Откройте их для себя