8.část

12 2 0
                                    

Probudila jsem se a rukou se snažila najít mobil. Po neúspěšném hledání jsem byla nucena otevřít oči.
Hned jsem je ale zavřela, protože mě do nich pálilo sluneční paprsky, které prosvítali přes okno. Párkrát jsem zamrkala a otevřela oči. Zvedla se z gauče a deku poskládala a dala ji na opěrku gauče. Začala sem hledat mobil.
Už jsem byla fakt zoufalá a pak mě napadlo, že možná spadl dolu pod gauč. Samozřejmě tam byl. No.....mohlo mě to teda napadnout dřív. Koukla sem se na mobil a zděsila se. Mám 20 zmeškaných hovoru od Justina a jeden od mamky. Hned sem vytočila mamčino číslo. Nezvedala to. Asi minutu sem přemýšlela jestli zavolat Justinovi ale nakonec sem si řekla, že si nebudu kazit den. Šla jsem do koupelny a stoupla si před zrcadlo. Vypadam strašně. Hned jsem šla do sprchy a poradně si umyla vlasy. Vyšla a vzala si zpodní prádlo a župan. Usoudila jsem si vlasy a vydala se dolů.
Jdu rovnou do kuchyně. "Dobré ráno." Usmála se na mě Lucy.
"Dobré." "Co si dáte na snídani?" "Asi jem jogurt a musli." "Dobře. Včera sem přišel nějaký mládík a říkal, že s vámi potřebuje mluvit, ale spala jste a já vás nechtěla budit žák jsem mu řekla, že vám o tom řeknu. Porad nechtěl odejít tak sem zavolala Sám a ta mi pomohla ho dostat před bránu. Doufám, že jsme neudělali něco špatně?"
Jen jsem na ni koukala s otevřenou pusou. Nevím co potřebuje, ale jestli je to důležité, tak se ještě určitě ozve.
"Ne všechno jste udělali dobře. Víš co Lucy? Já ani jist nebudu. Půjdu nakupovat a cestou se stavím ve starbucks na snídani.
Rychle jsem Vyběhla nahorů a udělala vše potřebné abych vypadala dobře. Vzala jsem si na sebe bílé šaty s old pink svetříkem a bílé boty na podpatku. Doladila jsem to svou růžovou kabelkou od Chanelu a dala do ní klíče, peněženku, mobil a lesk na rty.
Chtěla jsem vyjít ven ale hned jak sem otevřela dveře jsem malém dostala infarkt.

By Your Side Where stories live. Discover now