1.část

60 6 0
                                    

Už týden ležím v posteli s kapesníkama a brečím. Nejím, nespím jen brečím. Rozešla jsem se totiž s Harym. To je můj bývalý přítel. Je to kapitán fotbalového týmu. A vyspal se s mojí BFF. Vlastně ani nevím proč tady brečím. S Harym jsem chodila jen proto, že jsem byla hlavní rostleskávačka.
Po asi týdnu se konečně vyhrává z postele a jdu rovnou do koupelny. Podívám se na sebe do zrcadla a málem skolabuju. Mám opuchlé oči pod kterými mám modré kruhy. Jsem úplně vyhublá a vlasy jak kdybych je nečesala celý život. Vysléknu se a oblečení hodím do koše na prádlo. Vztoupím do sprchy a zavřu dveře od sprchového koutu. Pustím teplou vodu a zavřu oči. Cítím jak na mě dopadají kapky teplé vody. Myslím jen na kapky vody, které my jezdí po těle směrem dolů, kde spadnou na podlahu a odtékají do odpadní šachty. Užívám si to, protože hned jak vyjdu na mě zas dopadne všechen ten stres. Ale já už to tak nechci. Umyji si vlasy a celé tělo. Vyjdu ze sprchy a usuším se ručníkem. Vezmu si růžový župánek nad kolena a vysuším si vlasy fénem. Přejdu ke stolku u zdi v koupelně a sednu si na židli. Vezmu odlakovač a začnu si odlakovávat nehty. Když už je mám všechny odkazované dám na ně bílý lak na nehty. Protože je tenhle lak rychloschnoucí čekám tak minutu. Jakmile jsem si jistá že mi lak na nehty pořádně uschnul přejdu ke skříňce u umyvadla a vytáhnu z ni hřeben. Pořádně si rozčešu vlasy a dám si je do perfektního drdolu. Nakonec si kolem drdolu navleču gumičku s květinkami. Pak si dám jen lehké líčení, které obsahuje korektor, make-up, pudr, řasenka, rtěnka, a bronzer. Obočí si potom ještě vykreslím tužkou a mám hotovo. Z koupelny jdu rovnou do své velké šatny, kde si vyberu jen černou sukni a bílé triko na kterém je motýl. K tomu si vezmu bílé sandálky a náušnice s náramkem z pravých perel. Jdu do pokoje a když uvidím ten  bordel zděsím se. A ne jen v pokoji je nepořádek. Ten nepořádek je totiž i v koupelně a šatně. Rychle vyjdu na chodbu a zavolám přes celý dům na služku Lucy, která hned přiběhne.
(Lucy-L)
L: Děje se něco Kate?
Já: Mám nepořádek v pokoji, koupelně i šatně. Ukliďte tam prosím.
L: Budete si přát ještě něco?
Já: Zatím je to vše.
L: Dobře
Sejdu schody a jdu do pracovny. Tatínek tam sedí a podepisuje nějaké papíry.
(Tatínek-T)
Já: Dobré ráno tati.
T: Dobré ráno Kate. Jsem rád, že jsi konečně vylezla z pokoje.
Já: Já taky. Promiň ale jdu na snídani.
T: Dobře a Kate?
Já: Ano tati?
T: pak se stav za maminkou, která ti chce něco říct.
Já: Dobře ahoj tati.
T: Ahoj Kate.
Hned jak jsem vyšla z tatínkové pracovny jsem se vydala do ateliéru maminky. A jak jsem předpokládala byla tady.
(Maminka-M)
Já: Ahoj mami.
M: Ahoj zlato.
Já: Táta říkal že mi chceš něco říct.
M: Ano chci. Prosím posaď se.
Udělala jsem to co řekla a posadila se.
Já: Tak co mi chceš oznámit?
M: Letíme na půl roku do Ruska. Tatínek tam musí dělat na jednom případu a my budeme odpočívat u moře.
Já: To je super! Kdyodlítáme?
M: Za dva dny. Dnes skočíme koupit nějaké věci a zabalené to.
Já: Jdu teď na snídani a pak se obléknu a vyrazíme jo?
M: Jasně tak už běž.
Hned jsem vstala a šla do kuchyně, kde byla naše další služka Samantha.
(Samantha-S)
Já: Ahoj Sam.
S: Dobré ráno Kate.
Já: můžeš mi prosím udělat vafle s ovocem?
S: Jistě a na pití černý čaj jako vždy?
Já: Ano. Přines mi to prosím potom do pokoje.
S: Dobře.
Šla jsem do pokoje, který už byl uklizený. Šla jsem hned do šatny kde jsem si oblékla šaty a boty s podpadkem. K tomu vzala malou kabelku a doladila to šperky.
Sedla jsem si ke stolu a zapla MacBook. Klikla jsem na včerejší díl mého oblíbeného pořadu. Včera byl v The Ellen Show zrovna ten známý spěvák Justin Bieber. Říkal tam něco o tom že si dává půl roční pauzu a odjíždí do Ruska, kde má na půl roku pronajatou vilu.
Moc ho nesleduju, ale některé písničky od něj znám a mám je ráda.
Mezitím co jsem se koukala mi Sám přinesla snídani. Dojedla jsem a zavolala Sam aby to přišla uklidit. Vzala jsem si kabelku a mobil a šla dolu do obýváku, kde už na mě čekala mamka.
Nasedli jsme do limuzíny a řidič nás odvezl do jednoho nákupního centra. Vystoupili jsme a šli dovnitř. Prošli jsme spostu obchodů a nakonec skončili u Calvin Klein. Šla jsem dovnitř sama, protože mamka chtěla ještě do Stradivariusu. Vešla jsem a šla k plavkám.
Jedny jsem si vybrala a šla zaplatit. Když jsem ale vycházela z obchodu do někoho jsem narazila. Oba jsme spadly. On se hned zvedl a podal mi ruku, kterou jsem přijímala. Vzala si tašky a upravila se.
(Neznámý-N)
Já: Omluvam se. Nedávala jsem pozor.
N: To já se omlouvám. Koukal jsem do telefonu a nedával pozor na cestu.
Najednou jsem mu uviděla do obličeje a otevřela pusu.
Já: Ty-ty ty jsi Justin Bieber?
On se jen uchechtnul a přikývl.(Justin-J)
J: Nechceš zajít na kafe jako omluvu že jsem do tebe vrazil.
Já: Jasně, ale dnes nemůžu. Jsem tu s mamkou, protože zítra večer letíme na půl roku do Ruska. Táta tam bude pracovat a já si budu užívat.
J: Já taky letím do Ruska na půl roku. Mužů si na tebe vzít kontakt abych ti mohl napsat?
Já: Jasně.
Podal mi svůj iPhone a já mu tam uložila svoje číslo. Pak jsem si do svého iPhonu uložila jejo číslo. Rozloučila jsem se s ním a šla do Stradivariusu za mamkou. Pořád nemohu uvěřit tomu, že jsem potkala Justina Biebera.

By Your Side Where stories live. Discover now