Buraya Bir Bakın Aşk Böcüklerim -yeni kitap- Ne olur sonuna kadar okuyun!!!

172 8 0
                                    


Evet böcüklerim. Bu bir bölüm değil duyuru. Bölüm sanıp açanlar ve heyecanla 'Sonunda yb' deyipte açanlar üzgünüm.

Size iki tane haberim olacak. Biri kötü, biri iyi. Eğer bu kitabı sıklıkla takip edenleriniz varsa kötü haber için özür dilerim. Evet, şimdi size bir şey anlatıp konuya öyle gireceğim. 

Dün gece, uyuyamadım. Yatağıma girdim ama sürekli bir şeyler düşünmekten uyuyamadım, uyku tutmadı. Yaz tatilinde olduğumuz için, gezecek yerlerimiz vardı ailecek. Sonra aklım,otobüse gitti. -burada espri yapmayı isterdim ama konu ciddi ehuehueheue- Yolda, otobüsle giderken ya başka başka koltuklara düşersek? Ya benim yanıma adeta bir meteor ve öküz biri oturursa ne olur? He bir detay daha. Yolculuk 10 saatlik olursa meteor öküze katlanabilir miyim? Diye düşündüm ve sonra aklıma tamamiyle benim kurgum olan bir kitap yazmaya karar verdim. 

Şimdi size iyi ve kötü haberi söyleyeceğim. İlk önce kötü haberle başlamak istiyorum.

1-Kitaba biraz ara vereceğim. Bu kitabın fanı olan varsa sizden gerçekten özür diliyorum.

Amaaa şimdi iyi bir haber de vermek istiyorum. Bazılarını sevindirip, bazılarını üzecek bir haber...

2- Ara vereceğim ama yan gelipte yatmayacağım. Yeni bir kitaba başlıyorum. Topluca yazıp sizin önünüze sunacağım aşk böcüklerim. Daha emin değilim ama arkadaşlar sanırım ilk 10 bölümü yazıp yayımlayacağım. Ya da final yapıp yayınlayacağım

 Bu kitaba ara vereceğim, demek olmuyor ki hiç yazmayacağım. Ara sıra yazacağım ancak süre veremiyorum.  İnşallah buraya kadar okuyan vardır.

Düşman Okullar Yaz Kampında -Artık Yazılmıyor-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin