Bölüm 6

160 8 3
                                    

Aşk böcüklerim bölüm baya bir geç geldi. Ama sebebi belli.
Başka bir kurguya başladım. Ara sıra bu şekilde bölümler devam edecek.
İyi Okumalar

-----------

Berk arabası ile evin önüne gelip alacaktı beni. İzin vermemişti yanına gitmeme. Neymiş efendim çok güzelmişim de bir sürü it kopuk varmışta yok daha neler. Çocuk muyum ben ya. Kendimi koruyabilirdim. Amann neyse yürümeme gerek kalmadı. Kapıya oturdum çünkü ayakta Özgürlük Heykeli gibi dikilemezdim. Berk bir 3 dakika sonra geldiğinde tam arabaya bindim ve 'Bu günüm ne kadar güzel geçti hiç bir sorun yoktu' diyeceğim sırada dış kapı açıldı ve annem elinde benim olan telefonum ve yanında da babam beni arıyorlardı. Ama beni görmüyorlardı. Tam 'Bundan daha kötüsü ne olabilir ki!?' diyeceğim sırada babam beni gördü ve ben ne yapacak derken ayağında olan terliği, arabanın açık camından fırlattı. Sizce ne oldu? Hadi ama tahmin etmek o kadar da zor değil. Kafama.... hedsahd -Yazılışını unuttum da eheheh- Bu arada benim takılı kaldığım bir yer var da... Terliği kafama annemin atması ve babamın donup kalması gerekmiyor muydu ya?!? Bu olayın tersi olay yaşandı. Kesin devreler karıştı. İşte. Biz buyuz. Anormal bir aile. Anormal ama her zaman birbirine tutunup ayağa kalkan ve zengin de olsak mutlu bir aile. Bu arada size söylemeyi unuttum ama biz zenginiz. Berk felan derken arada kaynayıp gitti. He bir de ailem hiç bir zaman fakirlere yardım etmemezlik yapmadı. Hiç bir zaman ailemin burnu havada değildi. Benimde öyle tabiki. Ailem demişken size abimden de hiç bahsetmedim. Çünkü konu yine arada kaynayıp gitti. Evet abim var ve adı da Mert. Mert Bilge. Yirmi üç yaşında. Benden dört yaş büyük. Her neyse. Abim falan dedim annemle babamı unuttum. Annem en sonunda şoku alattığı gibi ağzından bir tek "kızım bu kim!?? Demek kalmıştı. Ben de hemen beynimden ne geçiyorsa düşünmeden söyledim.
+Annecim bak bu benim... Şoförüm. Yaz kampından geldim ya. İşte şey. Şey işte. Tek göndermediler. Başıma... bir şey gelirse, hani onlar sorumlu ya heh ondan dolayı şey ettiler.

-Kızım baştan söylesene!! Kalpten gidiyordum.

+Anneciğim zaman vermediniz ki!
Hele sen baba? Kafama terlik attın. Öyle olsun demek ki ben senin için bu kadar değerliydim.

Tabiki de gerçek söylemedim. Yani şaka anlamında söyledim.

-Kızım terlik için özür dilerim. Kafan acıdı mı çok?

Arabadan inecektim ama inemedim. Çünkü kapı yok. Neyse böyle daha iy- NE KAPI MI YOK!??
Arkama baktığımda arabanın kapısı açıktı. Demek ki o heyecan ile arabadan fırladım. Annemden telefonumu alırken babama da cevap veriyordum.

+Yok babacım acımadı. Yani acıdı ama çok değil. Sen dert etme. Tekrardan doğum günü olsun bir de babalar günün.

-Neyse kızım hadi git artık. Seni seviyoruz.
Şoför bey siz de arabayı dikkatli sürün! Hadi iyi yolculuklar
Yolunuz açık gidin. Kızım gidince yani varınca mesaj atarsın. Bak unutma tatlım tamam mı? Çatlarım be-

Cümlesini yarıda böldüm çünkü susmak bilmezdi şimdi annem. Annemi yanağından öptükten sonra babamın da yanağına bilerek sulu bir öpücük bıraktım ve ikisine de görüşürüz deyip gidecekken son anda arkamı döndüm ve

+Abimi de benim yerime kocaman öpün.

Deyip koşarak arabaya bindim. Berk ise biraz şaşırmış biraz da mutlu. Yüzündeki kocaman tebessümden anlamıştım. Şapşal ya.

-----

Bölüm baya kısa oldu. Bu yüzden kusura bakmayın böcükler.

Seviliyorsunuz ❤️❤️

Düşman Okullar Yaz Kampında -Artık Yazılmıyor-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin