Capitolul VIII

347 51 15
                                    

Youngjae
-rutină I-

Jaebum dormea liniștit acoperit tot în mătase, am zâmbit fără sa vreau și m-am aplecat sa ii las un sărut pe frunte.

De obicei se trezea când făceam asta, dar nu și astăzi. Cine știe probabil e obosit de la serviciu, de când l-am întâlnit dormeam foarte puțin în ultimul timp.

Mi-am luat rucsacul și în scurt timp am părăsit apartamentul plecând direct la facultate.

Orele au decurs normal în mare parte viata mea personala era aceeași ca înainte chiar și când Jaebum era prin preajmă.

Chiar când voiam sa plec acasă Yugyeom m-a oprit. În general nu ma grăbeam sa plec pentru ca nu îmi plăcea sa stau singur, dar aveam un proiect important ce trebuia făcut mai devreme sau mai târziu.

-Jae...

-Yugy.

L-am imitat jucăuș așteptând sa îmi spună ce voia, Yugyeom era singurul care ma lasă să ii pun porecle fără sa îmi spună ca sunt copilăros.

-Directoarea vrea să vorbească cu noi în legătură cu bursa și plecarea în America.

-Astăzi? Întreb eu brusc îngrijorat pentru ca uitasem de lucrul ăsta.

Băiatul a dat din cap și și-a strecurat mana după bratul meu, am oftat și am început sa merg cu el în biroul directoarei.

Discuția nu a fost cine știe ce doar reguli de baza pe care va trebui sa le urmam în caz ca vom decide sa acceptam oferta. După ce femeia nu a mai avut ce sa ne spună ne-a lăsat sa plecăm, sa fiu sincer ma simțeam puțin dezorientat. Uitasem de oportunitatea asta ce mi se oferise datorita talentului meu și nu știam cât mai puteam sa amân răspunsul, voiam doar sa mai lungesc puțin toată treaba asta pana când trecea nunta lui Jaebum.

Dacă nu o sa ma aleagă pe mine am sa plec în America cu Yugyeom și o sa și îl accept ca iubit, cei drept voi fi devastat, dar trebuie sa ma gândesc și eu la viitorul meu.

Nu pot rămâne mereu Youngjae cel fraierit de băieți frumoși.

-Jae, mă asculți?

-Scuze... Eram îngândurat, poți sa mai repeți o data ce ai zis?

-Te-am întrebat dacă o să mergi cu mine în America.

-Sincer nu știu, săptămâna viitoare când îți voi răspunde la scrisoare o sa afli dacă ma duc sau nu.

I-am făcut cu ochiul, iar acesta a roșit ușor și a continuat sa ma tina de braț. Yugyeom era drăguț și cu siguranță o persoana bună, dar din păcate nu ma puteam îndrăgosti de el când gândul meu era tot timpul la Jaebum.

-Măcar in seara asta o sa îți faci apariția la ziua mea, nu? Mi-ai promis luna trecută.

-Sigur ca vin, va trebui să anulez o întâlnire totuși.

Am scos telefonul și l-am sunat pe Jaebum, dar desigur nu mi-a răspuns probabil era la firma asa ca i-am lăsat un mesaj in care ii spuneam ca nu vin acasă în seara asta. M-am uitat la șaten și am observat ca părea destul de rușinat, probabil se bucura ca îmi anulam întâlnirea pentru el.

Sa fiu sincer nu aveam chef sa merg la ziua lui, nu voiam sa îl vad pe Bambam cu Jackson, dar din moment ce i-am promis băiatului nu puteam sa fiu nesimțit și sa spun nu.

-Pot sa vin chiar acum la tine, te pot ajuta cu pregătirile.

Pana la urma nu mai avem chef sa fac proiectul.

Acesta a dat zâmbitor din cap în semn ca e de acord și apoi am așteptat amândoi ca tatăl sau sa vină să ne ia cu mașina.

Yugyeom locuia la casa și nu orice casa, una din cele mai mari vile ale orașului. În ciuda faptului ca e copilul bogat din facultate, a crescut destul de timid pentru cineva din societatea celor bogați.

Tot drumul tatăl sau m-a privit destul de sever și sincer nu știu de ce, eu i-am răspuns cu câte un zâmbet de fiecare data când se uita la mine. Yugyeom părea stânjenit.

Când am ajuns la el acasă ne-a întâmpinat mama lui cu masa deja pusa, femeia a zâmbit tot timpul la mine, iar eu am făcut la fel.

Imediat după masa Yugyeom și tatăl său au părăsit camera pentru a aduce decorațiunile, avea de gând sa tina petrecerea în grădină. Între timp mama lui a venit sa vorbească cu mine.

-Ești foarte chipeș și educat, exact asa cum spunea Yugyeom.

-Yugyeom vorbește despre mine? Întreb eu destul de incantat atunci când auzisem ce îmi spunea femeia.

-Sigur ca da, mi-a spus și despre scrisoare. Întrebarea e:ție îți place de fiul meu?

Zâmbetul sau mi-a făcut obrajii sa ardă, ma simțeam într-o situație destul de delicata. Chiar înainte sa ii dau vreun răspuns Yugyeom m-a prins de mana și m-a tras afara din încăpere direct spre grădină.

-Scuze pentru asta.

-Nu e nimic, cel puțin acum înțeleg de ce tatăl tău se uita asa de urat la mine.

Amandoi am început sa râdem și sa decoram gradina pentru petrecere, noi ne-am ocupat de lumini și sunet, mama lui de mâncare și tatăl sau a curățat și umplut piscina.

Terminasem și nu după mult timp invitații au început sa își facă apariția unul câte unul, iar Yugyeom a fost nevoit sa ma lase singur.

Nu m-am supărat, in ciuda faptului ca nu ma vrut sa stau cu Bambam și iubitul lui Jackson pana la urma nu am avut de ales și tot am stat cu ei, dar am realizat ca nu a fost asa rău. Desigur vedeam trădare de fiecare data când îl priveam pe Bambam, dar Jackson era de treaba și nici nu știa ca eram un fost asa ca totul a decurs bine.

Înainte de miezul nopții am reușit sa îl răpesc pe Yugyeom preț de câteva minute. Muzica era la maxim toată lumea dansa și consuma alcool, iar luminile în toate culorile ma orbrau puțin deși nu le băgăm în seama pentru ca eram cam amețit. O petrecere tipica.

Mi-am dat jos de la mana brățară din argint ce o primisem de la părinții mei de crăciun și i-am dăruit-o lui Yugyeom.

-La mulți ani!

Mi-ar fi plăcut sa îmi amintesc de ziua lui și sa ii cumpăr un cadou adevărat, dar presupun ca sunt un prieten prea îngrozitor asa ca trebuia sa o scot cumva la capăt. Șatenul părea destul de mulțumit de cadou și ca să își arate recunoștința m-a sărutat pe obraz.

Restul serii a fost în ceata, doar alcool și dans.

Totul era la fel de plictisitor ca înainte sa îl cunosc pe Jaebum.

___________

*și următorul capitol va fi tot de genul asta doar ca din perspectiva lui Jaebum.

*nu dau dedicație ca nu a ieșit cum voiam :]]

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 05, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Dimineti in matase | 2jae [GOT7] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum