capitolul III

369 55 57
                                    

Youngjae
-un copil-

Alarma ceasului suna în disperare asa ca nu am avut de ales și a trebuit sa ma ridic din pat ca să o opresc.

Jaebum se întindea prin pat deranjand cearceaful rosu din mătase, după fata lui puteam sa îmi dau seama ca nu voia sa se trezească încă.

M-am uitat puțin la el cu coada ochiului și apoi mi-am îndreptat atenția spre dulap alegându-mi niște haine cu grija, brunetul a observat și destul de somnoros s-a ridicat în fund în timp ce își freca un ochi cu o mână vorbindu-mi pe un ton șoptit.

-Pleci undeva?

-Da, la școală.

-Ești student?

-Da.

Era o conversație destul de banala, genul de conversație pe care o am cu părinții mei fiindcă nu sunt atât de apropiat de ei și le răspund doar cu da sau nu. Ma întrista puțin, dar sunt sigur ca în câteva zile o sa vorbim altfel unul cu celalat.

Mi-am luat hainele și am vrut sa plec la baie, dar atunci am observat ca Jeabum se uita la schiță pe care i-am făcut-o.

-Asta sunt eu? (ye no shit hon ¬_¬)

-Nu! Zic eu panicat și ii zmulg desenul din mână, iar apoi îl strecor undeva sub pat și fiindcă ma simțeam mult prea jenat am fugit direct în dus.

Nu voiam sa îmi vadă desenul, acum probabil crede ca sunt un obsedat ciudat sau cine știe. Am oftat și am întrat în dus, apa calda mi-a limpezit mintea și m-a făcut sa uit de micul incident de mai devreme.

După ce m-am spălat mi-am luat hainele pe mine și am plecat înapoi în dormitor sa verific dacă Jaebum mai era acolo sau pur și simplu a plecat.

Am zâmbit când am văzut ca sta în pat încă dormind, era ciudat cum eu m-am culcat ultimul și totuși el e cel care încă doarme.

M-am așezat în pat lângă el și mi-am lăsat trupul peste al sau lucru ce l-a făcut sa scoată un mic geamăt, am văzut cum și-a deschis ochii, iar eu i-am acoperit gura cu a mea chiar când a vrut sa spună ceva. Jaebum și-a dus mână pe spatele meu făcându-mă sa îmi las toată greutatea peate el amplificând sărutul. Încă mirosea a liliac, iar buzele lui aveau gust mentolat.

Oricât de mult mi-ar fi plăcut sa stau asa toată ziua timpul nu era de partea mea asa ca a trebuit sa rup sărutul.

-Eu trebuie sa plec imediat după ce mănânc.

-Deja? Simțeam ca pulsul mi-a luat-o razna atunci când am văzut ca vrea sa petreacă mai mult timp cu mine.

-Trebuie sa fiu prezent la cursuri. Dacă vrei poți sa mănânci cu mine sau dacă îți e somn poți sa mai dormi. Am sa iti las cheia de rezerva pe masa.

Băiatul mi-a lăsat un sărut scurt pe buze și m-a privit în ochi destul de pătrunzător, m-a lovit peste fund și mi-a spus sa ma dau jos de pe el, ceea ce am și făcut.

-Hai sa mâncăm, spune el și se ridica din pat urmându-ma la bucătărie.

Am deschis frigiderul si era cam gol, de obicei nu prea stăteam pe acasă asa ca nu aveam niciodată mâncare.

-Ce zici de niște cereale cu lapte?

-Nu am mai mâncat de când eram în liceu.

-Perfect, nu conta dacă voia sau nu sa mănânce sa fiu sincer nu aveam altceva, am scos laptele din frigider și cerealele dintr-un sertar, i-ar apoi ne-am pus la amândoi în castroane.

Dimineti in matase | 2jae [GOT7] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum