0.3

1.1K 46 0
                                    

(emma POV)

Idag var dagen här. Dagen då vi skulle på marcus och martinus konsert. Dagen jag för 15 dagar sedan hade sett fram emot mer än något annat. Just nu kände jag absolut inte för att åka dit men Filippa hade på något sätt ändå lyckats att ännu en gång få med mig på vad hon vill göra. Jag har berättar allt för Filippa om Martinus och Adam, tillslut, för det tog ett tag innan jag gjorde det.

Jag hoppade in i bilen samtidigt som Filippa och hennes mamma gjorde det samma. Jag spände fast bältet och ett klickande ljud hördes när jag satte fast det i den svarta lilla behållaren. Jag satte på min mobil med ett lätt tryck och den ljusa displayen som visade 07.43 lyste starkt emot mina trötta ögon. Vi skulle inte köa lika länge denna gången som vi gjorde förra, vilket jag tyckte var ett väldigt bra beslut av Filippa. Jag ville heller helst inte stå längst fram denna gången eftersom jag ville försöka undvika att på något sätt få kontakt med en av tvillingarna.

Den vita bilen vi befann oss i närmade sig köområdet och jag kunde se hur flera meters kö redan ringlade sig utanför arenan. Vi hoppade ur bilen, tog våra väskor och styrde våra steg mot området.

-
ännu en kort del ... sorrii

En andra chans? M.G - UPPFÖLJAREDär berättelser lever. Upptäck nu