~15~

5.7K 450 13
                                    

(Aynı gün)

Eun Byul okuldan eve geldiğinde her zamanki gibi annesi ve babası kavga ediyordu. Okulda girdiği sınavlar ve açıklanan kötü notları ile kötü bir ruh halindeyken onların kavgası daha da kötü bir ruh haline sokuyordu onu. Alışmıştı aslında, küçüklüğünden beri hep aynı şeyler olurdu. Anne ve babası ikiside önemli şirketlerde üst düzey çalışanlardı.

Küçüklüğünden beri ona genellikle teyzesi bakardı. Anne ve babası kavga edince yan evlerinde yaşayan teyzesine giderdi, daha sonra teyzesi Seul'e taşımıştı ve onun evine Taehyung taşınmıştı. Yakın olunca onlara gitmeye başlamıştı kavga ettiklerinde.

Eun Byul her şeyin farkındaydı, annesi de babası da başkaları ile ilişki içindeydi, bunu öğrendiği gün zaten Taehyung ile tanışmıştı. Annesinin de babasının da aldatıldıklarından haberleri yoktu, tek aldatan kendileri diye düşünüyorlardı, ta ki bu geceye kadar.

Eun Byul odasının kapısına yaslanıp bütün konuşmaları dinliyordu, her cam kırılışını duyuyordu. Bir süre sonra ses kesilmiş ve babası evden çıkmıştı, bu onların en büyük kavgalarıydı bunu anlamıştı Eun Byul. Saçma buluyordu, ikisi de haksızdı ama sanki haklı gibi rol yapıyorlardı.

Annesi ile Taehyung'un annesi arkadaştılar, bu yüzden annesi onu aramıştı. Taehyung'un annesinde Taehyung'a söylemişti.

Eun Byul ağlamayı bırakıp hiç bir sorun yokmuş gibi Taehyung'a mesaj atmıştı. Şu an en çok ona sarılma ihtiyacı duyuyordu, en çok onunla konuşmak istiyordu. Tüm sorunlarını ona anlatmak istiyordu ama yapamıyordu. Yapması gereken sadece söylemekti, onun bir sorun mu var demesine rağmen reddetip kendi başına ağlıyordu.

İnsan en çok şeyi anlatmak istediği insana anlatamazmış sorunlarını.

Biliyordu söyleseydi rahatlayacağını fakat daha çok özlem duyacaktı. İlk tanıştıkları andaki gibi o parkta ay'ın altında göz yaşlarını silmesini isteyecekti.

Eun Byul o gece yatağından camdan ay'a  bakarak ağladı, Taehyung'da ay'a bakarak onu düşündü. Sürekli birbirlerini düşünürken ay'a bakarlardı çünkü onlar aynı anda ay'a baktıklarında göz göze geldiklerine inanırlardı küçüklükten beri.

My Distant Moon Light ♡ ~Kim Taehyung  Texting Where stories live. Discover now