Part 3

30 1 1
                                    

Allison's synsvinkel
Fredag d. 21/7 klokken 10:00

Aftenen i går var ikke så fed. Jeg hader når Taylor og Harry er uvenner, jeg elsker dem begge og så står jeg midt i det hele.

Jeg sad ude i køkkenet med Taylor og spiste morgenmad. "Hvad skal vi lave i dag!" spurgte jeg "vi kunne tage ud og ride, det kan vi begge lide" smilede hun "det må jeg ikke for Harry" sukkede jeg "vil han stadig ikke have det?" spurgte hun "nej" mumlede jeg "ved du hvad min skat! Vi har fælles forældremyndighed så jeg bestemmer lige så meget som ham! Hvis du gerne vil ride i dag så er det lige det vi gør!" sagde hun og smilede skævt til mig.
"Han bliver rigtig sur på mig" sagde jeg "så siger du bare at han skal ringe til mig!" svarede hun "jeg elsker dig!!" hvinede jeg glad.

/// 18:23

Vi var lige kommet hjem og lægen var gået.
Det var fantastisk at ride igen!!
Desværre kom min hånd i klemme i en hesteboks så jeg havde fået forbinding på. Lægen sagde at den kun var forstuet en lille smule.

"Harry bliver sur når han ser min hånd" mumlede jeg og kiggede ned på den "det kunne også have været sket hos ham skal du huske" sagde hun og kyssede min pande.

"Jeg vil ikke hjem" sagde jeg "jeg ville ønske du kunne blive her længere men sådan er det jo lige nu" smilede hun sødt "desværre" mumlede jeg "så slem er han vel ikke derhjemme" grinede hun, jeg grinede bare og tog en tår af min juice.

Min mobil brummede og jeg tog den op. En besked fra Harry var tikket ind.

"Niall og Liam henter mig om lidt" sagde jeg og kiggede hen på Taylor, "det er nok det bedste" smilede hun sødt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Niall og Liam henter mig om lidt" sagde jeg og kiggede hen på Taylor, "det er nok det bedste" smilede hun sødt.

Jeg gik ud i gangen og tog min hættetrøje på så man ikke så godt kunne se forbindingen.
Jeg pakkede min taske og stillede den klar i gangen.

Jeg tog mine sko på og var ellers klar til at smutte, da det præcis bankede på døren.
Taylor gik ud og åbnede døren. Niall og Liam smilede og krammede én efter én Taylor.
Det kunne Harry lære lidt af! Ej undskyld men hvor barnligt er det pis de to har gang i lige!

"Hej Alli" smilede de begge og krammede mig. "Hej" svarede jeg og smilede.

Niall tog min taske og gik ud i indkørslen. "Vi ses putte!" sagde Taylor og krammede mig, hun kyssede mig kort på kinden inden hun trak sig og krammede Liam farvel.

"Jeg elsker dig" sagde jeg og vinkede til hende.

Vi gik hen til Liam's bil og hoppede ind. Jeg sad på forsædet ved siden af Liam. Niall havde ikke noget imod at sidde bagi. Han er en sød en!

Liam begyndte at køre og Niall satte musik på. Han kunne gøre det fra sin egen iPhone, som var tilsluttet til radioen.
"Hvad har i så lavet i dag" spurgte Liam sødt og kiggede kort hen på mig "bare hygget os" svarede jeg og så ned på min hånd.

"Hvad mon vi skal have at spise!" udbrød Niall. Liam og jeg kiggede på hinanden og brød ud i grin.
SÅ typisk Niall!!!! Ahahaha

Jeg skruede op for musikken på radioen der sad her foran. "Hvad har du lavet med hånden?" spurgte Niall "øøhm ik noget" svarede jeg stille og tog hånden til mig. "Er det sket i dag?" spurgte Liam så "mmm aha" mumlede jeg "ved Harry det?" grinede han "mmm nej" mumlede jeg stille igen "det burde han" sagde Niall "hvorfor" sukkede jeg "sådan noget skal han da vide!" grinede Liam "når" mumlede jeg.

///

Vi trådte ind af døren derhjemme. Duften af mad fyldte mine næsebor og man kunne høre Milan og Augustus ude i køkkenet.
"ALLISOOOOON" råbte Milan højt og kom løbende ud i gangen til os. Han kastede sig om livet på mig grinede. "Hej Milan" grinede jeg "har du gaver med?" spurgte han glad. WTF dude? Jeg har ikke været på ferie!

"Jeg har ikke været på ferie Milan?" grinede jeg "når" mumlede han. Liam og Niall grinede. "NIALL" hvinede Milan og blev løftet op i Niall's arme, "jeg har heller ikke gaver med makker!" grinede Niall.

Jeg gik ud i køkkenet. Harry og Augustus smilede da de så mig. "Hej Allison" smilede Augustus "halløj" sagde jeg sødt "hvad har i så lavet i dag?" spurgte Harry "vi var bare ude og hygge os" svarede jeg lidt nervøst.

De andre kom ind i køkkenet til os. Og også Louis! "LOUIS" sagde jeg glad og løb hen til ham. Han krammede mig og rodede mig i håret. "Hva så smukke" sagde han og lagde armen om mig, "ik så meget" svarede jeg.

///

"Hvad er det på din hånd" spurgte Augustus "ik noget" svarede jeg hurtigt og gemte den i mit ærme. "Allison" spurgte Harry med et løftet øjenbryn og øjnene rettet mod min hånd "det er ikke noget" sagde jeg "må jeg se?" spurgte han "nej, for der er ikke noget" svarede jeg. Han kom hen til mig og tog stille fat i mit håndled.
"Hvad er der sket!" kom det fra ham "det gør ikke ondt" svarede jeg og tog den til mig. "Allison hvornår er det sket?!" spurgte han "i dag" svarede jeg stille "hvordan?" spurgte han "det er ligemeget" mumlede jeg og gik hen til Liam.

(Forstil dig Harry så sådan på Allison)

Harry kiggede på mig og krydsede så armene over kors

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry kiggede på mig og krydsede så armene over kors.
"Du fortæller mig lige nu hvad der skete!" sagde han strengt og sukkede.

"Jeg klemte den i en boks.......en... en hesteboks" sagde jeg lavt og kiggede ned i mit skød. "Hvad sagde du? En hesteboks?" spurgte han "har du været ude på gården!" spurgte han med store øjne.
"Harry jeg elsker at ride!!" råbte jeg med tårer i øjnene.

Harry gik uroligt rundt inde i stuen. Han kiggede op på mig da jeg sagde det sidste. "HAR DU REDET!!" halvråbte han "please Harry!" græd jeg "Allison for helvede!" hvæsede han og kom hen til mig. Han satte sig på hug foran mig og så mig dybt i øjnene.

"Var det Taylor's ide at i skulle ride?" spurgte han, jeg snøftede og kiggede bare på ham med tårer rendende ned af kinderne. "Allison!" sagde han, han gav mig et lille chok så jeg kiggede op på ham.

De andre var gået ud af stuen, på nær Liam som jeg sad ved siden af.
"Allison hvad havde jeg sagt til dig!! Og så gør du det alligevel!!" sagde Harry surt "jeg elsker at ride Harry, det er det eneste der gør mig glad, tag det ikke fra mig!" hulkede jeg "det er slut og jeg ringer med det samme til Taylor!" sagde han og rejste sig op.
"JEG HADER DIG" råbte jeg ked af det og skubbede ham til side, så jeg kunne komme forbi ham.

Jeg løb op på mit værelse og låste døren.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Harry Styles kids Where stories live. Discover now