Együtt?

530 19 0
                                    

#Lauren
Camztól már egy ideje terveztem megkérdezzni,hogy lenne-e a barátnőm de mindig féltem,de ma elhatároztam,hogy megkérdem tőle és mivel hétvége volt ezért átmentem hozzá,hogy megkerdezzem rá e ér.
2ajtókopogás után Sofi nyitott ajtót.
-Szia Sofi Camilahoz jöttem ő otthon van?
- Laureeen!!-majd a nyakamba ugrott.-igen persze otthon van gyeree!!.
Elindultam Camz szobája felé majd kopogtam egyet és aztán benyitottam.
Épp az ágyán feküdt és zenét hallgatott közben dudolta a zenét nagyon aranyos látvány volt majd oda sétáltam és levettem a fülest róla.
-Szia életem-majd adtam a homlokára egy puszit
-Szia-mondta elpirulva ami miatt elmosolyodtam.
-Figyi Camz csak azért jöttem,hogy megkérdezem,hogy ma ráérsz?mert elszeretnélek vinni valahová-kérdeztem meg tőle félve.
-Igen szívem neked mindig ráérek,mikor?
-Akkor ma úgy 5körül itt vagyok érted, oké?
Mikor el köszöntem Camztól rögtön elmentem egy boltba és szereztem gyertyákat na meg persze rozsákat és mire végeztem háromnegyed3 volt ezért azt gondoltam,hogy ideje lesz készülődni szóval elmentem a tengerpartra egy eldugott helyre ide jártam mindig kiskoromban,és elkezdtem megcsinálni a helyet gyertyákból kiraktam egy szivet és beleirtam,hogy ,,Camz lennél a barátnőm?".Mire ezzel kész lettem már negyed5 volt ezért gyorsan elmentem haza lefürödtem és pontban 5kor már Camzék előtt voltam de előtte még írtam Dinahnak,hogy mennyen le és gyújtsa meg a gyertyákat........

gonna get better(Camren)Where stories live. Discover now