Temiz Sayfa

2.4K 142 14
                                    

" Sevgilim! Hadi ama bak Selena huysuzlanıyor! " dedim. Kafa salladı. Tam o sırada kucağımda duran bebeğime baktım. Tıpkı bana benziyordu. Bir tek gözleri ve burun yapısı babası gibiydi.
"Maria! Hadi gidelim!"dedi Jack.

   Kocama baktım. Hala yürüyüşünde bozukluk vardı. Bir de yüzünde çizikler.

   Yıllar geçmişti savaşın üzerinden. Element Krallığı dağılmıştı. Sadece birkaç kişi kalmıştı krallıktan geriye. Zeus onları affederek güçlerini elinden alıp insan boyutuna göndermişti. Jack birkaç hafta Apollon'un yanında kaldı benim isteğim üzerine. İyileştiği gün babam onu insanların yanına yollayacaktı. Babamın ayaklarına kapandım. Beni de oraya göndermesi için. Bana kızdı. Hem de çok! En sonunda bana bir teklif sundu. "Ya burda benimle kalıp güçlerin ile güzel bir hayat yaşarsın ya da o adamla gidip güçlerin olmadan sefil bir hayat yaşarsın! " böylece sevdiğim adam için babamı da karşıma almıştım. İnsanların arasına girdiğimiz 5 . haftada Jack bana evlenme teklif etti. Buna diyeceğim cevap belliydi. "Evet!"

   Düğünümüz olacağını duyduğu zaman Zeus yumuşamış düğünün Olimposta yapılmasını istemişti. Bizde onun dediğine itaat(!) edip düğünü Olimposta yapmıştık. O günden sonra da babamı hiç görmemiştim. Evlenliliğimizin 5. Ayında bir oğlumuz olacağını öğrenmiştik.

    Bu haberi duyan en sevdiğim dostlarım olan Sally ve Adriana sürekli yanımdaydı. Peki onlara ne mi oldu? Bu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim.

   Adriana annesi Athena gibi hala bakire. Evlenmek istemediğini açıkça bana söyledi. Sally ise evlendi ve 2 çocuğu oldu. Ed ve Beatif dünyalar tatlısı ikisi de! 9 ay sonra oğlum Henry'i kucağıma almıştım. Dünya da en mutlu olduğum an onun kokusunu içime çektiğim andı.

   Henry'in doğumundan 1 yıl sonra Selena doğdu. Dünya tatlısı. Ye ye doyma! Selena'nın doğduktan sonra 1 ay geçti. Sıcak kahve içerken evimden içeri bir kuş girdi. Henry korkup pantolonumu tuttu. Ben de ayağa kalktım ve kuşa baktım. Ayağında bir not vardı. Tanrı aşkına millattan önce hangi devirde yaşıyoruz?

'Sevgili Jack ve Maria! '

Ben Max! Size önemli bir şey söylemem lazım evleniyorum! Hem de kiminle biliyor musunuz? Ejderha halkının kralının kızı Eliza ile. Bu mutlu günümde yanımda olun. Adriana gelip sizi alacak! Sizleri seviyorum! Çocukları getirmezsen bozuşuruz Maria! '

Mektuba ister istemez güldüm. Gözümden bir damla yaş aktı. Ya demek Max de evleniyor! Sıra Adriana da! Ona da bulacam bir kısmet!


*

" Hadi ama Maria! Deli falan mısın yürü hadi!" dedi omzuma vurarak Adriana.

"Ya düşünüyorum! "

" Neyi?"

"Bak Max bile evlendi! Bir Sen kaldın sap sap! Artık Max ile seni görüştürmez Eliza. Kankalığınız bitti bebek! " dedim yanağından makas aldım. Somurttu.

" Bir kere Maria öyle bir şey yok! İstediğim zaman istediğim kişiyle görüşürüm" dedi. Birlikte şurada ki arabaya bindik. Adriana devam etti.

" Ayrıca Olimposta bir sürü beni isteyen talip var! Sonuçta vahşi, dobra bir kadını kim istemez? Neyse! Ama sorun şu ki ben hiçbirini istemiyorum. Olimposta herkes özgürdür..."
sözünü kestim.

" Hıı! Tabi tabi! "

"Maria bak direksiyonu bırakır seni öldürürüm! " dedi ve direksiyonu bıraktı. Gözlerimi büyüttüm. Direksiyonu mu bıraktı!

" JACK! ADRIANA! " diye bağırdım. Önümüzde bize doğru gelen bir araba vardı. Çocukları yere yatırdım kendimle birlikte. Son anda Jack direksiyonu kırmıştı ama nafile araba çoktan bize vurmuştu. Bilincim açıktı ama kıpırdayamıyordum. Gözlerimi aşşağı indirdim. Henry'nin alnından kan akıyordu. Selena'yi kendime doğru bastığım için sadece ağlıyordu. Bir süre sonra etrafımızda insanlar oluşmaya başladı. Teker teker çocukları aldılar. İlk Henry'i sonra Selena'yi ve sonra beni çıkardılar. Konuşmadım. Sadece ağladım. Hareket de edemedim. Bir kaç dakika sonra kulaklarımı siren sesi doldurdu. Dudaklarıma demir tadı geldi. Etrafıma baktım. Çocuklarım başkalarının elinde ağlıyor bana bakıyordu. Ve birden olan oldu ve etrafı yine karanlık bastı.

Merhaba arkadaşlar biliyorum yine karanlık ile bitirdik bölümü ama napalım ekşın olsun. Bu arada finale az kaldı. Melez bizim ilk kitabımız. Ve ilk kitabımızın bu kadar büyük bir kitleye ulaşmış olması bizim için gerçekten bir onur! Sizlere teşekkür ediyoruz! Bunu her bölümde hatırlatıyoruz ama olsun!

İthaf:

zngurdal
orenoren750

Evet bu gün iki kişi. Geçen bölüme oy verdikleri için teşekkürler. Dedigim gibi sizde isminizi burda görmek isterseniz Hazırlıklar bölümüne oy verin ve yorumlara beni de yaz deyin! ♥

MELEZ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin